Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sexualitats
L'ignorant i cruel bisbe de Namur, qualifica els homosexuals "d'anormals" i ineficaç al preservatiu
07 abr 2007
L'ignorant i cruel bisbe de Namur, qualifica els homosexuals "d'anormals" i ineficaç al preservatiu
158_pxy_16044185_11245724_256.jpg
El bisbe de Namur( Bèlgica), Mgr Léonard, desenvolupa en una entrevista concedida al setmanari Televisió Mosquit, les seves fobies sobre diversos assumptes de societat. Donat que sembla gratuït desinformar i insultar podem dir que l'ignorant i anormal del bisbe de Namur(Belgica) a tornat a contaminar la premsa amb les seves tòxiques i verinoses paraules.

Interrogat sobre l'homosexualitat, Mgr Léonard afirma que no té altra posició més que la de Freud. "És un estadi imperfectament desenvolupat de la sexualitat humana que contradiu la seva lògica interior", comenta. "Els homosexuals han trobat un bloqueig en el seu desenvolupament psicològic normal, el que els posa anormals". Aquest senyor freudià (per anomenar-ho d'alguna forma), sembla negar l'autoritat de l'OMS (Organització Internacional de la Salut), que fa anys que va treure l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Mgr Léonard afirma que tals paraules li podrien valer la presó d'aquí alguns anys pel projecta de llei contra l'homofòbia que comencen a discutir-se (La llàstima es que no se li pugui aplicar ja per l'odi i crueltat de les seves paraules)

El bisbe no jutja el seu punt de vista retrògrad. "Al contrari! La promoció de l'homosexualitat a través dels gais prides es la tornada a l'Antiguitat grecoromana. Glorificar l'homosexualitat, és una recessió de vint segles", diu (no sabem si després o abans de prendre alguna substancia al·lucinògena).

Expressant-se sobre el matrimoni dels homosexuals, Mgr Léonard considera que "el matrimoni és, per definició, la unió estable entre un home i una dona". Preconitza doncs, per a les unions homosexuals, recórrer a una altra denominació: "un pics, un pacs, un pucs... tot el que vol però no 'matrimoni' ", exclama.

Sobre altres assumptes de societat com l'eutanàsia o l'avortament, el bisbe continua sent formalment oposat a tals pràctiques. L'ús del preservatiu és vivament criticat. Segons ell, el preservatiu és “una ruleta russa� ja que té porus i el virus del VIH pot travessar-lo". Amb aquestes declaracions l'església torna a col·locar-se en el primer lloc mundial de còmplices d'assassinat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'ignorant i cruel bisbe de Namur, qualifica els homosexuals "d'anormals" i ineficaç al preservatiu
08 abr 2007
Algu es vol fer Apostata?
www.apostasia.es
Re: L'ignorant i cruel bisbe de Namur, qualifica els homosexuals "d'anormals" i ineficaç al preservatiu
08 abr 2007
y ellos son los que se conceden el placer de calificar una de tantas opciones sexuales de anormal...? ellos, que son lo que estan viviendo mejor que reyes por una historia fantástica que el hombre escribio...? ellos, que son los uno de los que más daño has hecho,hacen y aras siempre..? ellos, que son los que llevan a millones de borregos engañados por donde ellos quieren....? ellos, que son unas de las organizaciones más machistas del mundo? sr. Namur cierre su linda y pestilenta boca por que algun día se pasaran cuentas y seguramente la secta católica de los cristian@s serán de lo que más tengan que pagar!!! fuera la iglesia de nustras calles!!!
Re: L'ignorant i cruel bisbe de Namur, qualifica els homosexuals "d'anormals" i ineficaç al preservatiu
08 abr 2007
a mi em sembla bé sempre que expressen la seva opinió veritable, que hi ha molt de gai cristià enganyat

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more