Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Ricard Fernandez sinvergüenza
14 des 2006
Ricard Fernandez Ontiveros, vergonya per a ells. ICV és un trampolí cap a la indecència, cap novetat, em direu...
R Fernandez sinvergüenza.jpg
Resulta que el Ricard Fernandez alardejava, arreu de les comarques, de les seves arrels immigrades, de l'obrerisme que es respirava a casa seva, del Turó de la Peira i dels moviments veïnals... S'expressava en català amb els càrrecs electes, però en castellà amb els veïns que li sol-licitaven vivendes dignes... ell hi empatitzava, o com a mínim això ens deia.... Ara, amb tota la informació sobre sòl disponible al principat, dels noms de propietaris de grans extensions de terrenys rústics pendents de requalificacions urbanístiques pactades amb anterioritat, amb informacions de primera mà dels estat dels PGOU dels municipis... amb plànols de l'INCASOL i informacions privilegiades d'ADIGSA.... se'n va a l'empresa privada a gestionar projectes immobiliaris. I no només assistim, una vegada més, a una trajectòria personal patètica i insultant, sinó que, a més, ningú diu res. Ni l'investiguem, ni el sancionem... ni tan sols els d'ICV, que tan justos i verds són, tenen l'honradesa de fer-ne cap tipus de comentari més enllà d'agraïr-li els serveis prestats. Vergonya col-lectiva, dignitat de pocs.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ricard Fernandez sinvergüenza
14 des 2006
Esperaves més de ICV?
Re: Ricard Fernandez sinvergüenza
14 des 2006
Para que luego digan los que todavia votan, que con estos o aquellos, las cosas pueden cambiar.
Cuantos siglos mas han de pasar para que entender que la historia ha demostardo sobradisimamente que el poder corrompe todo lo que toca.
Este pavo que se va a especular a la privada, despues de hacerlo en la publica.
El Saura, que ayer dijo, que habian desalojado la Makabra,pero de buen rollo.
¿puede haber algo peor que un fascista? Pues si. Un ex-comunista reciclado a socialdemocrata.
Re: Ricard Fernandez sinvergüenza
15 des 2006
vaya amigos que tienen los del PSUC VIUS, EUA?

uns PODRITS
Re: Ricard Fernandez sinvergüenza
16 des 2006
això d'excomunista reciclat a socialdemocrata serà un dir, per que jo sospite que són oportunistes que han fet carrera en organitzacions socialdemòcrates que s'autoanomenaven comunistes que no és ben bé el mateix ...
apa doncs salut
Re: Ricard Fernandez sinvergüenza
03 gen 2007
Aquest no es el amic d´en ......., un rastrer comissionista?I que feia convenis enrredant a carrecs electes amb encefalograma pla?
Sindicato Sindicat