Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Kafeta a Can Vies amb solidaritat amb les vaguistes de CLECE
14 mai 2007
Desde fa ja més de 50 dies, varies treballadores de CLECE de la Universitat Pablo Olavide (UPO) de Sevilla estan en vaga indefinida. CLECE es una empresa de la neteja subcontratada per la universitat.

Les condicions laborals d'aquesta empresa son péssimes. La mitjana, en quant a salaris, no supera els 600 euros mensuals. Altres aspectes com les mesures de seguretat i higiene deixen molt que desitjar. Dir que per aconseguir millores en els seus llocs de treball, aquestes treballadores van estar realitzant durant el mes de març varies protestes i aturades simboliques a la UPO. L'empresa al no acceptar aquestes millores, va provocar que les treballadores de CNT es declaressin en vaga indefinida.
Dir que el paper del rector d'aquesta Universitat ha estat el de posicionarse al costat de l'empresa, cridant a la Policia Nazional per a dessallotjar de la Universitat a les vaguistes.

Des de CNT-Barcelona, entre altres mostres de solidaritat, realitzem actes per solidaritzar-nos económicament amb les vaguistes. Per així les seves necessitats més vitals i les de les seves famílies no es vegin perjudicades.

Per aquest motiu, aquest dijous dia 17 de maig a partir de les 19:30 al CSO Can Vies (C/Jocs Florals n. 40-42 Vila de Sants, Barcelona
<m>L1 mercat nou - L5/L1 plç Sants) organitzem un kafeta per a les vaguistes de CLECE.

Us esperem

CNT-Barcelona

Aturem la demanda, Can Vies es del Barri!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Kafeta a Can Vies amb solidaritat amb les vaguistes de CLECE
16 mai 2007
alli estaremos
Colera camping CNT