Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
La Junta Electoral exclou el candidat palestí de la CUP, Mazeed Khalilia
01 mai 2007
x
En una resolució del 26 d'abril, la Junta Electoral de Zona de Lleida ha exclós de la llista de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a la ciutat de Lleida el candidat Mazeed Khalilia, ciutadà català d'origen palestí. La resolució ha estat motivada pel fet que els residents sense nacionalitat d'algun estat de la UE no tenen dret ni a votar ni a ser elegits. La CUP ha denunciat aquest dèficit democràtic que exclou del procés electoral més d'un 10% de la ciutadania de Lleida. Podeu consultar aquí la resolució de la Junta Electoral de Zona de Lleida excloent en Mazeed de la candidatura de la CUP. Vegeu la notícia al diari La Mañana del 22 d'abril de 2007 i aquí la portada del diari amb en Mazeed Khalilia.

Al marge de la denúncia dels dèficits democràtics del procés electoral del proper 27 de maig, la CUP ha vinculat la presència del candidat exclòs a la seva llista a un acte de solidaritat internacionalista amb la lluita per la llibertat del poble germà de Palestina.
Amb la presència de Mazeed Khalilia a la candidatura la CUP pretèn, doncs, una doble denúncia: la dels residents a la ciutat de Lleida que no tenen drets cívics i polítics i que per tant estan exclosos del procés electoral, i la de la situació d'opressió que viu actualment Palestina
Mira també:
http://lleida.cup.cat
http://llibertat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Junta Electoral exclou el candidat palestí de la CUP, Mazeed Khalilia
01 mai 2007
el feixisme està viu, el racisme també.

que no ens facin callar! endavant amb les CUP's!
Re: La Junta Electoral exclou el candidat palestí de la CUP, Mazeed Khalilia
08 mai 2007
Perque el moro aquest no se'n torna al seu pais(perdo que no te pais)i arregla els afers alli que cony ha de venir a casa nostra a fer res. Una altre cosa: poble germa?
Re: La Junta Electoral exclou el candidat palestí de la CUP, Mazeed Khalilia
09 mai 2007
El "moro" aquest és aquí per ajudar-nos a fotre una patada al cul a gent com tu.
Visca l'internacionalisme proletari! Morin els reaccionaris!
Colera camping CNT