Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Manifest i convocatòries del 1r de Maig 2007 de la CGT de Catalunya
27 abr 2007
1r de Maig de 2007

Està clar que els treballadors i treballadores de tots els sectors ens veiem sotmesos contínuament a diferents agressions en forma de deslocalitzacions, expedients de regulació, privatitzacions, subcontratas, tancaments d'empreses, dobles escales salarials, precarietat, treball submergit, etc., etc.…
A més cal sumar-li les últimes reformes laborables, que ens ha deixat l'Estatut dels Treballadors gairebé sense drets, i l'últim acord interconfederal per a la negociació col•lectiva, que ens deixa els salaris per sota de l'IPC real i el qual ens aboca a més flexibilitat i per descomptat major competitivitat. Tot això amb el beneplàcit dels sindicats reformistes, els quals l'única cosa que intenten aconseguir conjuntament amb la patronal i el govern de torn és dividir a la classe treballadora perquè no donem una resposta comuna i solidària, i així renunciar al que és nostre; millores salarials, laborals i socials.

Catalunya no és un oasi dintre d'aquesta realitat, a principis del 2005 es va signar un Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat econòmica catalana, signat per la CONC, UGT, Empresaris i Tripartit, el qual està donant ara els seus fruits, i fa menys d'un any signen altre Acord Interprofessional de Catalunya. La traducció d'aquests dos acords és la següent: Deslocalitzacions finançades, major flexibilitat horària, major mobilitat funcional i geogràfica i regulació del salari variable.

A tot això des de CGT hem de donar resposta exigint i pressionant al govern estatal i a l'autonòmic en l'aplicació de mesures legals, socials i econòmiques que eliminin totes aquestes injustícies que han generat l'aplicació d'aquests acords i Reformes Laborals. Lluitant tant en el carrer com en el nostre lloc de treball, duent sempre una acció sindical de classe, autogestionaria, solidària i combativa, seguint la tradició de la pràctica anarcosindicalista, per això som la CGT.

Hem de continuar amb la dinàmica de fer negociacions trasparentes i potenciar mitjançant les assemblees la conscienciació, el suport mutu i la participació decisòria dels treballadors i treballadores. Ser militant i defensar la idea.

Per un 1r de Maig solidari amb totes les empreses en lluita i en defensa de l'ocupació i salari digne.

CONVOCATÒRIES DE MANIFESTACIONS DE LA CGT DE CATALUNYA

BARCELONA: 11:30h. Via Laietana - Pça. de L’Àngel (Metro Jaume I)
LLEIDA: 12:00 h. Pça. Del Treball
TARRAGONA: 19:00 h. Pça. Imperial Tarraco – Rba. Nova
GIRONA: 11:00h. davant Correus

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more