Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : laboral
Parcs i Jardins aplazada la querella
04 des 2006
APLAZADA LA QUERELLA CRIMINAL CONTRA 5 TRABAJADORES DE PARCS I JARDINS
Los trabajadores/as del Institut Municipal de Parcs i Jardins nos hemos concentrado hoy 4 de diciembre de 2006 a las 11.00 horas, tras la realización de una Asamblea General de Trabajador@s, en la puerta de los Juzgados de Barcelona para expresar nuestra solidaridad con los 5 compañeros de Parcs i Jardins, contra los que la Presidenta del Institut Imma Mayol a través de la dirección de Parcs i Jardins se ha querellado.

El juicio que por segunda vez ha sido suspendido,esta vez por indisposición de la Magistrada,estaba programado inicialmente para el día 30 de noviembre.

Tras informarse a los compañeros/as concentrados de la suspensión se han registrado en el Juzgado de Instrucción 14, dos escritos uno firmado por las Federaciones y Sindicatos de Administración de CCOO, USOC, CGT y UGT y otro escrito de solidaridad firmado por más de 500 trabajadores/as de Parcs i Jardins:



Manifiesto de Federaciones y Sindicatos



Assabentats de que la Srª Presidenta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins Imma Mayol a través de la direcció de l’Institut, s’ha querellat contra cinc treballadors de la plantilla de Parcs i Jardins, les Federacions i Sindicats d’Administració Pública sota signants

MANIFESTEM

Que els mencionats treballadors participaven en un acte al Parc de la Ciutadella el passat 30 d’abril de 2006 per la defensa del seu conveni col·lectiu (que actualment està en fase negociadora) i contra la privatització dels serveis públics.
Que refusem i denunciem aquesta maniobra de pressió davant un conflicte laboral al criminalitzar a uns treballadors de la plantilla que a més a més són delegats electes del Comitè d’Empresa i pertanyen a cadascú dels quatre sindicats integrants del comitè.
Que ens solidaritzem amb tots els querellats i amb la plantilla de Parcs i Jardins davant la lamentable maniobra efectuada per part de la presidència i gerència de Parcs i Jardins durant la negociació del Conveni Col·lectiu
Aquest fet atenta contra la més bàsica llibertat sindical, d’expressió. El dret de manifestació no s’atura amb querelles criminals.
Barcelona a 28 de novembre 2006





Federacions i Sindicats d’Administració Pública



CCOO, USOC, CGT i UGT





Manifiesto de los Trabajadores/as de Parcs i Jardins



Sr. Alcalde de Barcelona

Jordi Hereu i Boher

Assabentatsde la querella de caràcter penal interposada per la Direcció i avalada per la Presidència de l’Institut a cinc dels nostres representants, arrel de l’acte de protesta i reivindicatiu PER LA DEFENSA DEL CONVENI I CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DEL SERVEIS PUBLICS que el Comitè d’Empresa, Sindicats i treballadors/es varemportar a terme el passat 30 d’abril al Parc de la Ciutadella



Els treballadors i treballadores de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, sotasignats, Manifestem: El nostre dret inalienable de poder expressar lliure i públicament les nostres discrepàncies i reivindicacions.



“TOTS I TOTES ESTAVEM A LA CIUTADELLA�

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Parcs i Jardins aplazada la querella
04 des 2006
Algú sap quan es la propera data pel judici. Estaria be que diguessiu el dia i l'hora de la concentració davant els jutjats.
Re: Parcs i Jardins aplazada la querella
04 des 2006
encara no se sap la nova data del judici, quan se sàpiga s'informarà

Contra la criminarización dels treballadors!!! lluita obrera!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more