Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Manifest, sense democràcia no hi ha pau. Autodeterminació
23 gen 2007
Companyes i companys,
Us fem arribar el Manifest de solidaritat amb el procés de pau del País Basc i us agrairíem que signeu i, si podeu, que en promogueu la signatura .
Podeu fer arribar la vostra adhesió a : llibertats ARROBA operamail.com
On el proper diumenge 28 serà públicat en el diari Avui el manifest “sense democràcia no hi ha pau. Autodeterminació� així com les adhesions.


MANIFEST DE SOLIDARITAT INTERNACIONAL

SENSE DEMOCRÀCIA NO HI HA PAU. AUTODETERMINACIÓ

El procés per la resolució del conflicte polític que és a les portes de començar al País Basc, té com a objectiu crear les bases democràtiques per a superar la confrontació, incloent totes les opcions polítiques de la societat basca, al voltant de dues taules de negociació: una la dels partits polítics, sindicats i organitzacions socials amb l’objectiu d’arribar a un acord conjunt. L’altra conformada per ETA i el Govern espanyol, per tal de promoure la desmilitarització i solucionar la situació dels presoners i presoneres basques.

ETA va fer pública una treva d’alto el foc el març de 2006. Les autoritats espanyoles i franceses han de fer un pas decisiu per la pau. Es viu un ambient d’esperança al si del poble basc. La superació del conflicte és possible. Per tal de que les negociacions progressin cal la participació de totes i tots en la lluita per una solució democràtica pels drets del poble basc.

Per aquestes raons, els sotasignants fem una crida als Estats francès i espanyol perquè s’impliquin en el procés de diàleg i negociació, acceptant que sigui tota la ciutadania basca qui decideixi el seu futur.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest, sense democràcia no hi ha pau. Autodeterminació
23 gen 2007
Sin autodeterminación, os mataremos.
Re: Manifest, sense democràcia no hi ha pau. Autodeterminació
24 gen 2007
es clar que si pasident, diguem-ho clar, matarem a tots aquests que volen separar-se de la gran espanya, la unica indivisible i divina nacio, mentre no tinguin la maleida autodeterminacio i siguin sotmesos al nostre jou els seguirem matant, que per alguna cosa tenim colonies, joder
aaahhh, si en torquemada t'hagues conegut et posaria una medalla, amb gent com tu aquest mon no viuria l'actual conxorxa judeomasonacomunista

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more