Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
04 mar 2007
Aquest matí diversos joves de Vilanova i la Geltrú una okupat un espai que portava temps en desús,una fàbrica de teixits abandonada.Aquest espai està situat al carrer sogues num 23-25,propietat del regidor jordi Valls d'ICV a Vilanova i la Geltrú.
Passat hores de l'Okupació a mitja tarda han passat una patrulla de la policia nacional informant que se li havia de comunicar al propietari l'Okupació i que aquesta finca ja tenia ordre de desallotjament,perquè ja havia estat tapiada per un alre intent d'okupació fà vàris anys.Tot i això s'han anat per segons han alegat tenien coses més importants a fer i ho havia de fer la policia municipal.
PICT0633.JPG
sogues okk.jpg
PICT0677.JPG
Diumenge 4 de març de 2007,Vilanova i la Geltrú,Països Catalans!


ALLIBEREM ESPAIS PER A LA VILA! Donem-li vida al barri!

Un grup de joves veïnes de Vilanova i la Geltrú, implicades en les lluites socials i polítiques de la vila, hem decidit alliberar una fàbrica situada al carrer sogues num. 23-25 que portava anys inutil.litzada i oblidada pels seus propis propietaris (Regidor actual d’ICV a Vilanova,Familia Valls i Fuster) ara expropiada pel propi Ajuntament del poble, que a llarg termini hi ha el projecte d’enderrocar-la per urbanitzar.Aquesta fàbrica industrial on s'hi produïen tovalloles i demés gèneres, corre un gran risc que sigui enderrocada, seguint les finalitats especuladores de l’Ajuntament i de la màfia immobiliària, que destrueix la història i el patrimoni del nostre poble i de tots els pobles.

Aquesta okupació vol denunciar els beneficiaris de l’especulació urbanística: els partits polítics, les grans empreses constructores, les entitats bancàries i les agències immobiliàries seguiran destruïnt els nostres barris i acabant amb les vides dels veïns. També volem que tothom tingui present que hi ha més de 500 cases buides a Vilanova i la Geltrú ino sabem quanta gent sense casa...

Volem que aquest espai,sigui un lloc,un punt de trobada de totes i tots.Un espai obert al barri i a la vila,d’on des d’allà poder demostrar que ens podem organitzar totalment al marge de les institucions per poder dir el què pensem i fer el que diem.Fer un àltaveu de les lluites que es donen al carrer i són censurades sistemàticament pels seus mitjans de comunicació i sobretot pels partits polítics.

Per acabar només dir que el nostre projecte d’aquest espai okupat per a la vila, és que sigui, un espai de crítica social , de debat polític i obert a tothom.Aviat quan el tinguem acondicionat i habilitat,es començaràn a fer activitats,algunes d’elles les destinarem a autogestionar les lluites de vàris col.lectius de la ciutat.

Qui sembra la misèria recull la ràbia!
Quan viure és un luxe,okupar és un dret!


Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
Ostres !! Molt bona okupar-li al regidor d'esquerres de debò !!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
felicitats! que no us fagin creure!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
05 mar 2007
Moltes felicitats des del baix gaià!
endavant amb les lluites populars!
Re: Donem-li vida al barri! Nou Espai alliberat a Vilanova i la Geltrú
08 mar 2007
Que si es de la familia Valls i Fuster, también será propiedad del señor Bernat Valls, hermano del Jordi y dirigente comnarcal d'ERC y ex Dr General de Turisme del 1r tripartit no?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more