Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
A simple vista semblen bona gent.
Capacitats, treballadors, conscienciats, etc...
Però rera la faceta de treballar pel moviment estudiantil s´amaguen els interessos de classe, de partit i de sindicat.
AEP, el sindicat estudiantil d´ICV-EUiA, està augmentant força a les universitats catalanes, com es demostrà a la darrera manifestació d´ahir al matí.
De fet, fa ja temps que omplen els quadres que tenen (una dotzena entre la UAB, UB i UPF) ocupant espais com la PMDUP (plataforma mobilitzadora en defensa de la universitat pública).
Ocupen aquests espais per compensar la poca presència a les assemblees de facultat.
Però és un problema quan la PMDUP té el monopoli de la conexió entre universitats i els contactes a nivell europeu.
La seva ocupació té conseqüències, unes més amagades que altres, però que es comencen a destapar.
No és un problema ideològic, sinó polític.

AEP intenta controlar la PMDUP amb l´objectiu de rebaixar al màxim les reivindicacions i lluites del moviment estudiantil en el context actual on les polítiques de privatització i desenvolupament del pla de Bolonya es dónen com avans.
El que ha canviat és la participació d´ICV-EUiA al govern de la generalitat i el suport d´IU,IC-V al govern ZP.
La LOU, la llei orgànica d´universitats, que tanta oposició estudiantil creà quan la intentà tirar endavant el PP, ha estat aprovada, amb el contingut idèntic i el suport de tots els partits polítics, inclòs IU-ICV i EUiA.

AEP, enlloc de lluitar contra les contradiccions de les elits dels seus referents polítics, està sent el paraïgües, els bombers del moviment estudiantil. (també hi ha altres col.lectius al front universitari que tampoc es desmarquen d´IC-V, però això és un altre cas.)

Enlloc de defensar els interessos dels estudiants, com a sindicat estudiantil que són, estan defensant els interessos polítics d´ICV-EUiA.

El seu objectiu és que ICV-EUiA no es ressenteixi, no tingui cost electoral (les municipals són en 15 dies) i mantingui un perfil esquerranós i tàctic on s´amaguin les seves actuacions, actives, passives i còmplices.
I quan aquest objectiu és contradictori amb defensar els interessos dels estudiants, no dubten en primar la primera opció.

I tot quedaria aquí tenint en compte la seva força real. Però que els seus tentacles arrivin a la PMDUP i a la organització de la jornada de vaga, el moviment estudiantil es ressenteix.

Foren els membres d´AEP a la PMDUP que primer intentàren que Catalunya no es sumés a la jornada europea contra la privatització de les universistats del dia d´ahir. Vaja, en tenien prou en fer actes simbòlics a les universitats negant les mobilitzacions d´una plataforma mobilitzadora.

Un cop decidida la jornada de vaga amb la manifestació central intentàren que es concentrés exclusivament contra el Pla de Bolonya i que no nombrés a la LOU, la llei que desenvolupa el Pla que el seu partit ha aprovat.

Un cop decidida que també es denunciaria a la LOU, intentàren reduir la combativitat de la manifestació. I amb la excusa dels 42 detinguts en la manifestació de fa 2 anys, s´apropiàren del servei d´ordre, que tot i que des de les assemblees de facultat es decidís que fos mirant a la policia, fou encarat a la manifestació, i a més, els membres d´AEP del servei d´ordre intentàren aturar les personen que estaven realitzan accions. En concret, basant-se en un acord de la PMDUP que mai s´havia produït, segons el qual no es podia fer pintades a El Corte Ingles o a CCOO i UGT. En aquest darrer indret, a Via Laietana inclús forcejàren amb els "pintors" per evitar les pintades, creant un moment de tensió entre varis manifestants i els diferents membres del servei d´ordre.

Segur que hi ha més casos desemmascadors, però aquests són els que es poden extreure de la jornada d´ahir.

És cosa de tots desemmascarar-los del tot, denunciar les seves accions i que tinguin capacitat organitzativa, evitar la complicitat a les assemblees i plataformes i acavar amb aquest intent de dominar el moviment estudiantil per interessos tan perversos i denigrats com els exposats.

VISCA EL MOVIMENT ESTUDIANTIL
EN CONTRA LES PRIVATITZACIONS I EL COL.LABORACIONISME DELS SINDICATS GROCS!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
El sindicalisme revolucionari es pintar la seu de CCOO...Porto tants anys escoltant als mateixos inutils...L'unica vegada que m'han donat amb la porra els nacionals va ser per fer de servei d'ordre, quan uns subnormals van fer una "acció"...Si no hagués sortint corrents perque un poli em volia obrir el cap, hagués tingut alguna cosa més que "moments de tensió" amb aquells border line que van rebentar una mani massiva collonuda. Però ja se sap, revolucionaris de bar, n'hi haurà tota la vida.

Visca l'AEP!!!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
" el sindicat estudiantil d´ICV-EUiA, està augmentant força a les universitats catalanes, com es demostrà a la darrera manifestació d´ahir al matí."

què????????????????? AJAJAJAJAJAAJ XD mare meva, ultimament es penjen une sparides a indymedia...
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
ES molt fort, pero l'enemic el tenim adins, com diu el post.

No cal oblidar que ICV es el cos policial. Dubtaràn a donar noms i consignes a la policía els AEP, ICV i afins.

Un cop mestre si senyoR; ara els secretes els tenim ben adins; a les nostres assamblees; com els nostres representants e interlocutors; com el nostre equip legal:::
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
per què estudieu? (a la universitat)?
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Tens algun argument sòlid per justificar les acusacions greus que fas a part de que l'AEP no et va deixar fer pintades a la seu de CCOO? Sincerament, penso que delires.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Realment penós el comentari inicial i els qui li segui el joc a un post escrit o per un curtet o per un madero. No els veieu venir de lluny o què?
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Com a asistent a la manifestació i actiu militant de la lluita estudiantil només puc dir que em sembla penosa l'acusació que fa el lumpen de torn, posiblement militant del SEPC, que desgraciadament, i, malgrat tindre molt bona gent i molt vàlida, també te una sèrie d'energúmens que fàcilment podríen ser feixistes d'Estat Català o de Unitat Nacional Catalana.

Sobre AEP, crec que es quedar-se molt curt dient que només son 12 militants, quan realment en son moltíssims més; i, a més, acostumen a portar a la PMDUP i als seus fronts de lluita unes propostes molt més combatives i beneficioses per als estudiants que des de l'SEPC, com quan en certa assemblea un noi d'AEP va propossar fer campanya per la renacionalització dels serveis privatitzats de les universitats i gent de l'SEPC es van posar en contra perque deien que si nacionalitzar vol dir donar la propietat a l'estat feixista i opresor espanyol que oprimeix Catalunya (encara em pregunto que tindrà a veure la qüestió nacional amb el moviment estudiantil), fent l'SEPC totalment el joc al sistema capitalista. Desgraciadament, com aquest cas, en podem trobar un munt.

Sobre el tema de fer pintades, cremar coses, o fer destroses a la via pública, l'únic que s'aconsegueix es crear-te enemics entre els teus potencials aliats de clase i, a més, no serveix per res més que donar la justificació perfecta als mossos d'esquadra per carregar contra els manifestants, donant una imatge pesima als estudiants que potencialment podríen asistir a la manifestació si no fos per po de que la policía carregués per culpa dels descontrolats de torn.

Salut i revolució
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
doncs jo no soc de la SEPC.
però si he anat a alguna reunió de la PMDUC i estava a la mani.
i teniu raó que pintar no és la revolució, però té raó el missatge inicial amb les intencions de l´AEP. només cal fixars-hi!
no ens dividim més i no permetem que els lacais de ICV ens manipulin!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Mare meva quina puta merda de posts fica gent, possiblement del sector del SEPC més contagiat per la malaltia de l'esquerranisme (mal entés) que ja denunciava fa més de 70 anys el camarada Lenin i que només beneficia a la classe burgesa.

Si critiques de coses que no coneixes no parlis:

Primer de tot, tu mateeix sabràs que l'AEP és un sindicat que fa més de 15 anys que està lluitant activament per l'educacio Pública, generant discurs crític estudiantil, treballant en assamblees i fent actes contra els poders neoliberals i privatitzadors de la universitat. Per tant no han de donar explicacions de res.

Ara em posaré a analitzar, les barbarits i les acusasions sense sentit que fas per intentar debilitar el moviment estudiantil:

1: L'AEP no és el sindicat de cap partit polític. L'AEP és un sindicat plural, que està format per estudiants (de diverses opcions polítiques) que lluiten pels interessos de l'educació pública i popular, en contra dels interessos neoliberals.

Per tant, seria estúpid desmarcar-se de les contradiccions d'un inexistent referent polític, i el que fem es continuar defensant el dret d'una educació no elitista i els drets de la Classe Obrera.

2: L'AEP no intenta controlar la PMDUP, sinó potenciar el paper d'una plataforma unitària de tots els i les estudiants per aturar el procés de privatització que suposa la política neoliberal de la UE, traduida en la LOU i el Procés de Bolonya.
Ja em diràs quins interessos de les èlits econòmiques es van veure afectats en la modestíssima manifestació del dia 10 a causa de la precipitació en l'rganització i el poc interés d'alguns en la conciència social.

L'AEP lluita perquè les assemblees de facultat tornin a reunir-se en la PMDUP i es TRABALLI ( i no es diguin bajanades pels foros) per AJUNTAR FORCES i parar la privatizació que suposa la LOU i BOLONYA.

3. L'AEP no va intentar parar cap manifestació a la PMDUP sinó dotar de contingut i sentit a la marxa: organitzar actes i xerrades que conciencien a la majoria de l'estudientat inactiu de la perillositat que suposa la LOU i BOLONYA. És estupid intentar fer sortir gent al carrer sense donar un contingut perquè la mani sigui EFECTIVA i posi en perill els interessos burgesos. S'ha de pensar i treballar per aturar Bolonya, no només cridar 4 consignes apreses al bar després de 15 birres.

4: Sobre els incidents que comentes davant de la CCOO, UGT, El Corte Inglés i Justícia.

El servei d'ordre, es va fer a ÚLTIMA HORA entre la gent que realment volia que la mani anés contra els interessos del poder econòmic (no estava format tot per gent de l'AEP i ja hagués estat bé que més gent de la SEPC es volgués sumar) i no es permetés que 4 covards tiressin pedres contra llocs conflictius, fent perdre el missatge de la marxa i donar motius als Gossos per carregar contra la massa.

Ningú va donar instruccions al servei d'ordre, i l'únic que se'ls hi va dir és que es vigilés als descontrolats perquè no hi haguès incidents, deixant la majoria dels que formaven el servei de seguretat mancats d'una formació necessària per realitzar la tasca assignada.

Tot i així, ningú de la AEP ni del cordó de seguretat va impedir a cap manifestant que fes pintades,ni molt menys, simplement va està controlant que no es passés de les pintades a un assalt desorganitzat a la seu dels sindicats com s'havia rumurejat que alguns volien fer.

El tema de les pintades i de "l'acord" de la PMDUP suposu que deus dir voler dir davant de l'edifici de Justícia i aquest va ser l'incident: quan alguns ja portaven 4 pintades seguides davant de Justícia (lloc que sempre es diu que no s'ha de liar perquè a dalt està ple de jutges i Gossos de quadra) i quan hi havia indicis d'incidents majors, va fer que algú de seguretat digués de forma amistosa, que millor que ho deixessin estar i continuessin la marxa.

PROU MENTIDES DE TONTOS O POLIS INFILTRATS!

SALUT I REVOLUCIÓ!!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Vaya xorrades que diu la gent... Mira si està desinformat el que ha ficat el post que ni sap el nom: és ASSOCIACIÓ D'ESTUDIANTS PROGRESSISTES no assamblea.

A partir d'aquí, no comments...
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
Vaya xorrades que diu la gent... Mira si està desinformat el que ha ficat el post que ni sap el nom: és ASSOCIACIÓ D'ESTUDIANTS PROGRESSISTES no assamblea.

A partir d'aquí, no comments...
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
estaría bé que no ens piquéssim d'aquesta manera entre naltros. així no anem enlloc. m'agradaria saber quants posts són de mossos i quants de sindicalistes siguin d'on siguin.

calma. calma. calma.
lluita. lluita. lluita.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
11 mai 2007
prou mentides xavals!
que us poseu nerviosos quan us destapen,e?

primer de tot, no utilitzis lèxic leninista per guanyar simpaties.

1."L'AEP no és el sindicat de cap partit polític."

mentida. L´AEP té referent polític i és ICV-EUIA.
Per tant, no és estupid, sinó covard i antiestudiantil no renegar de que el vostre referent polític complice "dels poders neoliberals i privatitzadors de la universistat", contra els quals (en teoria) esteu lluitant.

2. Si està clar que la LOU és idèntica a la d´Aznar, i és el desenvolupament de Bolonya, perquè intentar que s´ignori el seu aprovament des de la PMDUP? perquè no denunciar-la? perquè no denunciar els partits polítics que la van votar (entre els quals hi ha ICV-EUiA?

Cert, la manifestació fou modesta. però per precipitació? la convocatòria feia mesos que s´havia convocat a nivell europeu!
i cert, les elits econòmiques no es van veure molt afectades per la mani, però a tu segur que t´estiraran les orelles!
i cert, aquest no és l´indret del debat. s´hauria de desemmascarar aquesta púrria a les assemblees!


3. Perquè mates el missatger i no el missatge?
és cert que l´AEP intentà a la PMDUP que no es realitzés la manifestació?

4. Aberrants i insultants mentides! et penses que els estudiants som tontos o què?

"El servei d´ordre (...)(no estava format tot per gent de l'AEP i ja hagués estat bé que més gent de la SEPC es volgués sumar) i no es permetés que 4 covards tiressin pedres contra llocs conflictius, fent perdre el missatge de la marxa i donar motius als Gossos per carregar contra la massa.

el coordinador del servei d´ordre era de la SEPC. una altra cosa és que respectessis la seva tasca.
"4 covards tiressin pedres?" algú va veure tirar alguna pedra??? o, com diu el post inicial, us justifiqueu am la mani de fa 2 anys?

"Ningú va donar instruccions al servei d'ordre,"

mentida. tu donaves les instruccions (malgrat no erets el coordinador) i inclus els feies correr.

" l´únic que se'ls hi va dir és que es vigilés als descontrolats perquè no hi haguès incidents"

els descontrolats? quins? ja parles com ells...

"ningú de la AEP ni del cordó de seguretat va impedir a cap manifestant que fes pintades,ni molt menys,"

mentida. membres de l´AEP i del cordor de seguretat van tirar espentes i incús bloquejar fisicament per impedir de fer pintades a CCOO i UGT.

"simplement va està controlant que no es passés de les pintades a un assalt desorganitzat a la seu dels sindicats com s'havia rumurejat que alguns volien fer"

s´havia rumurejat que s´assaltaria CCOO i UGT????? jjajajaja!!!! i nomes membres d´AEP va rebre aquest rumor? i des de quan ens guiem per rumors? fas pudor!

"El tema de les pintades i de "l'acord" de la PMDUP suposu que deus dir voler dir davant de l'edifici de Justícia i aquest va ser l'incident"

mentida! l´incident fou davant la seu de CCOO i UGT, no a Justicia. no queda clar quina mentida tries, si pel rumor a l´assalt o l´acord inexistent de la PMDUP.

"quan hi havia indicis d'incidents majors, va fer que algú de seguretat digués de forma amistosa, que millor que ho deixessin estar i continuessin la marxa."

indicis d´incidents majors???? jajajaja això supera lo de la pedra dels covards, lo de vigilar els descontrolats, i el rumor a l´assalt a CCOO. indicis d´incidints majors és el llenguatge que, per exemple, fan servir els mossos per a justificar càrregues.

"va fer que algú de seguretat" vols dir tu? "de forma amistosa?" (ja ha estat descrita la forma.)

Prou mentides d´AEP! els cabrons saben escriure,eh? tens la mateixa argumentació demagògica i fal.lacia que el Mein Kamf.

per l´autonomia del moviment estudiantil!
VISCA LES ASSEMBLEES!
MORIN INTOXICADORS D´INICIATIVA!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
Menys parlar i més treballar.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
És realment patètic. Totes i cadascuna de les acusacions que feu contra l' AEP són absolutament demagògiques i falses.

L' AEP no té com a referència ICV-EUiA. És un sindicat progressista format per gent molt diversa ideològicament, i en cap moment del d' AEP s' ha pronunciat a favor d' en Saura i la seva política.

L' AEP es declara frontalment contrari a l' aprovació de la LOU: http://www.aep.cat/spip.php?article45

Respecte al servei d' ordre de la manifestació, com molt bè s' ha dit, només s' intentava que la imatge de la mobilització no quedés monopolitzada pels incidents, sinó pel missatge. Molta gent està en contra de la privatització de la universitat, però a les manifestacions només hi troba actes vandàlics que res tenen a veure amb les reivindicacions, i no s' hi veuen reflectits.

Qui hagi escrit això no sap de què parla, i no se n' adona que no fa més que debilitar el ja de per si dèbil moviment estudiantil.

UNITAT CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE LA UNIVERSITAT, CONTRA BOLONYA I CONTRA LA LOU.

VISCA LA PMDUP
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
És realment patètic. Totes i cadascuna de les acusacions que feu contra l' AEP són absolutament demagògiques i falses.

L' AEP no té com a referència ICV-EUiA. És un sindicat progressista format per gent molt diversa ideològicament, i en cap moment del d' AEP s' ha pronunciat a favor d' en Saura i la seva política.

L' AEP es declara frontalment contrari a l' aprovació de la LOU: http://www.aep.cat/spip.php?article45

Respecte al servei d' ordre de la manifestació, com molt bè s' ha dit, només s' intentava que la imatge de la mobilització no quedés monopolitzada pels incidents, sinó pel missatge. Molta gent està en contra de la privatització de la universitat, però a les manifestacions només hi troba actes vandàlics que res tenen a veure amb les reivindicacions, i no s' hi veuen reflectits.

Qui hagi escrit això no sap de què parla, i no se n' adona que no fa més que debilitar el ja de per si dèbil moviment estudiantil.

UNITAT CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE LA UNIVERSITAT, CONTRA BOLONYA I CONTRA LA LOU.

VISCA LA PMDUP
Poca-vergonyes
12 mai 2007
1. Des de quan l'AEP va negar-se a que la PMDUP es mobilitzés contra la LOU? Això és un ESTAFA, una MENTIDA de proporcions històriques i la gent que hi era (SEPC-UB, SEPC-UPF, SEPC-UAB, CAF-UAB, Assemblea de Física i Química UB, Assemblea de Lletres UAB, Assemblea de Psicologia UAB, Assemblea d'Estudiants UPF, a més d'AEP-UB, AEP-UAB, AEP-UPF) sap perfectament que les acusacions que llences són completament falses.


2. No només la convocatòria de la PMDUP la va fer l'AEP, portant l'anàlisi que era preocupant que no es reunís més periòdicament i que no havíem estat prou ràpids per protestar o treure un manifest per l'aprovació de la reforma de la LOU del PSOE, sinó que precisament la idea de convocar-la va ser per a realitzar alguna mena de mobilització per demostrar que el moviment estudiantil no està d'acord amb la nova legislació universitària.


3. Precisament, el manifest de la PMDUP es va fer conjuntament entre gent de l'AEP, el SEPC, l'Assemblea de Becaris de Col·laboració i l'Assemblea de Lletres de la UAB.


4. Precisament, els cartells de la mobilització els va fer gent de l'AEP que es va encarregar de dissenyar-los, enviar-los a impremta, distribuir-los entre les 4 universitats i encartellar-los.


5. Precisament, el servei d'ordre era una responsabilitat que va assumir el SEPC, i que va funcionar veritablement malament, fins el punt que fins al darrer dia no se sabia quanta gent s'hi sumaria (i molts militants de l'AEP van afegir-s'hi a última hora per a què no quedés penjat)


6. Precisament, els pocs actes que es van organitzar a la UB-UPC (a Diagonal) els va impulsar gent de l'AEP, fent i distribuint les octavetes, organitzant un taller de pancartes i convocant una Assemblea d'Estudiants a Palau Reial per a debatre sobre el Procés de Bolonya i sobre la LOU abans d'anar a la manifestació.A banda d'això, les acusacions de la vinculació d'AEP amb qualsevol força política (quan és precisasment L'ÃNIC SINDICAT ESTUDIANTIL QUE NO HO ESTÃ), o sobre el nombre de militants que té l'organització (quina poca vergonya!), no només són absolutament falses i denoten una ignorància immensa sobre de qui es parla (potser perquè ho ha escrit gent que no es preocupa de vertebrar el moviment estudiantil i que només es dedica a rajar sense argumnts), sinó que no val la pena ni abocar-se a desmentir-los, perquè qui SÃ? QUE VE A LA PMDUP i qui SÃ? QUE ES PREOCUPA DE QUE LES COSES SURTIN ja saben la realitat.


La propera vegada, estalvieu-vos (o estalvia't, que ja sabem perfectament qui ets) de dir mentides al marge del teu sindicat i de tots els òrgans de debat democràtics (com la PMDUP, si és que mai decideixes implicar-te i deixar de fer el borinot), perquè del teu post només n'ha sortit merda que si ho hagués fet un poli no ho hagués fet millor.


PROU INTOXICADORS!
UNITAT AL MOVIMENT ESTUDIANTIL,
UNITAT A LES ASSEMBLEES!

TOTS I TOTES CONTRA BOLONYA I LA LOU!
TOTS I TOTES PER LA PÃBLICA!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
des de quan la pmdup ha permes que quatre exaltats que volen sentir-se punki-radicals per un dia s'apropiessin de la mobilització?

des de quan s'ha permes que quatre imbècils fessin destrosses o provoquessin enfrontaments amb la policia en una manifestació convocada des de la plataforma més unitaria que existeix?

quan és que la pmdup NO ha posat servei d'ordre per evitar problemes amb els mossos, o per vigilar que no es liés desmesuradament a l'edifici dels sindicats, al palau de justícia o a pla de palau? el 16-n hi eren, el 17-n hi eren...


potser el que passa es que el que ha escrit el post no ha vingut mai abans a les mobilitzacions de la pmdup?

potser es que qui escriu només va a les manis a liar-la i li importa una merda com i qui les organitza?

potser és que hi ha més maderos a dins del moviment estudiantil del que ens pensem, i no precisament a l'aep (una gent que pel que diu i pel que fa i pel material que edita a mi sempre m'ha semblat que defensen radicalment la universitat publica?)


probablement... quina llàstima, la mani va ser un desastre i ara resulta que hi ha gent que encara vol que tot vagi a pitjor...
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
"4. Precisament, els cartells de la mobilització els va fer gent de l'AEP que es va encarregar de dissenyar-los, enviar-los a impremta, distribuir-los entre les 4 universitats i encartellar-los."

Tot i així, es van poder veure cartells 'alternatius', ón s' esmentaven com a organitzadors de la lluita contra bolonya "SEPC-UAB i CAF".

Tota una falta de respecte, no només a l' AEP sino a tota la PMDUP.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
Com a antic militant de l'AEP que mai ha estat afiliat a ICV-EUA he de dir que aquest post no respòn a la realitat que jo vaig conèixer.

Per altra banda, i no m'importa si se'm creu o no, vaig asistir a les primeres reunions de la PMDUP en que hi havien representants d'assemblees, estudiants anònims i afiliats de l'AEP (Cap altre associació d'estudiants va interessar-se per la PMDUP en els seus inicis).

No pretenc idealitzar l'AEP que no és sinó un altre instrument de lluita per als estudiants que lliurement vulguin fer-ne ús. Però en aquell moment ni érem 12 ¿militants? ni seguiem el dictat de cap partit. Vam treballar de valent junt amb tants d'altres per tirar endavant la PMDUP i el.laborar el seu primer manifest i mobilitzacions. Fins i tot triar el nom va ser difícil! ('mobilitzadora' va ser afegit a petició de vàries assemblees).

També caldria recordar que en els inicis de la PMDUP, ICV i EuA eren partits enfrontats arrel d'una escissió, pel que era molt difícil que un d'aquests partits controlés a l'AEP en aquell moment.

Salut!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
La manifestació no va tenir no va tenir gaire èxit. Les coses es poden fer millor(molt millor), però les crítiques ideològiques que no es fonamenten en un treball concret per preparar i aglutinar són estèrils. No és crítica constructiva. El marc en el qual s'han de dir és en fòrums col•lectius, sigui assemblea o sindicat i fer-les arribar a través d'ells a la PMDUP. Sense baixar la guàrdia ni l'esperit crític, estimular gratuïtament la paranoia només condueix al sectarisme.

És necessari obrir un debat sobre què vol dir plegar-se a la hipersensibilitat arbitrària dels Gossos i el preu que té?

És necessari obrir un debat sobre com haurien d'haver-se preparat les jornades i la manifestació?

Doncs que s'obri, però articulat i democràtic
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
12 mai 2007
estic completament en contra del flipat que ha obert el post.. més que rés pq al meu nucli tinc la possibilitat de treballar amb AEP... i no coincideix amb aquesta definicó en rés... (UB)

no se pq ha de ser del SEPC la persona que ha escrit això... en aquesta mani hi ha via molt anarquista autònom... i perfectament opdria haver estat un d'ells, que no és per res però aquests no van ni a les reunions de la Pmdup.

tot i així tmb és cert que certs nuclis de l'AEp.. com el cas de UPF... està format principalment per militància de les JEV-JIC... factor que pot portar a anàlisi tan esbiaixats de l?AEP com aquest.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
13 mai 2007
A veure, el que ha obert aquest post, crec que no coneix de la missa la meitat, perquè barreja coses que poden ser certes amb mentides de la mida d'un piano. L'única cosa que accepto i no entenc, és la posició dels militants de l'AEP del cordó de seguretat de la mani davant de les seus dels sindicats. Jo també formava part del cordó i no hi estic d'acord.
Per acabar una cosa: un secreta que es passeji per aquí farà més feina en mitja hora que no en un mes. Trobo sumament irresponsable que s'airegin per aquí noms de les assemblees que participen de la PMDUP, que si no se què del SEPC, que si no se que més de l'AEP... s'ha de ser una mica més madur i no posar les coses tan fàcils a la brigada d'informació dels mossos d'esquadra... Les discrepàncies que es solucionen de portes en dins o en marcs molt més adients que aquests.

XALUT...i CERVELL!!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
13 mai 2007
Aquest no és el lloc per aquest debat.
però si que es comença a olorar que, com a mínim, certs membres d´AEP obeeixen a polítiques no del moviment estudiantil sinó de l´estructura del partit, ICV-EUiA que, al 2007, si que van junts i, a més, estan al govern de la generalitat i han aprovat la LOU.

A dia d´avui, l´enemic polític del moviment estudiantil és Inciativa!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
13 mai 2007
jo l´únic que vull aportar al debat és que a la mani no hi havia ni bloc punki ni descontrolats ni rumors d´assalt ni cap mena de potencial de que s´anés a liar.
alguns extrems del que s´ha dit, doncs, queden en fum.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
14 mai 2007
Dantesc. Ho esteu veient? Algú em pot explicar a què respon tot això? Resulta que la mani, o més ben dit l'intent de mani, perquè va sortir més rana que res serà perquè si no hi va acudir l'expressió qal complet del gran moviment estudiantil català és per culpa de l'AEP, per intents maquiavèlics d'intentar paralitzar els processos de lluita de les assemblees, per utilitzar la PMDUP de forma contrarevolucionària, i ser el filtre d'informació del cos policial de la generalitat. Genial! Digne d'una història de por.

I es podria continuar, està clar. Posats a inventar, que ningú es quedi curt. Com més grossa la diguem millor.

Jo només diré una cosa. Aquí, la gent que sàpiga de que s'està parlant l'únic que li produirà aquest tipus de post és un gran somriure. No em ficaré a rebatre arguments perquè altra gent veig que ho ha fet, i almenys tinc la certesa que tan si són de l'AEP com de la CEPC, saben del que estan parlant.

Fa falta molt treball per tornar a convocar manis com la del 2001, i n'hi ha que estan disposats a treballar perquè el moviment estudiantil de Catalunya torni a prendre la força que havia tingut. Debats fora de lloc, i passats de voltes com aquests no són el que fa falta, i si realment treballes per un projecte d'universitat popular ho hauries d'entendre.

Això clar! A no sé que siguis un madero! Que has quedat prou retratat.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
14 mai 2007
Dantesc. Ho esteu veient? Algú em pot explicar a què respon tot això? Resulta que la mani, o més ben dit l'intent de mani, perquè va sortir més rana que res serà perquè si no hi va acudir l'expressió qal complet del gran moviment estudiantil català és per culpa de l'AEP, per intents maquiavèlics d'intentar paralitzar els processos de lluita de les assemblees, per utilitzar la PMDUP de forma contrarevolucionària, i ser el filtre d'informació del cos policial de la generalitat. Genial! Digne d'una història de por.

I es podria continuar, està clar. Posats a inventar, que ningú es quedi curt. Com més grossa la diguem millor.

Jo només diré una cosa. Aquí, la gent que sàpiga de que s'està parlant l'únic que li produirà aquest tipus de post és un gran somriure. No em ficaré a rebatre arguments perquè altra gent veig que ho ha fet, i almenys tinc la certesa que tan si són de l'AEP com de la CEPC, saben del que estan parlant.

Fa falta molt treball per tornar a convocar manis com la del 2001, i n'hi ha que estan disposats a treballar perquè el moviment estudiantil de Catalunya torni a prendre la força que havia tingut. Debats fora de lloc, i passats de voltes com aquests no són el que fa falta, i si realment treballes per un projecte d'universitat popular ho hauries d'entendre.

Això clar! A no sé que siguis un madero! Que has quedat prou retratat.
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
14 mai 2007
Jo no se que és més trist l'intoxicador que ha escrit una tonteria, o la vintena de contestacions sincerament.. segurament la meva també.

Que nassos passa ara en el moviment estudiantil? Res de nou!
I si això és la realitat (que no ho és em sembla a mi) si hi ha problemes o coses a parlar es parlen on toca.

[Més treballar, més cap, més informació i deixem de fer el burro per aquí.
Els retrets les valoracions etc.. on toca i sinó boqueta callada. Va pels intoxicadors d’aquí]

Garanteixo que un 90% de les coses que es diuen son falses o esbiaixades.
Endavant amb el SEPC i l'AEP!!!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
14 mai 2007
Doncs això, que tothom a callar i poseu-vos a treballar, pq us donaran per totes bandes amb la LOU i Bolonya i moltes altres coses, i vosaltres aquí perdent el temps.

Més PMDUP i menys tonteries.

Una que ja deixa la Univeritat.
PD: per cert, sóc d'EUiA, si d'aquest venuts i tot el que volgueu dir, però com a mínim no dic tonteries. No perdeu/em el temps i totes per la pública!
Re: AEP - Assemblea d´estudiants progressistes - el sindicat groc estudiantil
20 mai 2007
no us cregueu la notícia. és ben bé que vol sembrar la zitzània entre els estudiants quan no n'hi ha d'haver. tot barbaritats, vaja.

visca l'AEP i visca la feina ben feta
Sindicat