Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Crida en solidaritat amb la Manifestació de 21 de gener de les Empreses en Conflicte a Catalunya
22 des 2006

Barcelona, 22 de desembre de 2006

Per una solució justa als conflictes laborals! Manifestació 21 de gener, 12 h, Plaça Universitat, Barcelona.

La CNT-AIT de Barcelona fa una petició de solidaritat a secundar la manifestació del 21 de gener de 2007, convocada per les empreses en conflicte a Catalunya.

La movilització ha estat organitzada en diverses assamblees desde les empreses en conflicte de SEAT, Mercadona, Iberia, Parcs i Jardins, Codex, Tallers de la Vanguàrdia... Els treballadors reclamen la resolució justa de tots els conflictes que tenim actualment a Catalunya, per afrontar la solució han decidit organitzar-se per practicar l'Ajuda Mútua i la Solidaritat de Classe. Des de CNT, on estem secundant les vagues dels treballadors i treballadores a Mercadona i Codex, entenem que aquest és un pas molt important en l'evolució dels conflictes existens a Catalunya i un pas més en l'organització de la Classe Treballadora.

Ja fa uns anys que a Catalunya anem veient com les condicions laborals empitjoren, i com les deslocalitzacions d'empreses van provocant acomiadaments massius que deixen a milers de famílies en la total indefensió. Aquesta situació, s'ha anat produïnt amb diverses lluites que no sempre han arrivat a massa bon port. Per desgràcia les agressions del Capital i amb l'ajut de l'Estat Espanyol, i la seva sucursal de la Generalitat de Catalunya. I així, en els darrers mesos han anat signat diversos ERE's (el cas més recent i encara en moviment és SEAT) i avalant la repressió amb total impunitat contra treballadors en lluita pels seus llocs de treball (el major exponent, és ara Iberia). També vagues convocades per la dignificació i la justícia en les seves empreses, com ara Mercadona o Codex. On l'administració ha actuat constantment girant l'esquena als treballadors, quan no ha ningunejat les seves responsabilitats en favor de no se sap què...

No obstant, hi ha indicis que aquesta situació està avançant cap a la movilització dels implicats. I així, hi ha hagut cada cop més extensió de la Soldiaritat envers els mateixos. Fent sortir al carrer les lluites i sensibilitzar a la resta de la Classe Treballadora, i a la resta de la ciutadania, és com ens hem anat trovant els diversos conflictes els uns amb els altres. Pensem que és deure dels treballadors i les treballadores conscients, extendre la solidaritat. El suport entre treballadors i treballadores ha estat sempre un punt clau en la resolució favorable dels conflictes, i des de CNT sempre recolzarem una lluita que neix d'aquesta voluntat i per la base: en Assamblea de les Empreses en Conflicte.

És per tot plegat que des de l'Assamblea General del Sindicat de CNT-AIT Barcelona, fem una crida a l'afiliació i la militància de l'Organització a secundar aquesta movilització així com al poble de Barcelona en general. Fem també una crida a la solidaritat per a recolçar la manifestació el proper 21 de gener de 2007 per la Resolució justa dels conflictes laboralsa les 12h a Plaça Universitat, organitzada en Asamblea de les Empreses en Conflicte.

Per una resolució justa als conflictes laborals!
Contra el Terrorisme Patronal, Solidaritat Obrera!

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat