Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Divendres: concentració-casserolada urgent per aturar l'enderroc de l'Ateneu Santboià
01 feb 2007
Convocatòria urgent del col·lectiu de l'Ateneu Santboià per aturar l'enderroc imminent de l'Ateneu
ATUREM L’ENDERROC DE L’ATENEU

L’Ajuntament acaba d’iniciar un procés administratiu per desallotjar l’Ateneu Santboià, i ho ha fet ignorant la gent que el manté viu, que se n’ha assabentat per casualitat. Estem farts que els polítics posin bona cara i actuïn a esquena de la ciutadania. No podem permetre que els interessos econòmics d’uns pocs trepitgin de nou els interessos culturals del poble.

ARA O MAI
DEFENSEM L’ATENEU SANTBOIÀ

El divendres 2 de febrer a les 20 hores: casserolada a la l’Ajuntament
(davant de la sortida dels Ferrocarrils Catalans de Sant Boi)



PAREMOS EL DERRIBO DEL ATENEO

El Ayuntamiento acaba de iniciar un proceso administrativo para desalojar el Ateneu Santboià y lo ha hecho ignorando la gente que lo mantiene vivo, que se ha enterado por casualidad. Estamos hartos de que los políticos pongan buena cara y actúen de espaldas a la ciudadanía. No podemos permitir que los intereses económicos de unos pocos pisoteen de nuevo los intereses culturales del pueblo.

AHORA O NUNCA
DEFENDAMOS EL ATENEU SANTBOIANA

El viernes 2 de febrero a las 20 horas: cacerolada al Ayuntamiento
(Frente a la salida de los ferrocarriles catalanes de Sant Boi)
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/249299

This work is in the public domain

Comentaris

¡Ha llegado la hora!
01 feb 2007
hA LLEGADO LA HORA.jpg
¡Ha llegado la hora!
Re: Divendres: concentració-casserolada urgent per aturar l'enderroc de l'Ateneu Santboià
01 feb 2007
Nuestro ayuntamiento quiere desalojar y tirar el Ateneu Santboià de una forma ruin y traicionera

No podemos quedarnos de brazos cruzados viendo como eliminan de esta sucia forma un edificio tan importante para el pueblo de Sant Boi como es el Ateneu Santboià, además de todos los sentimientos, recuerdos y formas de pensar que su entorno conlleva, así como el proyecto cultural que actualmente se está desarrollando en su interior y que no intenta más que mantener viva la esperanza de conseguir un necesario centro socio-cultural para el pueblo.
Todos los esfuerzos de colectivos, asociaciones y particulares durante estos años de lucha y resistencia están siendo menospreciados, hasta el punto de que se están violando los derechos tanto de la Associació Cultural Amics de l’Ateneu Santboià como del Col•lectiu de l’Ateneu Santboià que actualmente gestionan el espacio al no ser avisados de todas las gestiones que estos días se están llevando a cabo para desalojar el edificio y derrocarlo sin tener de antemano un proyecto futuro que sustituya al que actualmente se está desarrollando en vista de la pasividad de nuestro Ayuntamiento.
Es bastante doloroso ver el secretismo con que se está llevando toda esta cuestión por parte de la administración, con el único objetivo de evitar una opinión pública que despertaría en todos, esos sentimientos rabia, dolor e indignación por lo que se está haciendo, cariño y amor por lo que representa y ha representado el Ateneu y ambición por querer disfrutar de una pieza clave en el marco social, cultural, lúdico y artístico de Sant Boi.
Lo que debería hacer nuestro Ayuntamiento es trabajar junto al pueblo para estructurar un proyecto que haga revivir todo lo que el movimiento ateneístico representa en lugar de esconderse cartas bajo la manga para eliminar vílmente aquellos proyectos actuales que modéstamente pretenden darle vida a algo tan importante que ellos mismos dejaron caer.
No dejemos que nos tomen el pelo y nos oculten información para poder tirar por tierra proyectos, sentimientos, sueños, ideas y cultura sin tener que dar explicaciones a nadie.
No dejemos que desalojen el Ateneu Santboià.
No dejemos que cierren el Ateneu Santboià.
No dejemos que derroquen el Ateneu Santboià.
L’Ateneu es queda al poble!

Para protestar contra todo esto ven a la cacerolada del viernes 2 de febrero en la plaza del Ayuntamiento (20h.)
                                    ateneu_santboia ARROBA hotmail.com
El nostre Ajuntament vol desallotjar y enderrocar l’Ateneu Santboià d’una forma ruin y traicionera
01 feb 2007
No podem quedarnos de braços creuats veient com eliminen d’aquesta bruta forma un edifici tan important per al poble de Sant Boi com és l’Ateneu Santboià, a més de tots el sentiments, records i formes de pensar que el seu entorn comporta, així com el projecte cultural que actualment s’està desenvolupant al seu interior i que no intenta més que mantenir viva l’esperança d’aconseguir un necessari centre socio-cultural per al poble.
Tots el esforços de col•lectius, associacions i particulars durant aquests anys de lluita i resistència han sigut menyspreats, fins al punt de que s’estan violant els drets tant de l’Associació Cultura Amics de l’Ateneu Santboià como del Col•lectiu de l’Ateneu Santboià que actualment gestionen l’espai al no ser avisats de totes les gestions que aquests dies s’estan portant a terme per a desallotjar l’edifici i enderrocar-lo sense tenir prèviament un projecte futur que substituixi al que actualmente s’està desenvolupant en vistes de la passivitat del nostre Ajuntament.
És bastant doloros veure el secretisme amb que s’està portant tota aquesta qüesitó per part de l’administració, amb l’únic objectiu d’evitar una opinió pública que despertaria en tots, aquests sentiments de ràbia, dolor e indignació pel que s’está fent, carinyo i amor pel que representa i ha representat l’Ateneu i ambició per voler gaudir d’una peça clau en el marc social, cultural, lúdic i artístic de Sant Boi.
El que hauria de fer el nostre Ajuntament es treballar amb el poble per estructurar un projecte que fes revivir tot el que el moviment ateneístic representa en comptes d’amagar-se cartes sota la màniga per eliminar vilment aquells proyectes actuals que modéstament pretenen donar-li vida a alló tan important que ells mateixos van deixar caure.
No deixem que ens prenguin el pel i ens ocultin informació per poder tirar per terra projectes, sentiments, somnis, ideies i cultura sense tenir que donar explicacions a ningún.
No deixem que desallotjin l’Ateneu Santboià.
No deixem que tanquin l’Ateneu Santboià.
No deixem que enderroquin l’Ateneu Santboià.
L’Ateneu es queda al poble!

Per a protestar contra tot això vine a la casserolada del divendres 2 de febrer a la plaça de l’Ajuntament (20h.)

                                            ateneu_santboia ARROBA hotmail.com
Re: Divendres: concentració-casserolada urgent per aturar l'enderroc de l'Ateneu Santboià
02 feb 2007
endavant poble !!!!!
a per ells

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more