Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentració contra la repressió que pateix la CGT a Aigües del Ter-Llobregat
14 des 2006
ATLL EMPRESA PÃBLICA VOL SANCIONAR A DUES AFILIADES DE LA SECCIÃ SINDICAL DE CGT PER REALITZAR LA SEVA LABOR SINDICAL: EL REPARTIRMENT DEL SEU BUTLLETÃ? âLA KANONADAâ?.

CONCENTRACIÃ
DIJOUS 21 DE DESEMBRE A LES 11:00 HORES
LâEMPRESA CONTINUA ATEMPTANT CONTRA LA LLIBERTAT SINDICAL I ES MANTÃ EN LA SEVA POLÃ?TICA REPRESSIVA ENVERS LA CGT.

EL PROPASSAT 23 DE NOVEMBRE LA SECCIÃ SINDICAL ES VA DIRIGIR ALS DIVERSOS CENTRES DE TREBALL PER REPARTIR EL BUTLLETÃ?, FORA DE LâHORARI LABORAL AMB LES SEVES HORES DâASSUMPTES PERSONALS, PER NO TENIR REPRESENTACIÃ AL COMITÃ. EN DATA 5 DE DESEMBRE L'EMPRESA ELS PRESENTA PER ESCRIT TRÃMIT DâAUDIÃNCIA PRÃVIA PER IMPOSAR-LES SANCIÃ PEL REPARTIMENT DEL BUTLLETÃ?.

ÃS UNA MOTRA MÃS DE LA VULNERACIÃ DELS DRETS FONAMENTALS I DE LA LOLS. MITJANÃANT AQUESTS ACTES LA DIRECCIÃ DE LâEMPRESA CONTINUA LâASSETJAMENT QUÃ VA INCIAR LâANY 2002 CONTRA ELS MEMBRES DE LA SECCIÃ SINDICAL DE CGT.

DES DEL SINDICAT DE QUÃ?MIQUES DE BARCELONA SEâLS HA SOL.LICITAT DIVERSES REUNIONS PER ACLARIR LES DIFERENTES AGRESSIONS QUE ESTà PATINT LA SECCIà SINDICAL, LâEMPRESA NI TANT SOLS CONTESTA AL SINDICAT. ¡COMPANY@S ENS HAN PERDUT EL RESPECTE!

NO PODEM CONTINUAR TOLERANT ACTUACIONS EMPRESARIALS QUE VULNERIN ELS DRETS FONAMENTALS, LA LLIBERTAT DâEXPRESSIà I LA LLIBERTAT SINDICAL. CONTRA AQUESTES AGRESSIONS ¡ACCIà DIRECTA!.

EL SINDICAT DE QUÃ?MIQUES US DEMANA EL VOSTRE RECOLÃAMENT I PARTICIPACIÃ A LA CONCENTRACIÃ DEL 21 DE DESEMBRE CONVOCADA, PER MOSTRAR LA NOSTRA ENÃRGICA PROTESTA DAVANT ELS MEMBRES DEL CONSELL DâADMINISTRACIÃ DE LâEMPRESA (POLÃ?TICS TRIPARTIT) QUE ES REUNIRAN SL CENTRE DE TREBALL DE:
ATLL
c/Sant Martí de lâErm, 30
SANT JOAN DESPÃ? (PROP DE TV3)

ES FLETARÃ UN AUTOCAR PER AL DESPLAÃAMENT (US PODEU APUNTAR A RECEPCIÃ DE CGT) QUE SORTIRÃ DE LA PLAÃA RAMON BERENGUER EL GRAN (VIA LAIETANA) A LES 10:00 HORES.

Sindicat de Químiques CGT Barcelona

This work is in the public domain
Colera camping CNT