Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Realitzada segona concentració a Eurocen i Zeleris
16 oct 2006

El passat divendres, CNT-Barcelona va realitzar la segona concentració davant la nau industrial que Zeleris té a Zona Franca (Barcelona) i on una part de la plantilla està subcontractada -en precari- a través de Eurocen.

La concentració informativa, composta per companys i companyes de la Secció Sindical CNT-Eurocen i el SOV de Barcelona, va tornar a portar la informació d'aquest sindicat i les propostes de la nostre secció sindical a la plantilla de Zeleris (indistintament si eren empleats directes de Zeleris, o treballadors llogats per aquesta mitjançant Eurocen).

Val a dir que, durant la concentració, no es va produïr cap incident i que, a més, vam poder distribuïr propaganda per tot el Parc Logístic on es trova la nau industrial.

Seguim amb els mateixos agravants, l'empresa no fa cap moviment per a retirar la sanció ni per al reconeixement de la Secció Sindical: fet que es corrobora en el que Annabel López està arrancant la propoaganda sindical que els nostres companys penjen al tabló d'anuncis.

És per això que demanem que s'intensifiqui la pressió cap a l'empresa. Des de CNT-Barcelona, veiem com a insuficient la pressió exercida a Eurocen i engegarem una nova fase del conflicte en el que Zeleris té molt a dir. Des d'aquest sindicat, trobem una total irresponsabilitat que Zeleris es despreocupi totalment de com té bona part de la seva plantilla: subcontractada en precari per Eurocen. I, prenem com a responsabilitat pròpia de CNT, posar en coneixement de Zeleris aquesta situació; en cas de no voler saber res al respecte entendrem que Zeleris és còmplice dels abusos de Eurocen.

Salut i anarcosindicalisme!

CNT-AIT Barcelona
Secr. Acció Sindical

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat