Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
El passat dimarts 17 d’Abril les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) feien públic un comunicat denunciant una suposada agressió a un dels seus afiliats al districte de Sant Andreu per part d’un grup de joves de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI).
Per aquest motiu des de La Trinxera, l’Assemblea de Joves de la Sagrera i Sant Andreu, col·lectiu que s’integra a l’esmentada Coordinadora, ens veiem obligades a contraposar aquesta informació i a denunciar públicament les falses acusacions que estem rebent.

Així doncs, els fets ocorreguts, en realitat, es resumeixen en que el passat diumenge 15 d’Abril 3 militants de La Trinxera es van trobar amb un afiliat de les JERC. Tot seguit, els 3 joves de la CAJEI, van aturar-lo, sense utilitzar cap més mitjà que les paraules, i van aprofitar per advertir per enèsima vegada al jove de les JERC, que les joventuts del seu partit polític no podien seguir boicotejant, com si no passés res, la feina agitativa que el nostre col·lectiu visibilitza als carrers de Sant Andreu. Fet, que es produeix constantment, i suposa una greu trava pel nostre únic espai de lluita, el carrer. A més de sumar-li la repressió policial sota el pretext del civisme, amb què el tripartit i per tant, ERC, ens obsequia.
L’afiliat de les JERC es va limitar a negar aquesta dinàmica de boicot, malgrat que nosaltres ho hem comprovat amb els nostres propis ulls, al mateix temps que s’anava posant nerviós. I així la discussió va augmentar de to passant de paraules a crits. Un cop escridassat i advertit del nostre malestar, el jove va marxar pel seu propi peu, i es va acabar el conflicte.

Passats 2 dies de l’encontre ens trobem amb un ofensiu i inacceptable comunicat firmat per les JERC on es tergiversa aquesta discussió, denunciant-la com a agressió feixista i s’equipara als fets ocorreguts el passat cap de setmana a Sabadell, on un company de la CAJEI va acabar a l’hospital, d’on encara no n’ha sortit, en ser greument ferit per una punyalada que li va fer perillar la vida.
A continuació s’explica que la persona de les JERC teòricament agredida va denunciar els fets després de passar per l’hospital, on hauria deixat constància de la suposada agressió. Nosaltres ens preguntem què es pot constatar d’un atac físic que no ha existit? Com ja és habitual, al comunicat de les JERC s’apel·la al respecte, al mateix respecte que ells han tornat a perdre, un cop més, mentint sobre un tema tant seriós com son les agressions feixistes. I també a la pau i a la llibertat, les quals ni existeixen ni existiran acompanyades d’un capitalisme i un espanyolisme que ens aboquen a la guerra social com a única lluita. Un espanyolisme i un capitalisme al qual el tripartit, i per tant ERC i les seves joventuts ens condemnen amb la seva suposada política progressista i catalanista.
Així, des de La Trinxera veiem el comunicat de les JERC com una maniobra oportunista i repugnant per tal de desviar l’atenció que la CAJEI, malauradament, està rebent aquests dies pels tristos fets ocorreguts a Sabadell i condemnem que s’omplin cínicament la boca de solidaritat cap el company agredit. Una solidaritat inútil, quan tothom pot percebre que l’únic objectiu és treure’n rendiment polític, encara que sigui creant confusió amb uns fets tant greus com són un atac amb arma blanca a un jove de la CAJEI. Un cop més, i ja no ens estranyem, ens trobem amb els Joves d’ERC fent-ne del victimisme campanya electoral i de la mentida els fonaments del seu discurs.

Exposats i aclarits els fets, i lamentant que s’hagin de fer públics comunicats com aquests, esperem no haver d’allargar-nos més en debats absurds que només responen al ja conegut interès partidista que les JERC tenen tendència a extreure de tot arreu. Entenem que la repercussió i l’impacte mediàtic que ha tingut l’infame comunicat de les JERC respon precisament a aquesta actitud partidista i a la influència que tenen, com a cadells del poder que són, sobre els mitjans de comunicació.

Emplenar-se la boca és gratuït però mentir té un preu; el d’evidenciar-se en botxins enlloc de víctimes, en manipuladors enlloc d’informadors i en evidents culpables enlloc de presumptes innocents.


LA LLUITA ÉS LÚNIC CAM�
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME
La Trinxera – Assemblea de Joves de La Sagrera i Sant Andreu (CAJEI)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
La policia ja té la denúncia amb el aprte mèdic on surten refelxades les agressions inclos
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
Jaja aquesta basura de comunicat no sortirà enlloc, el de els JERC va sortir a EuropaPress, Agència EFE, diaris gratuits, e-noticies...
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
Jerc deu estar molt malament per haver de sobreviure i fer campanya a la desesperada d'akesta manera no??
Sembla, a més, que tenen mooOlt de temps lliure per a fer fotomontatges ridículs i quedar-se agust vomitant la merda que desprenen... El seu comunicat si que fa pena!
Qui sembra la misèria recull la ràbia.

Endavant amb la feina de les assemblees de joves! Lluitant contra el poder, construint un futur digne, independència i socialisme!!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
Foteu pena tots/es!!
Per no dir riure ;)
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
quin fàstic de jerkis... ignorants, estúpids... si els 10.000 que diuen que tenen, treballèssin tant com els de la CAJEI una altre panorama tindirem molt més desitjable...

jovent enganyat pel reformisme català...
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
Tot seguit, els 3 joves de la CAJEI, van aturar-lo, sense utilitzar cap més mitjà que les paraules

tampoc esmenteu que el veu forçar a parlar perque segons explica ell no tenia cap ganes de parlar amb vosaltres i es per això que el veu retenir contra la seva voluntat a un passatge proper a la seu d'ERC i es per això que tenia un munt d'esgarrapades al coll i als braços


que les joventuts del seu partit polític no podien seguir boicotejant, com si no passés res, la feina agitativa que el nostre col•lectiu visibilitza als carrers de Sant Andreu

és curiós i qualsevol persona pot comprovar-ho, si passeu pel carrer Riera de Sant Andreu 48 comprovareu que el mural de les JERC de Sant Andreu esta atacat i pintat, de nou i per 4t cop en 1 mes. Aquest atac al casal s'estava produint quan el jove andreuenc va enganxar infraganti els joves de la Trinxera i llavors va ser quan va començar tot.

Un cop escridassat i advertit del nostre malestar, el jove va marxar pel seu propi peu, i es va acabar el conflicte.

Va marxar pel seu propi peu? De fet el jove volia anar a la seu d'ERC i resulta que va haver de marxar tal com reconeixeu vosatres, el veu forçar a marxar a casa contra la seva voluntat, ja que ell volia accedir a la seu (reitero). A empentes, algun que altre cop, amb amenaces, agafant-lo de la pitrera i impulsant-lo a distancia (recordem que estem parlant d'una persona que fa 1,60 i pesa 50 kg) i resulta que un dels agressor feia 1.90... va marxar pel seu propi peu I CONTRA LA SEVA VOLUNTAT



A continuació s’explica que la persona de les JERC teòricament agredida va denunciar els fets després de passar per l’hospital, on hauria deixat constància de la suposada agressió. Nosaltres ens preguntem què es pot constatar d’un atac físic que no ha existit

he pogut veure el braç del company i te un blau que encara li fa recordar constantment la violencia de les vostres converses. Com és obvi el company no te ferides de l'abast del noi gracienc de la CAJEI i és cert que el comunicat està desafortunat en aquest aspecte, de totes maneres quan algú reten, amenaça i se li escapen un parell de bufes cap a una altre persona, sent 3 contra 1, per mi ja es violència.

Efectivament el company va anar a l'hospital i resulta que tenia un cop al braç i una contusió al pit, a més de multiples esgarrapades al coll i pit produits per la retenció contra la paret que va partir

QUI MANIPULA A QUI?

per sort al poble i al districte de Sant Andreu us tenen ven calats i no deixaran passar gaires més com aquesta, ja que serà la GENT del POBLE, la GENT del CARRER, la GENT de la SOCIETAT CIVIL la que sortirà al carrer per denunciar-vos publicament i per reivindicar la PAU i la LLIBERTAT.

Solidaritat amb el company que encara segueix amenaçat!

Solidaritat RUBO
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
20 abr 2007
Solidaritat rubo, solidaritat.. alerta no t'arrivi amb massa efusivitat que un accés de solidaritat pot ser perjudicial per la salut. Apa, a cascarla xabal..
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
Jaja,va, Natalia, no ens facis riure...

ERC/JERC BOTIFLERS!
JA NO ENGANYEU A NINGÚ!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
1,90m d'alçada??? Qui era?? Roberto Dueñas??
Natalia s'et en va la olla!!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
igual, 1,85
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
solidaritat amb la cajei!!!!!!!!!!!!!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
visca el frente judaico popular! frente popular de judea disidentes! A cascar-la!

--- --- ---

No sóc la persona més indicada per a defensar un jerki, però si per dir que feu pena tots. Si voleu hòsties, serà que no hi ha prou jovent a les joventuts del pp-psoe-icv... com perquè hagueu de triar un independentista.

Feu fàstic.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
"+" què t'està passant pobre de tu.. quin mal dia avui e.. ens clavarem l'agulla si seiem en un paller?.. començarem i no acabarem xabal.. Aupa la cajei.. si per 4 crits hem d fer comunicats quan us saltin 4 hòsties igual treieu els tancs. (cosa que poden fer només aquells que estan al poder..) pim pam pum xabals, pim pam pum!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
Jutgeu per vosaltres mateixos fins a quins extrems arriba la baixesa de les JERC:

http://www.youtube.com/watch?v=TfUqkYHTqr4

AL·LUCINANT!!
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
21 abr 2007
denúncies, denúncies, a veure si li foteu als feixistes espanyols d'una vegada.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
22 abr 2007
Al del comentari posterior al meu:

1. Si et vols fer una palla, que no sigui mental. Molen més les tradicionals. No cal que t'ho expliqui.

2. No sóc de les JERC, crec que ho he deixat prou clar.

3. Si t'agrada hostiar catalans, tu mateix. Això és el que diferencia d'un patriota compromès a un il·luminat com tu.

4. El meu lema: entre nosaltres, unitat i pedagogia. Amb els espanyols, a hòsties.

5. Tranquil, tampoc sóc cap 33.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
22 abr 2007
panxolines jerquis, ic's i psoes recol.locadets al govern reprimint en nom del govern patriota i d'esquerres els moviments socia sembla q cada dia són més.
fora populistes i capitalistes patriotes d'esquerres
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
22 abr 2007
"+" alerta: "unitat i pedagogia".. buff xabal, es nota q de pedagogia te n'ha faltat, normal que en reclamis.. Probablement per aqsta falta d pedagogia ets capaç de parlar d'unitat incloent l'escoria republicana. Igual no ets jerki, però mongolic una estona.. I si parlem de agredir catalans, que vols que et digui.. no seras tu lúnic que cauras.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
23 abr 2007
Realment lo vostre és pitjor que un pati de cole... Sempre assenyalant-vos, sempre insultant-vos (que si els de la jerc m'han fet això... Doncs mira que els de la Trinxera...).
Venga ya, que no teniu res millor a fer, que us avorriu o què? Que no hi ha prou problemes al vostre voltant o coses més importants per les que lluitar?
Deixeu ja d'un puto cop els vostres discursos pamfletaris i amenaçants, i foteu feina interessant. Deixeu de tirar-vos pedres els uns als altres. Està clar que la JERC està polititzada (per alguna cosa prové d'un partit polític...), però qualsevol diria que la Trinxera també, amb l'espècie d'adoctrinament que professen...
Realment a Sant Andreu ja us tenim clixats a tots, o sigui que deixeu d'enguarrar les parets amb els vostres super-lemes i firmes i correu-vos una mica el dia a dia.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
23 abr 2007
al de dos comentaris més amunt:

les amenaces me les dius a la cara si tens collons.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
23 abr 2007
a "una":

es pensen que per anar amb la xapeta del che, el porro i el palestí, són revolucionaris.... És com en tot, a tot arreu hi ha de tot. Fins i tot els que llancen amenaces per internet, que quan tenen un nazi al davant es caguen a les calces i surten corrent. Homes com el jove agredit de la Cajei, que almenys va sortir a donar la cara, n'hi ha pocs.

La revolució és la pràctica diària. La xapeta, el palestí i el porro no demostren res.
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
23 abr 2007
tens tota la raó
Re: Comunicat d'aclariment d'una suposada agressió denunciada per les Jerc
29 abr 2007
no val la pena donar tant de bombo als jerki, tan desesperats estan k fan campanya d' aquesta manera?
No hi era, pro dubto molt (per no dir moltissim) de la versió jerki dels akonteixements. Gora la trinxera!Visca Cajei!!!||*||

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more