Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
(Mallorca) A Sóller està tot fatal
19 mai 2007
En el marc de la setmana de lluita "Està tot fatal!", amb l'objectiu de denúnciar l'especulació urbanística i la destrucció del territori, des de Maulets hem realitzat un seguit d'accions a Sóller destinades a conscienciar la població i denúnciar els plans urbanístics que hi ha projectats a Muleta.

D'aquesta manera, s'han penjat diverses pancartes reivindicatives arreu del poble i s'ha clausurat de manera simbòlica la seu de Kühn and Partner, la promotora del projecte que destruirà Muleta.
P5190008.jpg
KÜHN & PARTNER ARRASSA MULETA

Muleta, coneguda muntanya de Sóller pel seu encant natural i arqueològic, es troba seriosament amenaçada. En qualsevol moment, Kühn & Partner(immobiliària estesa arreu de les nostres illes) pot convertir aquest espai natural en un espai de ciment i formigó. El projecte consisteix en construir
una trentena de xalets de superluxe que cap benefici comporta per al poble i la seva gent. L’impacte paisatgístic, que es veurà des de gran part de la vila, serà d’enormes proporcions.

És realment indignant que l’espai on es vol situar aquesta urbanització sigui zona urbanitzable, car Muleta no té punt de comparació a la zona urbana de Sóller però en canvi ambdues tenen la mateixa categoria. Això és una mostra més de l’especulació urbanística que sofreix el nostre poble, amb uns governants que només pensen en enriquir-se.

Des de Maulets, exigim que aquest espai es declari zona rústica protegida, com ja s’està exigint des d’altres organitzacions.

Muleta ha estat i és una meravella natural; entre totes, lluitem per a que
no la destrossin!

Finalment, esperem que el títol que encapçala aquest comunicat no arribi mai a complir-se.

Maulets. Maig'07
arrassamuleta.jpg
P5190013.jpg
P5190012.jpg
P5190007.jpg

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa