Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el Catalunya 83
31 gen 2007
Ha sortit el Catalunya 83

www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Cat83petit.jpg
Portada
Fotografia de Dídac Salau, âCooperacióâ?.

Reportatge
Cooperativisme, una alternativa possible al capitalisme.

Treball-Economia
Alerten sobe el mobbing a lâAjuntament de Santa Coloma; festes laborals del 2007; Correos de Sabadell contra el despotisme; Correos de Barcelona: lâestafa de la consolidació i el concurs; entrevista a la Secció Sindical de CGT a Honeywell: âLa plantilla vol informació i transparènciaâ?; desconvocada finalment la vaga de lâAVE; lâestació de tren de Reus es queda sense servei de personal a la nit; les empreses amb càmeres hauran dâinformar dâon es troben aquestes; vaga a Clariant Tarragona per pesecució a CGT; la pobresa dels hipòcrates; es crea la Coordinadora de Material Ferviari de CGT; Curs de Prevenció de Riscos Laborals; Pressupostos 2007 de lâEstat: pressupostos per matar; mobilitzacions a lâAGE davant les delegacions de la Seguretat Social; se signa lâacord del 2007 a Autobusos de Barcelona; govern i monoparentalitat; el treletreball, deslocalització i tecnologies de la informació.

Tema del mes
Manifestació a Barcelona, el 21 de gener, dâempreses en lluita.

Cronologia
Per Nadal, una altra vegada V de Victòria i de la lluita per lâhabitatge digne; sis anys dâIndymedia Barcelona; contra el cementiri nuclear a terres tarragonines; i Cronologia. Contra la base de lâOtan a Sargossa; manifestació estatal a Valladolid en defensa del sector de lâauto; nova manifestació contra lâespeculació a Torredembarra; trobada confederal dâAcció Social i Immigració; III exposició ´Dones vistes per dones: una mirada de gènereâ; i Acció, primera mostra de videoació i de desobediència.

Sense fronteres
Crida zapatista als pobles de món; festa solidària amb Chiapas de la CGT de València; la tornada als territoris ocupats del Sàhara.

Social
La policia desallotja el Calamarsa i la Lokeria; campanya per lâabsolució de 32 okupes de Terrassa; desallotgen per sorpresa Kan Mireia a Trinitat Vella; la Llei de Deute Extern de les Corts és insuficient; cinquenes Jornades de Comerç Just i Consum Responsable a Barcelona en defensa de la sobirania alimentària; contra la construció dâuna presa al Congost de Mont-rebei; posicionament de CGT després de lâatemptat dâETA a Barajas; les vergonyes del Quart Cinturó; i benvinguda crisi energètica.

Dinamita de cervell
Lâany de la Revolució; el Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona; el Casal Popular Panxampla de Tortosa inaugura el seu local; una història sense argument (4), dones a CNT: 1936-1939; editen el segon CD de âLosritmos del espejoâ; es crea el Club Excursionista CG Bus de TMB a Barcelona; una pàgina web aplega films de temàtica anarquista; nova edició conjunta âLibre Pensamientoâ, âLa Lletra Aâ i âEcologistaâ; Llibres âLa tempestuosa mar blavaâ? i âEl MIL i Puig Antichâ?; i revistes âCierzo Libertarioâ?, âLa Moska Cegeteraâ?, "Materials de Treball" i "El Noticat".

Entrevista
â?El pensament utòpic davant el pensament únicâ?, entrevista a Ferran Aisa, autor de nombrosos llibres, entre ells âLa cultura anarquista a Catalunyaâ?.

Articles d'opinió
Xavier Montanyà, Emili Cortavitarte, Ãngels Rodríguez, Pepe Berlanga, Adolfo Montoliu de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Joan Zambrana, Vicent Martínez, Antonio Carretero, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Anna Campanera, Noelia Pérez, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 83
01 feb 2007
Una bona notícia per llevar-se
Re: Ha sortit el Catalunya 83
01 feb 2007
Doncs gràcies. No et pots ni imaginar els ànims que ens donen segons quins comentaris per continuar fent aquesta feina, contra viento y marea.
Sindicat Terrassa