Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
El sindicat CGT denuncia que l'empresa CLECE "es nega a negociar" després de vuit dies de vaga de les treballadores
15 mar 2007
Les treballadores de la neteja de l'empresa CLECE de Girona que donen servei a l'Ajuntament, a l'Hospital Josep Trueta i a altres centres de la ciutat continuen el seu vuitè dia de vaga. El sindicat ha criticat que l'empresa no s'"hagi assegut a negociar" i reprotxen al consistori gironí que deixés claus dels centres als treballadors que segons ells van contractar "il·legalment".
El responsable del sector de la neteja del sindicat CGT, Salvador Aranda, ha criticat l'empresa perquè "no vol negociar amb els treballadors" i els ha recriminat que "com l'únic que fan és contractar treballadors il·legalment per substituir els vaguistes amb l'objectiu de fer més precària l'ocupació i pagar salaris més barats".

A més Aranda ha denunciat que l'Ajuntament de Girona "va donar còpies de les claus dels centres, els col·legis i els pavellons" als treballadors contractats per mantenir les instal·lacions netes i ha considerat l'equip de govern del consistori "còmplices" de CLECE.

Aquest matí un grup de treballadores s'ha manifestat davant de la seu de l'empresa, més tard davant de l'Ajuntament i finalment davant de l'Hospital Josep Trueta. La intenció del sindicat és continuar amb la vaga de manera indefinida tot i que han recordat que "ells són els primers que tenen la intenció d'arribar a un acord" perquè acabi el conflicte.

Segons Salvador Aranda el seguiment de la vaga ha estat d'un 85% de les 170 treballadors que CLECE té a Girona. Les treballadores fa quatre mesos que intenten negociar amb els empresaris perquè els incrementin el salari que en aquests moments no superen els 720 euros mensuals.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El sindicat CGT denuncia que l'empresa CLECE "es nega a negociar" després de vuit dies de vaga de les treballadores
15 mar 2007
Despres de diversos dies fent aturades de protesta, les treballadores de la neteja de CLECE de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla han decidit convocar vaga indefinida.

A CLECE se li revolten els treballadors per tot arreu!! Anims!!

http://www.cnt.es/sevilla/ait/modules/news/article.php?storyid=1265
http://www.nodo50.org/cnt/sevilla/ait/modules/news/
http://www.ainfos.ca:81/ca/ainfos08467.html
Re: El sindicat CGT denuncia que l'empresa CLECE "es nega a negociar" després de vuit dies de vaga de les treballadores
19 mar 2007
Compañeros, ahora más que nunca necesitamos vuestro apoyo. El miercoles dia 21 de marzo 2007 a las 19:30 nos uniremos en una manifestación por toda Gerona, saldremos de la antigua estación de Olot,(parque central) y llegaremos hasta el ayuntamiento. Queremos que la alcaldesa Ana Pagans, presione a Clece para que se siente a negociar ya que es la empresa que ellos han contratado para realizar los servicios de limpieza de los centros públicos. OS ESPERAMOS
LA UNIÓN HACE LA FUERZA

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more