Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de l' PAFART (Plataforma Antifeixista i Antiracista de Terrassa)
11 nov 2006
Davant la convocatoria de concentració al Pare Valles del partit MSR (Moviment social República) aquest Diumenge, des de la PAFART (Plataforma Antifeixista i Antiracista de Terrassa):
nofaxas.jpg
Davant la convocatoria de concentració al Pare Valles del partit MSR (Moviment social República) aquest Diumenge, des de la PAFART (Plataforma Antifeixista i Antiracista de Terrassa):
MANIFESTEM:
El nostre rebuig al capitalisme i a l'imperialisme, així com a les empreses que hi participen directament, promovent i financiant les guerres com la d'lrak com a forma d'expansió del sistema del qual s'alimenten.
DENUNCIEM:
El preocupant augment de l'activitat i nombre de grups organitzats d'ideologia neonazi tant de partits polítics i organitzacions, com de bandes al carrer.
La utilització de partits polítics com l'MSR, Espanya 2000 i Democracia Nacional de discursos ambigus i manipuladors els quals amaguen, rere una imatge aparentment "reivindicativa" idees feixistes, xenòfobes i racistes que promouen una organització política, econòmica i social basada en el Nacionalsocialisme Alemany i les seves variants d’estats totalitaris de règim feixista.
Que trobem exemples clars d’aquesta manipulado en el posicionament ideológic que adopta l'MSR envers diferents aspectes:
Una suposada lluita anticapitalista i antiimperialista que aboga per un sistema económic basat en el Nacionalsocialisme Alemany. El rebuig total a la immigració amagat darrera el "dret" de cada poblé de preservar la seva identitat i interessos.
Que l'MSR, com a partit d'aquestes caráeterístiques compta entre els seus militants amb individus vinculáis a grups neonazis, els quals han estat detinguts váries vegades per la seva "implicado" en pallisses, vexacions ... De fet SOS Racisme publica l'any 2003 un informe vinculant el partit amb aquests grups, i el mateix any el Secretan General de I' MSR va ser detingut com a gerent d'"Ediciones Nueva República" sota carrees d"'atemptar contra llibertats i drets fonamentals" així com d'"apologia del genocidi" amb la conseqüent incautado de mes de 10.000 llibres relacionáis amb el tema
EXIGIM:
El posicionament públie de l'Ajuntament de Terrassa i de la ciutadania contra
aquest acte i contra el partit.
Prou impunitat per qualsevol tipus d'acte feixista.
Que aqüestes ideologies no tinguin cabuda a cap partit de la mateixa manera
que les ultimes municipals l'Ajuntament no permeté que Plataforma per
Catalunya pogués presentar-se a les eleccions perqué no reunía un mínim de
condicions democrátiques.
CONVOQUEM:
Aquest Diumenge a les 10:00 del matí a la Plaga Vella de Terrassa un acte de protesta que es dirigirá a cap a la manifestació nazi.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat