Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
En el post que han posat de valoració de les eleccions nohi han posat aquest fragment veritablement sucós.
A partir d’aquest moment, però, des d’Endavant (OSAN) creiem molt necessari començar a pensar i fer passos per tal de consolidar i millorar aquests fruits en el futur, amb la mirada posada en la construcció d’un moviment polític capaç d’aglutinar el màxim de persones al voltant de la lluita per la Independència i el Socialisme. És per això que afirmem que les CUP han de formar part conjunt de l’independentisme organitzat, de manera que els reptes de les CUP siguen els mateixos que els del conjunt de l’EI.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
S, i aquests leninistes pensen que l'"independentisme organitzat" són ells. I ara la veritat és que són ells qui haurien d'assumir els eixos de les CUP, que almenys han demostrat que serveixen per a alguna cosa.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
ui sí. a darrera es pot veure qui va matar jfk, va ser el poritburo catala de classe mitja. es penosa la intencio teua germà Marx, com diria un que tu coneixes, perdona que no me levante
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
No sé ben bé a què es dèu aquest missatge però sembla que té per objecte rajar, sinó què, d'Endavant. Doncs som-hi.
No sé ben bé quin és l'argument però com que Endavant no ha defensat sempre que la feina de les CUP s'havia de centrar en el terreny municipal i, sobretot, en aquells indrets on es portés temps treballant des de diversos àmbits, segur que la rítica té molt sentit. Com que Endavant devia ser l'organització que defensava presentar-se en compteses allunyades del poble i en les que no hi havia res a pelar enlloc de fer-ho a les institucions més properes, segur que la critica té molt sentit. Com que les CUP que han tret un millor resultat deuen ser les que menys vinculació tenen amb l'independetisme organitzat no un cop cada quatre anys sinó cada dia, segur que la crítica té molt sentit.
El que és una evidència, ho vulguin veure o no tota aquesta colla d'especialistes en l'art de la política, és que només allà on es fa una feina més enllà de la que pretén treure'n un rèdit electoral
és on les CUP creixen i tenen futur com a intrument de transformació social. Marques electorals buides de contingut no ens en calen més.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
ai mare!

l'autor del post és un jerki, el qual té per objecte a nosaltres, els quals vol intoxicar.

pel que fa endavant no entenc la pluja de critiques. 1r, sempre han defensat i respectat la feina de les CUP, una altre cosa és que no s'entenguin amb el sector MDTero...

2n, ja veurem que passa amb segons quines CUP's, això del "dia a dia" és molt important, i així com hem consta que moltes fan un treball constant, s'han llençat molts globus a llocs on no s'ha treballat, en els quals les llistes estàven formades per gent que ni tant sols era del municipi. això també ho fa ICV i ERC i hem sembla molt reprobable. evidenment, les llistes que feien aquest treball constant han tingut la seva recompensa. les que no l'han tingut, doncs no.

3r. Està molt bé tenir representació, però també és important el grau de gent mobilitzada que tens al darrera en proporció a la responsabilitat que tens. És positiu que hi hagi més organitzacions als pobles on les CUP's estiguin consolidades i funcionin suficientment. (evidenment, si no ho estàn. doncs a treballar amb les CUP's...)

salut i fora intoxicadors garrulus d'indymedia. ICV i ERC tenen por: vosaltres ja porteu masses màscares, nosaltres anem avant!!!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
si que diu aixó el comunicat, peró segueix així.
(dir una part de la veritat i no l'altre també és una manera d'intoxicar)

"Superada la prova de les darrers eleccions, des d’Endavant pensem que ara és l’hora de fixar-se nous reptes per continuar avançant amb les CUP; reptes, que com ja hem dit, són comuns a la resta de l’Esquerra Independentista:


d’una banda, millorar les estructures organitzatives tant a nivell quantitatiu com qualitatiu: la majoria de CUP presents a les eleccions municipals han estat reduïdes a una sèrie de comarques del Principat, bo i en nombre creixent, que encara suposa que les candidatures de l’EI siguin lluny d’una implantació al conjunt del territori dels Països Catalans. Alhora, juntament amb l’absència de candidatures al País Valencià (a excepció de Barxeta, a La Costera) i les Illes Balears i Pitiuses, així com la Catalunya Nord i la Franja de Ponent, les CUP presenten dèficits organitzatius que també afecten qüestions de coordinació i infraestructura.
De l’altra banda, és fonamental continuar avançant en la formació i, en darrer terme, la lluita ideològica. En aquest sentit, mai no serà sobrer recordar que el treball a les institucions, encara que siguin el darrer graó de l’estat, com és el cas dels ajuntaments, comporta un risc d’integració important que no ens podem permetre que afecte a les CUP. Cal, doncs, molta solidesa ideològica i acumulació de forces per a intervenir-hi, tenint alhora present que les eleccions i els vots no són decisius en la lluita de classes, sinó mitjans per estendre la consciència entre els i les catalanes i avançar en l’autoorganització d’aquestes. L’extensió de les Cup, per tant, no han de basar-se en elements oportunistes, curtplacistes i buits de contingut polític, sinó en la feina de base de totes les persones i organitzacions, en l’acumulació de forces i en la combativitat de les formes de lluita.

Ambdues qüestions requereixen l’actuació del conjunt de l’Esquerra Independentista, des de la responsabilitat i el compromís per a intentar solucionar-los. Aquesta és, doncs, una tasca que ens pertoca a totes les persones independentistes i d’esquerres.

Finalment, tornem a insistir que com a sectorial de lluita municipalista, les CUP poden i han de donar resposta a la necessitat d’aglutinar en els diferents municipis catalans la Unitat Popular. L’estructura actual, basada en els municipis i l’arrelament del projecte independentista i socialista en aquests com a condició prèvia per a avenços qualitatius superiors, sens dubte, és un bon punt de partida. A partir d’aquí, és qüestió de tots i totes d’omplir de contingut i força aquestes llavors de futur que estem sembrant.

Endavant amb la lluita als municipis!
Construïm la Unitat Popular!
La lluita és l’únic camí!

Països Catalans, 31 de maig de 2007
Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)"
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
els debats interns a dins. La CUP decidirà que farà i no farà la CUP. Si voleu opinar, a dins

...i les provocacions dels jerkis, doncs es responen amb alegria

Dale alegria a la totxa Portabella.!!

Ai, Portabella.

dale alegria a tu totxa Portabella... aiiiiii
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
31 mai 2007
oju amb els trolls que tenen molta mala llet!!!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
Tota la raó...
Encara et diré més:
La veritable intenció d'Endavant és, no només pendre el control de les CUP, sinó que també em consta que han començat a enviar submarins al Partit Socialista Unit de Veneçuela i al Partit Comunista de Cuba amb l'objectiu de pendre a l'assalt el control de les marques polítiques de l'esquerra global...

L'apropiació d'Antifaschistiche Aktion encara s'està debatint, doncs de moment es conformen amb aquestes dues marques. Però temps al temps...

Friks!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
Jerkis, aneu en compte a vore si vos quedeu sense lloc per fer l'Acampada.
Sou ximples o què ?
01 jun 2007
Pareu de fer l'imbècil i de jugar a guerrillers virtuals, aquests debats s'han de tenir a les assemblees no a un forum com aquest.

Sembla que hi ha gent que encara està més il·lusionada en el seu pròpi ego que en fer tirar endavant projectes col·lectius engrescadors.

La unitat popular es construeix des dels barris i pobles, des de la base, i no des d'internet.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
els trolls jerquis cada dia tenen més imaginació ;)
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
cap resposta a la intoxicació
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
Tot plegat està molt bé, però que us sembla la idea de deixar de barallar-nos entre els independentistes d'esquerre de centre o de dreta. Sempre s'ha intentat des de poders centrals que catalunya estigui dividida entre dretes esquerres i nosaltres sempre hi hem caigut de quatre grapes.
Ja estem prou distanciats els mateixos grups que formem els grups d'EI que només fa falta que encara anem fent més grans les diferencies.
No seria moment de deixar els interesos personals i partidaris i unir totes les forces de 'EI en una mateixa direcció.
Una vegada s'hagi aconseguit això i només llavors es podria unir tot l'independentistme de dretes d'esquerres i centres i fer front a Espanya. Hem de tenir clar quina és la primera prioritat que tenim, si és ser de dretes, d'esquerres, de centre, o per canvi la nostre ideologia principal és ser català independentista. Jo ho tinc clar sóc d'esquerres però per davant de tot sóc independentista.
Ja fa massa temps que a Espanya li va bé que l'independentisme estigui tant disgregat, no és hora de reaccionar. Recordeu la màxima que diu: DIVIDE I VENCERAS, Espanya fa molts anys que viu d'això.
Només Units serem allò que desitgem ser.
Primer hem de ser Independents i desprès ja acabarem guanyant les esquerres, però primer hem de ser independets i sense la Unió de tots aquells que davant de qualsevol altre ideologia primer siguem independentistes.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
Independentisme organitzat...i el desorganitzat quin és?
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
ni trolls intoxicadors ni jordi's 33.
Prou debats fora de lloc.
indymedia és una eina de comunicació.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
d'acord amb X, el que digui Endavant o el MDT no s'ha de discutir aquí

que la militància estigui a l'altura del moment
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
indymedia no es va krear x aixo, diskutiuvos a on vulgeu, feuvos un altre portal i alla us monteu el k vulgeu koyons
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
És veritat el que diu aquest post!! Jo encara diria mes, del comunicat s'en despren clarament que Bruce Lee i Elvis Presley no estan mort sino que son militants d'Endavant preparant-se per infiltrar-se a les CUP!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
està clar que l'autor del post no en té ni idea:

1- Perquè Endavant sempre ha recolzat les CUP i ha defensat que es presentessin on hi ha hagut una tasca realment d'unitat popular i de base.

2- I més important, resulta que les CUP ja fa anys que són una sectorial més d'aquest moviment ampli que és l'Esquerra independentista. Per tant, no sé de què parles noi? Tots estem al mateix vaixell menys tu

A quin estàs? jejeje!!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
FORA INTOXICADORS!!!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
vull dir que estic totalment d'acord amb el company Antifa i que jo he entès perfectament que Bruce Lee i Elvis Presley són d'endavant i volen controlar la CUP.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
Deixem de fer el beneit!! Tot el temps que els militants de l'EI perdem responent a intoxicadors, és temps de militància perdut.

El que hauríem de fer amb aquestes "not´´icies" és ignorar-les...Tant de bó si un dia passa això, i els intoxicadors ja es cansaran...

Salut i endavant amb la Unitat Popular!!
Vinaros el que en queda
01 jun 2007
Vaja ... si ara descobrirem la sopa d'all !!!.
I??? Les cup's o el seu plantejament actual parteixen del 2001 en el document capa a la unitat popular de vinaros que es molt extens i que doenen el vist i plau maulets mdt i endavant igual que alerta , que creixi no vol dir que es pugui desmarcar com sires ni evaporar-se la feina feta durant anys au salut .A i a les CUP , això és l'inici del principi...
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
http://farm1.static.flickr.com/233/523086093_6670d8442b_o.jpg

Apa, sort que hi ha més gent treballant al país que jugant a fer l'intoxicador per aquí.

Amb l'humor la revolta!!
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
tant sectarisme a l´EI... i quan una CUP realment d ´unitat popular?
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
01 jun 2007
"Ja estem prou distanciats els mateixos grups que formem els grups d'EI que només fa falta que encara anem fent més grans les diferencies."

ets tu jordi l'autor del post??? si realment recolzes l'EI deixa d'omplirte la boca i milita en algun lloc. Ja estem en el mateix vaixell. Cap de sabata.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
02 jun 2007
te gracia q es parli d,una debilitat estructural i dimplantacio territorial desde gent propera a endavant q ni de bon tros sacosta a lhombra daquesta al principat i q al PV la diferencia es ridicula. Siusplau endavant no toqueu les Cup feuvos orgs propies pro no us intenteu apropiar d la Cup.
Sigles, territoris, i demés personatges buits
02 jun 2007
Flipo de veure com aquests independentistes xarren tant sense parlar de res palpable.
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
03 jun 2007
algú akests dies ens vol intoxicar...

jajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajaj jajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj JA!!!JAJAJAJAJAJAAAAJJAJAJAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajaJA!JA!JA!J!JAJAAJAJAajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjaajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAJAXDDXD XDajjaajjaXDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajjaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajaajaj XDDjajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD XDajjaajjajajaajajajajajajajaaj XD ajajajajajajjajajajaajaj XDDXD JAJAXDXDDDAJAJJAJAAJajajajajJXJXAJXJAjxjajxcajjajjajajaj
Re: Endavant es prepara per dominar les CUP
03 jun 2007
No sé a on està la notícia... Al meu entendre...

1.- Endavant sempre ha donat suport al projecte de les CUP, amb el benentès que estiguin sustentades per una base popular.

2.- Les CUP són una sectorial de l'Esquerra Independentista i per tant lluiten per acostar-se als objectius estretègics del moviment.

Ja n'hi ha prou de donar metralla als nostres enemics i de seguir el joc a desastabilitzadors i intoxicadors pagats a sou.
Sindicato Sindicat