Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
04 mar 2007
Aquest matí diversos joves de Vilanova i la Geltrú una okupat un espai que portava temps en desús,una fàbrica de teixits abandonada.Aquest espai està situat al carrer sogues num 23-25,propietat del regidor jordi Valls d'ICV a Vilanova i la Geltrú.
Passat hores de l'Okupació a mitja tarda han passat una patrulla de la policia nacional informant que se li havia de comunicar al propietari l'Okupació i que aquesta finca ja tenia ordre de desallotjament,perquè ja havia estat tapiada per un alre intent d'okupació fà vàris anys.Tot i això s'han anat per segons han alegat tenien coses més importants a fer i ho havia de fer la policia municipal.
PICT0633.JPG
sogues okk.jpg
PICT0677.JPG
Diumenge 4 de març de 2007,Vilanova i la Geltrú,Països Catalans!


ALLIBEREM ESPAIS PER A LA VILA! Donem-li vida al barri!

Un grup de joves veïnes de Vilanova i la Geltrú, implicades en les lluites socials i polítiques de la vila, hem decidit alliberar una fàbrica situada al carrer sogues num. 23-25 que portava anys inutil.litzada i oblidada pels seus propis propietaris (Regidor actual d’ICV a Vilanova,Familia Valls i Fuster) ara expropiada pel propi Ajuntament del poble, que a llarg termini hi ha el projecte d’enderrocar-la per urbanitzar.Aquesta fàbrica industrial on s'hi produïen tovalloles i demés gèneres, corre un gran risc que sigui enderrocada, seguint les finalitats especuladores de l’Ajuntament i de la màfia immobiliària, que destrueix la història i el patrimoni del nostre poble i de tots els pobles.

Aquesta okupació vol denunciar els beneficiaris de l’especulació urbanística: els partits polítics, les grans empreses constructores, les entitats bancàries i les agències immobiliàries seguiran destruïnt els nostres barris i acabant amb les vides dels veïns. També volem que tothom tingui present que hi ha més de 500 cases buides a Vilanova i la Geltrú ino sabem quanta gent sense casa...

Volem que aquest espai,sigui un lloc,un punt de trobada de totes i tots.Un espai obert al barri i a la vila,d’on des d’allà poder demostrar que ens podem organitzar totalment al marge de les institucions per poder dir el què pensem i fer el que diem.Fer un àltaveu de les lluites que es donen al carrer i són censurades sistemàticament pels seus mitjans de comunicació i sobretot pels partits polítics.

Per acabar només dir que el nostre projecte d’aquest espai okupat per a la vila, és que sigui, un espai de crítica social , de debat polític i obert a tothom.Aviat quan el tinguem acondicionat i habilitat,es començaràn a fer activitats,algunes d’elles les destinarem a autogestionar les lluites de vàris col.lectius de la ciutat.

Qui sembra la misèria recull la ràbia!
Quan viure és un luxe,okupar és un dret!


Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
Ostres !! Molt bona okupar-li al regidor d'esquerres de debò !!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
felicitats! que no us fagin creure!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
Moltes felicitats des del baix gaià!
endavant amb les lluites populars!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
08 mar 2007
Que si es de la familia Valls i Fuster, también será propiedad del señor Bernat Valls, hermano del Jordi y dirigente comnarcal d'ERC y ex Dr General de Turisme del 1r tripartit no?
Sindicato Sindicat