Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Manifest del PSUC viu demanant la llibertat de Núria Pòrtulas
23 abr 2007
Aquesta és la posició del partit amb respecte a l'afer de la detenció de la Núria Pòrtulas.
La Núria Pòrtulas va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra el passat dia 7 de febrer a Sarrià de Ter (Girona). Aquell mateix dia es va escorcollar la casa de la seva família. La Núria va ser interrogada a Barcelona i traslladada a Madrid el dia següent, aplicant-li la llei antiterrorista. El dia 9 de febrer va declarar davant el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz, que va decretar-li presó provisional imputant-li el delicte de col·laboració o pertinença a organització terrorista.

A partir de la seva detenció hi ha hagut un moviment ciutadà de suport a l’alliberament de la Núria per part de diferents associacions gironines, persones individuals i altres institucions catalanes tot demanant l’aclariment de la seva detenció i donant suport a la seva família.

Davant aquests fets, el PSUC Viu vol manifestar el següent:

1. Demanem la posada en llibertat immediata de la Núria Pòrtulas, que ja porta més de dos mesos en presó preventiva en aplicació d’una llei antiterrorista injusta i sense que es coneguin de moment les proves que justifiquin aquesta situació.

2. Expressem el nostre rebuig més radical a la llei antiterrorista, a l’aplicació de la mateixa a la Núria Pòrtulas per part de l’Audiencia Nacional, a la falta d'informació que ha tingut la seva família i a la situació d'aïllament en què ha viscut la Núria els primers dies de la seva detenció.

3. Demanem un aclariment ràpid, transparent i just del cas, respectant en tot moment la presumpció d’innocència de la Núria. Donem suport a la Núria i a la seva família en l’exigència d’un aclariment sobre els fets que han envoltat la seva detenció i empresonament.



17 d’abril de 2007
Mira també:
http://www.psuc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest del PSUC viu demanant la llibertat de Núria Pòrtulas
23 abr 2007
Fa gracia el comunicat, el trobo bastant mesqui, ja que es deixa tota la part de responsabilitat politica... En fi, son una colla de mesquins!

Apa, salut!

Nuria lliure!!
Lliures tots i totes!!
Re: Manifest del PSUC viu demanant la llibertat de Núria Pòrtulas
23 abr 2007
Aquest comunicat ja s'ha pnenjat un parell de vegades... com insisteixen ara que s'apropen les eleccions. On ereu fa 2 mesos?
Re: Manifest del PSUC viu demanant la llibertat de Núria Pòrtulas
23 abr 2007
Boicot a ICV-EUA! Fem-los fora de tot per sempre! Que s'integrin al psc i aixi estara tot mes clar. No tot val per aconsseguir poder!Heu agafat la conselleria de Interior sabent el que passaria. I si no ho sabieu, vol dir que sou uns ineptes que millor que us quedeu a casa. Pagareu cara aquesta maleida poltrona. Fora Ecopijos!
Re: Manifest del PSUC viu demanant la llibertat de Núria Pòrtulas
25 abr 2007
Sabeu que podeu fer en solidaritat amb la Nùria?

Amenaceu a Sauron d'abandonar el partit en massa. Llavors podreu demostrar si us interessen més les persones qué la estrategia política. Plantejeu-vos-ho a les vostres assemblees.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more