Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Arde Adokines
27 feb 2007
Unas 70 personas se concentraron ayer en la plaza de la vila e hicieron una ofrenda de mierda al ayunta-miento para mostrar su rechazo al desalojo de adokines
Después de más media hora de concentración, los 70 solidarios comenzaron una manifestación improvisada que recorrió las calles de santa coloma hasta llegar a adokines.
Durante el dia, numerosos obreros tiraron tabikes y suelos de la casa para hacerla inhabitable e hicieron una montaña de escombros...
El fuego de lo que en su dia fué un espacio liberado iluminó la noche de santa coloma.
Arde adokines, siempre en nuestros corazones.
Salud

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arde Adokines
27 feb 2007
Adokines llevaba casi 11 años ocupado. Con una extensión de unas tres manzanas, el solar de lo que era adokines era un espacio de ekipamientos educativos, concretamente guarderias y parke, pero los dueños han preferido pactar con el ayunta-mientom y ceder un pekeño espacio para poder recalificar el terreno y poder hacer pisos, que es lo que les va a dar euros...
asi pues, unos se kedan sin casa para que otros se llenen los bolsillos... nada nuevo... eso si, no os kejeis de lo que pase luego... que cada palo aguante su vela
el que siembra vientos recoge tempestades
Re: Arde Adokines
27 feb 2007
Tot el suport, però podrieu traduir-ho al català, o almenys no escriure amb "k".
Re: Arde Adokines
27 feb 2007
"un" tu sempre igual, eh?
Re: Arde Adokines
27 feb 2007
Molt gran la manifa i tot el que ve despres.
No volieu derribo! Toma dos paltos.

ADOKINES RESISTEIX!!
Re: Arde Adokines
27 feb 2007
el castellà oprimeix la nostra llengua, en català si us plau!
Adokines nos ilumina
27 feb 2007
Sempre tenen que haber tocapilotes que exigeixen el català en les publicacions. Doncs bé, nomès dir-te que els que ens oprimeixen també ens parlen en català com els gossos d'esquadra. Estic totalment d'acord en que en la mesura que es pugui s'escrigui en català, però per damunt d'això està la llibertat personal d'escriure en la llengua en la que et trobes més comode per expressar les teves idees. Ja estic una mica fart dels debats interminables sobre el tema de les llengües. Que jo sapiga a Indymedia no s'està obligat a escriure en una unica llengua, pel que trobo inadmisible aquests debats.
A més, la noticia no era sobre el tema lingüistic, era sobre un dessallotjament que s'ha fet a Gramenet del Besòs (o Santako) a una Kasa que portava 11 anys okupada (que es diu ràpid) a la qual la jutjessa havia fet un judici-farsa en la que desprès d'11 anys, demana un dessallotjament cautelar, mesura que prenen molt poques vegades els jutges, doncs tenen que justificar-ho amb motius molt importants, com podria ser la tinença d'explosius; una suposada resistencia de la kasa molt violenta, etc.
Pel que considerem que aquesta mesura que va tenir la jutgessa està fora de tota justificació legal, pel que considerem que el que s'ha fet a Ls Adokines ha sigut un dessallotjament il.legal. Fruit d'aquesta decisió de la justicia més rància, hi havia molta gent enrrabiada pel que es va fer una manifestació espontanea pels carrers de la nostra ciutat.
"Qui sembra la misèria recull la ràbia". Aquesta frase es va posar en pràctica ahir, per deixar clar als que tenen el poder polític, judicial i econòmic que mai ens callaran, i que quan menys s'ho esperin allà estarem nosaltres, per lluitar contra les injusticis d'aquesta farsa democracia.
Durant la manifestació d'ahir vam recordar i/o informar als veïns que allà on estava los Adokines, diverses casetes i els horts, fa uns anys l'ajuntament es va comprometre a fer un parc-jardí a més d'una escola-bressol (guarderia). Doncs bé, aquesta promesa s'ha oblidat, i ara el projecte que es té sobre la zona és la construcció de pisos, de més pisos. Trobem inadmissible que tot i la gran demografia que té Santa Coloma (la ciutat que té més habitants per m2), amb una manca d'quipaments, es continuin construint més pisos, pisos que podran costar 65 o 70 milions de les antigues ptes. Una quantitat de diners, que deixant a banda el tema de la propietat privada, es impossible que els joves de la ciutat podem pagar. Volem una ciutat per viure, no una ciutat on s'enriqueixin els que es dediquen a l'especulació (també l'alcalde Bartomeu, clar).
No nos callarán!!
L'ajuntament de Santa Coloma especula i desallotja
Re: Arde Adokines
27 feb 2007
Estic amb en Recordaremos Adokines.

Deixeu-vos d'òsties i a lluitar: epr la llengua, epr la terra i contra l'especulació i deixeu treballar a la gent de Gramenet.
Re: Arde Adokines
28 feb 2007
Es cierto que Adokines no ha sido en sus ultimos años un espacio abierto a la gente del barrio. Pero creo que más bien la gente a tomado esto como excusa para no salir a la calle a luchar x lo que realmente importa: un espacio liberado (aunque algunos les pese) que resistia frente a la especulación salvaje que está viviendo Santa Koloma.
Cuando desalojen la Fabriketa buscareis otra excusa y asi hasta que os deis cuenta de que mientras estan desalojando casas, vuestra unica aportación habrà sido el hablar x hablar i tiraros mierda x encima a vosotros mismos.
Es cierto que en Adokines no se han hecho las cosas tan bien como se hubiera podido, pero x esa casa ha pasado mucha gente que vale la pena y que realmente a puesto sus esfuerzos para que el proyecto tire.
Esa gente es la que se merece nuestro apoyo y no por lo que unos cuantos hayan hecho o hayan dejado de hacer, vamos a permitir que nos la quiten mientras perdemos nuestro tiempo mirando la pantalla del ordenador.
Tambien me gustaria decirles a todos los indepes de mierda que el imponer a alguien a que escriba en una lengua eso, eso es fascismo puro y duro.
Asi que no os atrevais a hablar de lo que es o no es un Centro Social.

PODREIS DESALOJAR LAS CASAS PERO NO PODREIS QUITARNOS NUESTRA FORMA DE PENSAR, NI MUCHO MENOS MINVAR NUESTRAS GANAS DE LUCHAR!!

ADOKINES, FABRIKETA, CASA TRAPERA DEL RIO...

GRACIAS X SEGUIR LUCHANDO!!
Re: Arde Adokines
28 feb 2007
si evus els comentais, els k som indepes no hem imposat res, ki ha fet el comentari, del segur que no és indepe. Sembla mentida que encara estiguem així quan a Gamenet ttreballem colze a colze sense cap mena de problemes...
Sindicat Terrassa