Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
>> 11-N Concert Solidari Okupació, Obrint Pas, Pirat's Sound Sistema, The Kinky Coocoo's <<
09 nov 2006
Reserveu-vos el proper dissabte 11 de novembre ja que el Centre Social Autogestionat Can Vies i el CSO els Tòxics organitzen conjuntament un concert per a treure diners i tirar endavant les campanyes de defensa d'aquest espais.
El concert començarà a les 21h. al CSO els Tòxics Avda. Ferrocarrils Catalans, 15-19 de Kornellà.
Hi tocaràn The Kinky Coocoo's (Ska), els Pirat's Sound Sistema (Sants) i els Obrint Pas (aquest serà l'últim concert de la Gira del 2006 en que estan presentant el seu darrer disc "En Moviment!!". El concert té un bo d'ajut de tan sols 5 € comprant l'entrada anticipada.
cartell concert.jpg
Reserveu-vos el proper dissabte 11 de novembre ja que el Centre Social Autogestionat Can Vies i el CSO els Tòxics organitzen conjuntament un concert per a treure diners i tirar endavant les campanyes de defensa d'aquest espais.
El concert començarà a les 21h. al CSO els Tòxics Avda. Ferrocarrils Catalans, 15-19 de Kornellà.
Hi tocaràn The Kinky Coocoo's (Ska), els Pirat's Sound Sistema (Sants) i els Obrint Pas (aquest serà l'últim concert de la Gira del 2006 en que estan presentant el seu darrer disc "En Moviment!!". El concert té un bo d'ajut de tan sols 5 ⬠comprant l'entrada anticipada.
Us recordem que sobre el CSA can Vies hi pesa una demanda de TMB per a desallotjar-lo, estigueu atentes a les convocatòries, aviat sortirà la data de judici.

Venda d'entrades anticipades:

Sants
La Ciutat Invisible
Terra d'Escudella
Kornellà
CSO els Tòxics
Barcelona
La Torna, Kasa de la Muntanya, Ã?taca, El Lokal
Vilafranca del Penedès
AC La Fornal
Ribes del Garraf
Ger
Igualada
Ateneu Llibertari Igualada
Capellades
Jaç Roig
Molins de Rei
La Bodegueta
El Prat de Llobregat
KOP Alta tensió
Lleida
La Falcata

ATUREM LA DEMANDA DE TMB, CSA CAN VIES ÃS DEL BARRI !!!!

Per a més info: www.barrisants.org/canvies
canvies ARROBA gmail.com


ATUREM LA DEMANDA, CSA CAN VIES ÃS DEL BARRI !!
El Centre Social Autogestionat Can Vies, està situat al carrer Jocs Florals 40-42 del barri de Sants, lâedifici va ser la seu dels treballadors i treballadores sindicades del metro fins a inicis de la dècada dels noranta, quan es va abandonar. El 10 de maig de 1997 grups de joves del barri van okupar lâedifici per a desenvolupar-hi dos projectes paralâ¢lels: dotar de vivenda a uns quants joves del barri i crear el que avui coneixem com a Centre Social Autogestionat Can Vies.
Al cap dâun any de donar vida a lâespai la propietat legal dâaquest, Transports Metropolitans de Barcelona empresa de la qual lâAjuntament de Barcelona en té més de la meitat dâaccions, va interposar una denúncia per a desallotjar lâimmoble. Després dâuns mesos el propi Ajuntament la va retirar degut al clima de crispació social que havien generat un seguit de desallotjaments.
Ara, quan Can Vies està a punt dâarribar a la dècada de vida ens han tornat a interposar una demanda per a desallotjar lâedifici i allà on ara hi ha un projecte social construir-hi pisos nous que no estan a lâabast de cap de nosaltres, una vegada més lâAjuntament pretén trepitjar aquells i aquelles que estem fora del seu control per impulsar una nova operació especulativa que omplirà la butxaca dâuns pocs. Ãs per això que des del maig passat es va començar a posar en marxa una assemblea extraordinària amb tots els colâ¢lectius, entitats i persones que utilitzen, han utilitzat o són afins als plantejaments del Centre Social amb un objectiu molt clar, aturar la demanda de TMB.
Can Vies és un centre social real contraposat al model assistencial i de serveis que fomenten els Centres Cívics perquè treballa des de lâautogestió al marge de qualsevol subvenció administrativa i tutelatge. La gent sâautoorganitza assambleàriament dâuna manera no jeràrquica mitjançant la responsabilitat colâ¢lectiva per a desenvolupar les seves inquietuds socials, polítiques i culturals. Des de Can Vies es treballa per a la recuperació de la memòria històrica volgudament oblidada pel poder i el foment de pràctiques anticapitalistes que busquen trencar el model social i econòmic actual. També es lluita contra lâespeculació i la defensa del barri a través de diverses campanyes i la participació en lâAssemblea del Barri de Sants. Lâespai és un generador de Cultura Popular sent bressol i seu de la Colla Bastonera de Sants, relitzant el Taller de Teatre de cada dimarts o essent la escenari idoni per a concerts de petit format, obres de teatre, passis de cinema o espai per a presentacions de llibres... També és des dâon es realitzen La Burxa i Barrisants.org projectes de comunicació i informació popular.
Can Vies participa de forma activa en diferents campanyes i colâ¢lectius com són lâAssemblea dâOkupes de Barcelona, la campanya en contra de lâordenança del Civisme, campanyes antirepressives i de suport a preses, campanyes contra la precarietat laboral i les ETTâs, campanyes per un habitatge digne, preparació de les festes alternatives de Sants, campanyes contra la UE i el Banc Mundial, suport a la vaga de fam i tancaments de persones migrants etc.
Ãs per això que el CSA Can Vies no és negociable, no existeix moneda de canvi possible, és per això que més de 750 persones han enviat faxs a lâalcalde, a la regidora del Districte, a la Secretaria de Mobilitat de lâAjuntament i a TMB exigint la retirada immediata de la demanda que pesa sobre el CSA, és per això que més dâun miler de persones a títol individual han signat els fulls de suport al CSA i contra la decisió de TMB, és per això que el passat 10 de juny van sortir als carrers de Sants a manifestar-se a favor dâarxivar la demanda prop dâun miler de persones.
A més a més dâaquest suport popular, a nivell judicial 10 entitats ben reconegudes per tothom com ara el Centre Social de Sants, la Comissió de Veïns/es de la Bordeta, la CAL, la CGT-Catalunya, el FAGC, La Burxa, LâAssamblea de Joves de Sants, el Colâ¢lectiu Difusió Cultural, el Centre de Documentació de la Ciutat Invisible, Construint, han volgut ser les encausades en aquest procés contra el teixit social i crític de Sants.
Per tot això i molt més us cridem a participar activament de la campanya per aturar la demanda, estigueu atentes, en els propers mesos sortirà la data del judici.
No podran desallotjar la rebeldia popular !!!!!!!!
pancartaciclista.jpg
MuralCV.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >> 11-N Concert Solidari Okupació, Obrint Pas, Pirat's Sound Sistema, The Kinky Coocoo's <<
09 nov 2006
Que no hi falti ningú!!!
Sindicato Sindicat