Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : immigració
Convocatòria acte contra el racisme del PP a Badalona
10 mai 2007
Proper dissabte dia 12 de maig a les 11.30h a la Plaça Antonio Machado de La Salut
cartell-lasalut.jpg
Des de l'assemblea per l'habitatge digne de Badalona, que lluita des de el mes de febrer passat a la ciutat per assolir el dret universal a l'accés per l'habitatge, coordinada a la vegada amb la resta de moviments que lluiten per aquest dret estesos arreu del territori, estem molt preocupats pel debat entorn als problemes d'habitatge de la nostra ciutat.

Sobretot estem preocupats per l'utilització partidista que s'està fent d'aquest problema tan greu, sobretot pel Partit Popular. Aquest partit ha utilitzat la polèmica sorgida al barri de La Salut amb els anomenats 'pisos pastera' per fer una campanya de caire xenòfob i ultradretà. Moltes vegades hem vist a aquest partit utilitzar els lemes del moviment per l'habitatge digne per dirigir la ciutadania contra els immigrants nouvinguts. Aquest fet és de plena actualitat avui mateix, amb la presentació d'un DVD que no fa més que agreugar el tó de la seva campanya.

Per contrarestar aquest fet i donar nous arguments a la ciutadania de Badalona, l'Assemblea per un habitatge digne convoca una concentració- assemblea el proper dissabte dia 12 de maig a les 11.30h a la Plaça Antonio Machado de La Salut (epicentre dels conflictes dels pisos pastera).

Hi participaran membres de SOS Racisme i per part de l'Assemblea per l'habitatge digne es presentarà el manifest multilingüe'Tots/es volem viure a Badalona'.

Us adjuntem el cartell de la convocatòria en les seves diferents versions idiomàtiques, per tal de arribar a tota la ciutadania possible.

Esperem la vostra assistència.
Mira també:
http://habitatgedignebadalona.bloc.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocatòria acte contra el racisme del PP a Badalona
10 mai 2007
Aixó és una bona iniciativa, i no la d'en Saura.
Re: Convocatòria acte contra el racisme del PP a Badalona
10 mai 2007
Bretó resident a Catalunya, el que m'ha sorprés del video del PP és que la música de fons ("Gortozet 'meus",/he estat esperant) és d'un cantant molt famós del meu país, Denez Prigent. Ara estic investigant si es pot obtenir una declaració d'en Denez sobre l'ús d'un treball seu per aquesta finalitat i si podem emprendre accions legals contra el partit d'extrema dreta per si aquest ha infringit la llei. Ens aquest cas seràn benvinguts la col·laboració de totes les entitats catalanes que hi vulguin donar ressó.
Re: Convocatòria acte contra el racisme del PP a Badalona
14 mai 2007
amic bretó: se sap res sobre el tema? Has pogut contactar ja amb en Denez?

gràcies
Sindicat