Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Xerrada sobre la cooperativa de consumidors ecològics: Aigua Clara. Dijous 18 a les 20. Vols productes ecològics?
18 gen 2007
Des de Maulets el jovent independentista i revolucionari us convidem a la xerrada que tindrà lloc el proper dijous dia 18 de gener a les 20 hores al centre social Terra de Benimaclet. En aquesta xerrada participaran membres d'Aigua Clara, una cooperativa de consumidors de productes ecològics. A més a més, a partir d'aquest dia podràs demanar aquells productes ecològics que vulgues i podràs fer-te consumidor de productes ecològics.
Vine al Terra i informa-te'n!!!

Aigua Clara-Camí Nou és una cooperativa de consumidors de productes ecològics amb seu central a Alberic i amb diversos punts de venda a quatre comarques valencianes. Esta entitat recolza als menuts productors per tal d’aconseguir d’una banda els avantatges de la compra directa, i d’altra el desenvolupament dels xicotets llauradors, que aposten per no enverinar el planeta amb productes fitosanitaris. I ho fem des dels paràmetres d’un intercanvi honest i no de rapinya.

Aigua Clara-Camí Nou s’apunta a les directrius del comerç just i amb eixa finalitat la cooperativa té una xarxa d’agricultors que s’encarreguen de submistrar la majoria de fruita i verdura que s’ofereix a la nostra botiga, on també es poden trobar làctics, llegums, derivats de la soja, productes de neteja, cosmètics, mobiliari ergonòmic, roba de llit de cotó, aliments sense gluten, begudes, carns, embotits, calçat i una línia d’artesania, i fins a 3.000 productes. Però la nostra cooperativa és molt més que un espai de venda.

Encara que la cooperativa està fundada des del mes de maig del 2003, la nostra aposta per brindar la possibilitat d'un consum responsable i saludable arrenca de molt més endarrere.

Des de fa més d’una década, quan el concepte “eco� i “bio� estava en bolquers a Espanya ja que la majoria de la producció autòctona s’havia de desviar cap a Centre-Europa, a la comarca de la Ribera un grup de gent ja estava treballant activament en el projecte d'oferir una alimentació sana i sostenible. Ells van ser la llavor d’una associació que es constituí al 1999, i que després de diversos anys va consolidar un teixit de gent involucrada en recolzar el consum de productes ecològics. Amb els anys s’optà per la figura de la cooperativa per a poder seguir creixent i treballant en els objectius marcats.

www.aiguaclara.org
www.maulets.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more