Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
Fruit de mesos de treball conjunt entre les persones que conformem les diferents Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i aplegant-nos a les Jornades sota el títol Compromesos i Compromeses amb el Vallès que van tenir lloc a Cerdanyola el dissabte 24 de febrer.
cav1.JPG
Les Jornades van transcórrer primerament en quatre tallers-debat amb els títols Habitatge i cohesió social, Sostenibilitat i mobilitat, Democràcia i participació i Defensa dels serveis públics. Tots ells punt bàsics i coincidents en unes candidatures d'esquerres, assembleàries i de base, per tal de posar en comú i assumir les grans idees que uniesen aquesta nova coalició que pretén que els seus plantejaments alternatius tinguin un ressò i major representació a la comarca.


El plenari acorda un model de funcionament assembleari basat en el consens, creant una coordinació i una assemblea comarcal que faran d'enllaç entre les assemblees local i els futurs portaveus al Consell Comarcal. Aquest model organitzatiu inclou també que les persones que ocupin càrrecs estaran subjectes a les decisions de l'assemblea, no rebran cap sou i els ocuparan per un temps limitat. En definitiva, es va decidir coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s'imposa a la nostra comarca. Totes les candidaturas parteixen de la seva autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però han trobat punts d’unió en els seus plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que van més enllà de cada un dels municipis. La intenció, doncs, és que cada candidatura continui mantenint la seva autonomia local, però fer un pas més en el comprimís amb el Vallès i obtenir una representació comarcal.

És per tot això que la Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa fa públic que ens adherim a la coalició Vallesana CAV i ens comprometem, com hem fet fins ara, a treballar juntament amb les agrupacions de les diferents viles i ciutats de la comarca, assumint com a pròpies les seves reivindicacions i projectes, que en definitiva són les de tots i totes els vallesans i vallesanes.

La llista encara no està tancada i a l'espera que altres candidaturas s'hi adhereixin, la coalició la conformem: Alternativa d'Esquerres de Badia, Esquerra Alternativa de Barberà, Participació Activa i Social de Cerdanyola, a Castellar del Vallès L'Altra Veu, Col.lectiu Obrer i Popular-Compromís per Ripollet, Alternativa Ciutadana de Rubí, Entesa per Sabadell i Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa.

CUP Terrassa
5 de març de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
es una vergonya pels barcelonins no ser capaços d'imitar-los.
Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
És una vergonya pels barcelonins tenir a gent com el "camarada català" que no treballen per poder imitar-los.
Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
La lluita a bcn en general és una vergonya i sempre plena de mal rotllos k tot sovint a comarques en patim les conseqüències.

Els Països catalans...Endavant amb el municipalisme!!!
Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
voldreu dir vallès occidental, centralistes ;)
llarga vida al vallès oriental, jeje

fora conyes: endavant amb la unitat popular!!!
Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
de conya! pinta molt bé aquesta Candidatura Vallesana.

Cal defensar el vallès, no s'ha de permetre ni un pam més de ciment en el poc camp i bosc que ens queda per fer més pisos, urbanitzacions i cinturons. Es una vergonya com està la part vallesana mes propera a bcn com esta quedant, passeu per la c-58 i mireu el panorama fins Barberà, es horripilant.

com el vallès no hi ha res, però l'hem de cuidar.
Re: Trobada de les Candidatures Alternatives del Vallès
05 mar 2007
Otra mierda de partido, pero este pionta aún mejor que ciutadans...
Sindicato Sindicat