Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
13 des 2006
El desallotjament del col·lectiu de la Makabra del recinte de Can Ricart es justifica per falsos motius d'ús de la violència per part de la conselleria d´interior.
La policia va explicar durant el cap de setmana passat que el col·lectiu okupa havia entrat en el recinte de Can Ricart convidat per l' Associació de veïns i veïnes de Can Ricart. El president d'aquesta mateixa associació, Joan Marca, ja ha declarat públicament que "no va haver-hi cap tipus de violència per part dels manifestants. Havien estat convidats/des per l´associació de veïns de Can Ricart al vermut que és celebrava per tornar a reivindicar el recinte com a Bé Nacional d´Interès Cultural."

Aquestes declaracions del president de l'Associació de veïns i veïnes de Can Ricart, i dels integrants de la Makabra havien estat recollides pels mitjans de comunicació el dissabte dia dos de desembre.

Aixi doncs, els motius pels quals es justifica el desallotjament del col·lectiu de la Makabra apareixen dies després de que la denúncia per l'ocupació fos realitzada. Això indica que la propietat de l'immoble no podia justificar de cap manera la petició de desallotjament, pel que recorrer a una argumentació falsa, desmentida en diferents declaracions fetes per veïns i veïnes del Poble Nou i per membres de la Makabra. La falsedat d'aquest motiu queda recollida en les proves documentals de l'entrada pacífica en el recinte de Can Ricart.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
13 des 2006
okupar s'escriu amb k o es que la gent d'indymedia no s'entera, pel que he llegit la Makabra reivindica l'okupació amb k, així que espavila que encara quew sembli una xorrada no és el mateix ja que hi ha un rerafons polític darrera la k i de reivindicació. Total que indymedia ho llegeix molta gent i potser els hi haurieu de preguntar a la gent de la Makabra no?
Re: El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
14 des 2006
potser que estiguis a favor d'ocupar , però respectant a Pompeu Fabra?
Re: El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
14 des 2006
Desallotjament de Can Ricart

http://www.youtube.com/watch?v=5ux9INGypGU
Re: El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
14 des 2006
sincerament, papanates, m´importa un rave si escriuen ocupació amb k, c o h -al començament-... Perquè ens acabem de quedar sense casa per segon cop en poques setmanes.

Joder, al-lucino amb alguna penya.
Re: El desallotjament de Can Ricart totalment injustificat
14 des 2006
"L´hereu del jutge" ¿es casualidad o "causalidad" que en varios temas donde existe interés especial de este Sr."Heredero" de "clos" " a dedo" presuntamente intervenga el Iltre.Sr.Juez, Don Emili ? Juzgado 27, ¿ sería prematuro saber donde "presuntamente" trabajan familiares de este Sr.Juez? ¿ y saber más?quizás de la historia laboral ....¿a alguién le interesa...?
Colera camping CNT