Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
260 persones ja hem signat per revocar els polítics que no compleixen. De mentre, els mitjans silencien la democràcia de les persones.
20 oct 2006
Un conjunt de persones anònimes, no partidista, hem elaborat, mitjançant una convocació oberta, una llista de reclamacions per a una societat més justa i menys precària. A canvi dels nostres vots, els signants de la campanya volem que un o alguns partits incorporin totes aquestes demandes en el seu programa, i també que convoquin un referéndum per introduir un sistema que obligui a revocar a mig mandat els polítics que no compleixen. Es temps d'eleccions i cap dels principals mitjans, tots els quals han estat contactats, ha volgut fer-se eco d'aquesta iniciativa, i tots els diaris han censurat les cartes al lector que s'han enviat. Nosaltres volem lamentar aquest silenci dels mitjans que mostra un cop més l'abisme enorme que separa el règim de partits i els seus portaveus mediàtics, de la democràcia que les persones volem.
respolis-200.jpg
A hores d'ara ja som 260 persones, convençuts que transformar la democràcia és un pas per transformar la societat, i que ens comprometem a donar el nostre vot a QUALSEVOL partit que accepti incorporar en el seu programa: 1- una llista de reclamacions per a una societat més justa i menys precària: pisos a preus assequibles, una renda ampliada a 600 euros per a tothom (renda bàsica), llocs de treball estables sense acomiadaments ni privatitzacions, menys teleporqueria ni publicitat, acabar amb les llistes d’espera, i altres coses molt necessàries. 2 - que introdueixin un referéndum per un sistema que obligui al cap de mig mandat a abandonar el poder si hom no ha complert amb la part de les promeses estipulada per aquell període. Els mitjans de comunicació han silenciat fins ara aquesta campanya. S'han enviat cartes al lector a tots els diaris més importants cap de les quals ha estat publicada. S'han enviat invitacions a 300 adreces electròniques personals i genèriques de TV, ràdio i premsa, cap de les quals ha estat resposta. Potser és que la opinió de 260 persones pesa poc a l'escenari polític i per això no se'n parla, o potser els que estem tips de la política espectacle som molts més i per això els és imperatiu silenciar qualsevol alternativa seriosa per petita que sigui. Si creus que, més enllà de la política espectacle, la democràcia de les persones et concerneix, signa aquesta campanya i passa la informació! Si som molts ens escoltaran, perquè volen els nostres vots! Pots signar de 4 maneres: 1. Per SMS al 659-328-465 (dóna nom i forma de contacte) 2. Al portal web www.respolis.cat (on trobaràs també més informació) 3. Per email a
respolis@gmail.com 4. Per correu postal a Apt. correus 11, 08930 Sant Adrià de Besòs. Una altra democràcia només serà possible si decidim d'inventar-la.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 260 persones ja hem signat per revocar els polítics que no compleixen. De mentre, els mitjans silencien la democràcia de les persones.
21 oct 2006
COMPANYS7ES,

NOMÉS UNA PREGUNTA ÉS UN PROGRAMA ANTICAPITALISTA?

WWW.KAOSENLARED.NET
Re: 260 persones ja hem signat per revocar els polítics que no compleixen. De mentre, els mitjans silencien la democràcia de les persones.
21 oct 2006
No és ni anti ni pro capitalista. Es un tema que no s'ha tractat encara precisament perque és un tema que separa i el que cal avui dia és unir per tots plegats avançar un pas mes. Personalment (sóc una persona implicada en aquest procès) crec que hauria de ser democràtic fins a les últimes conseqüències. Això vol dir que caldria aspirar a l'"autodeterminació sòcioeconòmica" que vol dir el dret de la gent a decidir (i no per simple referèndum fàcilment manipulable, sinó amb processos de diàleg obert a tothom sobre els continguts) el mode d'organització econòmica que volen. Si cal rebutjar o no el capitalisme, és la gent qui ho hauria de dir no creus?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more