Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
Últimament s'està coordinant un projecte per donar a conèixer les biblioteques populars autogestionades pels moviments socials de Barcelona i Rodalies. Som ja unes quantes les que estem en funcionament i pretenem que la gent ens conegui i en faci un ús, que per això les hem montat.
Ara per ara, estem montant un triptic informatiu amb les diferents biblioteques que existeixen, com trobar-les i quin és el seu funcionament, especialitat, temàtiques, serveis, etc... i de moment tenim una pàgina web amb un mapa on les podeu trobar, així com d'altres recursos culturals al nostre abast.
Mira també:
http://www.meipi.org/meipimatic/?id_meipi=xarxabiblioteques

This work is in the public domain

Comentaris

Força a la cultura
04 jun 2007
Teniu alguna direcció de correu per poder contactar amb vosaltres?
O com fer-ho per coordinar-nos amb vosaltres...
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
He vist en el plànol que la coordinació no és només de biblioteques sinó també de llibreries suposo que també més o menys "populars autogestiones pels moviments populars socials de Barcelona i Rodalies". El que no sé és si en aquesta definició i coordinació només hi tenen cabuda els projectes libertaris o, al contrari, tots els projetes que es reclamen com a "populars..." . En aquest darrer cas potser caldria incloure-hi la "Llibreria Sirga" que es troba al local de "La Barraqueta" al carrer Tordera 34 de la Vila de Gràcia.

Salut.
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
ens podeu escriure a :
bibliotecasocial ARROBA egrupos.net
o a llibreriallibertaria1984 ARROBA hotmail.com

i deixar la vostra localització a
http://www.meipi.org/meipimatic/?id_meipi=xarxabiblioteques
(demaneunos la clau)
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
Desde les individualitats que hem engegat el mapa hem col·locat 4 canals que són: BIBLIOTEQUES DISTRIBU�DORES(també llibreries, editorials) Punts de Recollida de LLibres (per fer Biblioteques Espontànies o per a ONG'S) i Punts de trobada: de parades de llibres, distribuïdores, jornades...

L'amplitud geografica del projecte pot ser de tot el món per la capacitat del programa, però voldriem afegir punts a terrassa, sabadell... i més endavant provincia de BCN i tot Catalunya si s'escau.

Si voleu col·locar més punts de localització demaneu-ho a
llibreriallibertaria1984 (at) hotmail.com
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
Escic des de la Biblioteca Social La Hoguera, a Santa Coloma de Gramenet. M'agradaria saber si aquestes individualitats que es parla ho havia consultat amb la gent de la xarxa doncs per mi això es totalment nou, i crec que s'ha canviat molt del que ja vam comentar en les reunions. Per una banda heu canviat el nom, passant a ser una xarxa de biblioteques populars, que llavors podriem incloure biblios d'AVV i inclòs de parroquies, per que no?; en canvi l'idea que es tenia era muntar una xarxa amb biblioteques amb esperit crític i de caracter social i (a)polític. Ara en canvi passem a ser populars (que es exactament popular?) amb cabuda amb les ONG's.
No estic gens d'acord, com a individualitat i suposo que com a biblioteca. Per cert hi ha algun motiu per el que nosaltres no sortim a la mencionada web?
Salut.
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
per a gramenet del besòs:

La veritat es que ens hem avançat a l'assamblea i hem anat més enllà incloent localitzacions que no s'havien esmentat. Ha estat fruit de l'entusiasme que ha generat una eina tant potent. Lo del nom pot haver estat un descuit pq no recordava com haviem quedat amb el tema del nom si populars o socials, en tot cas es torna a l'original. La menció a les ONG's es refereix a que dins el nostre projecte de Biblioteques Espontànies, els llibres sobrants es porten a ONG's especialitzades que recullen llibres i els porten allà on fan falta. Finalment dir que la Biblioteca Social La Hoguera, a Santa Coloma de Gramenet si que apareix en el MapaWeb i no sé pq no la pots veure, hem sembla que la situació es la correcta caldria comprovar-ho. Fins aviat!
Re: Xarxa de Biblioteques populars-Mapa web de localització
04 jun 2007
Desde la Biblioteca social la Hoguera, entendemos que este no es el medio adecuado para el tipo de comentario que anteriormente ha realizado un compa de la biblio. Además, el desequilibrio mental temporal que atraviesa le ha llevado a una interpretación errónea de lo aquí publicado en nombre de la xarxa de biblioteques populars. Desde La Hoguera creemos que esta noticia así como el mapa-web y la lista recoge todo lo hablado en asambleas anteriores de la xarxa. Esperamos vernos con mayor asiduidad. Salute
la biblio social de quito tampoco sale!
04 jun 2007
joer hogueros, a ver si os aclarais, cuatro y mal aveníos. No se os puede dejar solos. si la opinion es de La Hoguera o no...a mi no se me ha socializao ni una de las reuniones. ya os vale Pobresito el "gramenet" está ahí malito, seguro que no le visitas. Ya os apañaré cuando llegue

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more