Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El PP de Mataró fent campanya amb els "okupes" com a pretext...
25 gen 2007
Comunicat del PP de Mataró, respecte l'okupació d'una nova casa a la ciutat. Sense comentaris...
El Grup Popular condemna lâocupació dâun nou habitatge pels pijo-ocupesEl Grup Municipal del PPC condemna rotundament lâocupació dâun altre habitatge, en aquest cas en el C/ Argüelles, per part dâun grup de pijo-ocupes, que tot i violar la llei cada cop que realitzen alguna dâaquestes actuacions reben comprensió i justificació per part de molts polítics dâesquerra

Pau Mojedano, portaveu del Grup Popular ha declarat que âaquesta gent incompleix la llei i no es pot tenir tolerància amb les seves actuacions. Lâ Ajuntament de Mataró els nâhi ha deixat passar moltes, i si en alguna ocasió els han fet fora ha estat perquè els afectava pel desenvolupament dâun projecte urbanístic del propi Ajuntament, com va passar darrerament al C/ Lepantoâ?.

Mojedano ha comentat que âlâobligació de les administracions i les lleis és la de defensar els drets els ciutadans/es i no la dâemparar grups de joves que es dediquen a assaltar habitatges per la forçaâ?.

Pels populars lâúnica resposta correcte per aquest tipus dâaccions és endurir les lleis penals per tal de procedir a la detenció immediata dâaquestes persones. Dâaltra banda cal una actuació coordinada de les administracions, començant per la local que ha de procedir a condemnar els fets immediatament i a aplicar les normatives amb la màxima fermesa així com garantir major presència de la policia local als carrers.

Mojedano ha afegit per últim que âla seguretat a la ciutat així com la lluita contra aquest tipus dâactuacions delictives ha de ser una prioritat pel govern municipal, i així ho farà el PPC en cas de tenir la confiança dels ciutadans/es en les properes eleccions municipals. Una política de més fermesa en defensa dels ciutadans/es que paguen impostos i sâesforcen per tirar endavant. Des del PPC no creiem que la situació de la seguretat a la ciutat sigui el âmón feliçâ? que el Sr. Bassas ens ven sempre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PP de Mataró fent campanya amb els "okupes" com a pretext...
25 gen 2007
vinga.. a guanyar vots am lexcusa dels okupes, com k a mataro no hiha terroristes hu fan am els okupes
Sindicat Terrassa