Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
campanya "nosaltres"
10 mar 2007
SEPARACIÓ DE PODERS ???


Els fets que han transcorregut a la nostra ciutat, extesos a tot el territori darrerament, posen de relleu una vegada més que DE FORMA PRÀCTICA NO EXISTEIX SEPARACIÓ ENTRE ELS PODERS LEGISLATIU, EXECUTIU I JUDICIAL (fonament de l'estat de dret occidental), sobretot pel que fa a les accions que des d'aquests tres poders s'estan duent a terme amb la intenció de debilitar els moviments socials, així com provocar la fractura social en general. Si a això hi afegim la capacitat d'influència de certs interesos econòmics sobre polítics i mitjants de comunicació, i la capacitat d'aquests últims per a crear opinió a partir de campanyes mediàtiques instal.lades en la mentida i la manipulació descarada, l'escenari que se'ns presenta és més que preocupant.


Per intentar frenar el moviment social urbà d'okupació, totes les forces polítiques municipals han estat debatent en una comissió específica sobre okupació dos informes jurídics per tal de modificar el marc legal existent. Els advocats de l'Ajuntament que estan impulsant aquestes propostes, són els mateixos que en el seu moment van promoure la tan criticada ORDENANÇA C�VICA (amb recursos d'inconstitucionalitat en contra inclosos). A més a més, els responables de les campanyes mediàtiques de criminalització del moviment social urbà d'okupació, així com de la resta de moviments socials, s'han consolidat ara i aquí en la figura del "desallotjament express".


L'estratègia: en una primera etapa, de la qual s'ha acomplert pràcticament tots els seus objectius més immediats, els mitjants de comunicació s'han encarregat de GENERAR UN ESTAT ARTIFICIAL DE PREOCUPACIÓ envers el fenòmen de l'okupacio. En la segona etapa, en la qual ens veiem plenament immersos, els poders de l'estat s'encarreguen de dur a la pràctica les mesures concebudes anteriorment per esmenar aquest fenòmen. El paradigma d'aquesta estratègia és la forma de procedir de l'administració nord-americana, la qual fa DESVIAR L'ATENCIÓ PÚBLICA dels problemes que nosaltres pensem que realment haurien de preocupar a la societat (destrucció accelerada del planeta, violació dels drets humans, privatitzacions dels bens comuns, etc..), cap a problemes generats fictíciament (terrorisme global, violació de la propietat privada, inseguretat ciutadana, etc..) tot encobrint els interessos estrictament particulars dels qui estan darrera dels aparells de l'estat.


Davant de tot això, hem pres la determinació de concentrar-nos pacíficament en diferents espais de la ciutat i cada cop que ho creiem convenient, per intentar reconduir la preocupació ciutadana cap als problemes de fons de la nostra societat.

Properament publicarem la direcció web de la CAMPANYA "NOSALTRES", per tal d'anar construïnt entre tots i totes el marc necessari per tal d'acomplir els nostres objectius comuns.


Hi esteu tots convidats.


Barcelona, 10 de març de 2007

Nosaltres

This work is in the public domain

Comentaris

Re: campanya "nosaltres"
11 mar 2007
I qui sou "vosaltres"?
Re: campanya "nosaltres"
11 mar 2007
"Nosaltres" em sembla una campanya excloent pel seu propi nom, no?
Re: campanya "nosaltres"
11 mar 2007
Esta bé, pero no se si sabeu que durant els anys 20 va existir un grup revolucionari bastant important de tendencia faista format per Durruti i altres mítics del anarquiste ibèric que es deia "Nosotros"

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more