Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
>> 11-N Concert Solidari Okupació, Obrint Pas, Pirat's Sound Sistema, The Kinky Coocoo's <<
09 nov 2006
Reserveu-vos el proper dissabte 11 de novembre ja que el Centre Social Autogestionat Can Vies i el CSO els Tòxics organitzen conjuntament un concert per a treure diners i tirar endavant les campanyes de defensa d'aquest espais.
El concert començarà a les 21h. al CSO els Tòxics Avda. Ferrocarrils Catalans, 15-19 de Kornellà.
Hi tocaràn The Kinky Coocoo's (Ska), els Pirat's Sound Sistema (Sants) i els Obrint Pas (aquest serà l'últim concert de la Gira del 2006 en que estan presentant el seu darrer disc "En Moviment!!". El concert té un bo d'ajut de tan sols 5 € comprant l'entrada anticipada.
cartell concert.jpg
Reserveu-vos el proper dissabte 11 de novembre ja que el Centre Social Autogestionat Can Vies i el CSO els Tòxics organitzen conjuntament un concert per a treure diners i tirar endavant les campanyes de defensa d'aquest espais.
El concert començarà a les 21h. al CSO els Tòxics Avda. Ferrocarrils Catalans, 15-19 de Kornellà.
Hi tocaràn The Kinky Coocoo's (Ska), els Pirat's Sound Sistema (Sants) i els Obrint Pas (aquest serà l'últim concert de la Gira del 2006 en que estan presentant el seu darrer disc "En Moviment!!". El concert té un bo d'ajut de tan sols 5 € comprant l'entrada anticipada.
Us recordem que sobre el CSA can Vies hi pesa una demanda de TMB per a desallotjar-lo, estigueu atentes a les convocatòries, aviat sortirà la data de judici.

Venda d'entrades anticipades:

Sants
La Ciutat Invisible
Terra d'Escudella
Kornellà
CSO els Tòxics
Barcelona
La Torna, Kasa de la Muntanya, Ã?taca, El Lokal
Vilafranca del Penedès
AC La Fornal
Ribes del Garraf
Ger
Igualada
Ateneu Llibertari Igualada
Capellades
Jaç Roig
Molins de Rei
La Bodegueta
El Prat de Llobregat
KOP Alta tensió
Lleida
La Falcata

ATUREM LA DEMANDA DE TMB, CSA CAN VIES ÉS DEL BARRI !!!!

Per a més info: www.barrisants.org/canvies
canvies ARROBA gmail.com


ATUREM LA DEMANDA, CSA CAN VIES ÉS DEL BARRI !!
El Centre Social Autogestionat Can Vies, està situat al carrer Jocs Florals 40-42 del barri de Sants, l’edifici va ser la seu dels treballadors i treballadores sindicades del metro fins a inicis de la dècada dels noranta, quan es va abandonar. El 10 de maig de 1997 grups de joves del barri van okupar l’edifici per a desenvolupar-hi dos projectes paral•lels: dotar de vivenda a uns quants joves del barri i crear el que avui coneixem com a Centre Social Autogestionat Can Vies.
Al cap d’un any de donar vida a l’espai la propietat legal d’aquest, Transports Metropolitans de Barcelona empresa de la qual l’Ajuntament de Barcelona en té més de la meitat d’accions, va interposar una denúncia per a desallotjar l’immoble. Després d’uns mesos el propi Ajuntament la va retirar degut al clima de crispació social que havien generat un seguit de desallotjaments.
Ara, quan Can Vies està a punt d’arribar a la dècada de vida ens han tornat a interposar una demanda per a desallotjar l’edifici i allà on ara hi ha un projecte social construir-hi pisos nous que no estan a l’abast de cap de nosaltres, una vegada més l’Ajuntament pretén trepitjar aquells i aquelles que estem fora del seu control per impulsar una nova operació especulativa que omplirà la butxaca d’uns pocs. És per això que des del maig passat es va començar a posar en marxa una assemblea extraordinària amb tots els col•lectius, entitats i persones que utilitzen, han utilitzat o són afins als plantejaments del Centre Social amb un objectiu molt clar, aturar la demanda de TMB.
Can Vies és un centre social real contraposat al model assistencial i de serveis que fomenten els Centres Cívics perquè treballa des de l’autogestió al marge de qualsevol subvenció administrativa i tutelatge. La gent s’autoorganitza assambleàriament d’una manera no jeràrquica mitjançant la responsabilitat col•lectiva per a desenvolupar les seves inquietuds socials, polítiques i culturals. Des de Can Vies es treballa per a la recuperació de la memòria històrica volgudament oblidada pel poder i el foment de pràctiques anticapitalistes que busquen trencar el model social i econòmic actual. També es lluita contra l’especulació i la defensa del barri a través de diverses campanyes i la participació en l’Assemblea del Barri de Sants. L’espai és un generador de Cultura Popular sent bressol i seu de la Colla Bastonera de Sants, relitzant el Taller de Teatre de cada dimarts o essent la escenari idoni per a concerts de petit format, obres de teatre, passis de cinema o espai per a presentacions de llibres... També és des d’on es realitzen La Burxa i Barrisants.org projectes de comunicació i informació popular.
Can Vies participa de forma activa en diferents campanyes i col•lectius com són l’Assemblea d’Okupes de Barcelona, la campanya en contra de l’ordenança del Civisme, campanyes antirepressives i de suport a preses, campanyes contra la precarietat laboral i les ETT’s, campanyes per un habitatge digne, preparació de les festes alternatives de Sants, campanyes contra la UE i el Banc Mundial, suport a la vaga de fam i tancaments de persones migrants etc.
És per això que el CSA Can Vies no és negociable, no existeix moneda de canvi possible, és per això que més de 750 persones han enviat faxs a l’alcalde, a la regidora del Districte, a la Secretaria de Mobilitat de l’Ajuntament i a TMB exigint la retirada immediata de la demanda que pesa sobre el CSA, és per això que més d’un miler de persones a títol individual han signat els fulls de suport al CSA i contra la decisió de TMB, és per això que el passat 10 de juny van sortir als carrers de Sants a manifestar-se a favor d’arxivar la demanda prop d’un miler de persones.
A més a més d’aquest suport popular, a nivell judicial 10 entitats ben reconegudes per tothom com ara el Centre Social de Sants, la Comissió de Veïns/es de la Bordeta, la CAL, la CGT-Catalunya, el FAGC, La Burxa, L’Assamblea de Joves de Sants, el Col•lectiu Difusió Cultural, el Centre de Documentació de la Ciutat Invisible, Construint, han volgut ser les encausades en aquest procés contra el teixit social i crític de Sants.
Per tot això i molt més us cridem a participar activament de la campanya per aturar la demanda, estigueu atentes, en els propers mesos sortirà la data del judici.
No podran desallotjar la rebeldia popular !!!!!!!!
pancartaciclista.jpg
MuralCV.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >> 11-N Concert Solidari Okupació, Obrint Pas, Pirat's Sound Sistema, The Kinky Coocoo's <<
09 nov 2006
Que no hi falti ningú!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more