Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: antifeixisme
Concentració a Martorell
15 oct 2006
Aquest Dimecres dia 18 d'Octubre del 2006 ens volem reunir tota la gent possible a la plaça de l'Ajuntament de Martorell (a la Vila) a les 19:30 per fer una concentració pacífica i silenciosa.
cartellconcentració.jpg
El dia 10 d'aquest mes va ser quan tot l'enrenou de Piqué i Acebes a Martorell. Des d'aquell dia només s'han sentit mentides sobre aquest tema en els medis de comunicació. També polítics han estat exposan la seva mentida.
En contra d'aquestes mentides, volem fer una concentració PACIFICA i SILENCIOSA a favor de la llibertat d'expressió... perque ja que cridant som uns "Grupúsculos Fascistas", aviam kallats ke ens poden dir..... Ho fem x això i per la Guàrdia Civil que va actuar desmesuradament, per l'Ajuntament de Martorell... i per tots els factors que han distorsionat la veritat d'aquell dia.

Us penju el cartell per aqui ok??

Martorell, dia 18 d'0ctubre de 2006, a les 19:30 a la plaça de l'Ajuntament..... X LA LLIBERTAT d'EXPRESSIó!

Us espero x allà! :)

PD: passeu la noticia a totgom k pugueu! GrÀCIES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració a Martorell
15 oct 2006
Molt bé , podrieu aprofitar per explicar la vostra versió a indymedia , els que no som de Martorell de ben segur que n'estarem agraïts.
Re: Concentració a Martorell
15 oct 2006
tindrieu k haver donat més fort al rojillo de Piké i al Acebes... tant per ferli un bokete al cap... per deskubrir el buit de la veritat!

SALUT I SORT!
Re: Concentració a Martorell
16 oct 2006
Abel, ja esta explikat a indymedia!! espera ket pasu links:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/277148/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/277228/index.php

aki tens, asies x comentar :)
Re: Concentració a Martorell
17 oct 2006
La visita d’Acebes a Martorell.

Sembla mentida, però tot són mentides.



El passat dimecres 10 d’octubre Angel Acebes i Josep Piqué van estar a Martorell per tal de realitzar un acte de precampanya electoral. A l’hora de començar hi havia prop d’un centenar de persones a fora del Centre Cultural, on es realitzava l’acte, mostrant el seu rebuig cap aquests dirigents del PP. Xiulets, cassoles, crits, càntics i una pancarta (Martorell, poble de treballadors/es, no vol ni fatxes ni explotadors/es) per part dels concentrats espontàniament (ningú ho convocava). Tots els assistents al miting, molts d’ells vinguts en autocar, van poder entrar tranquil·lament, igual que ho farien després al sortir, començant pel senyor Fernández Díaz, cap del PP de Barcelona, que fou un dels primers en arribar i passejar-se tranquil·lament per la plaça.



A fora s’hi anava aplegant gent, més de 200 persones aproximadament. De totes les edats, de diferents idees polítiques (tripartits inclosos), expressant-se al carrer de manera sorollosa però pacífica. Totalment pacífica, aquest n’era l’ànim. L’ambient era tens, però sense violència. Aquesta tensió, si és que hi va ser, la propiciaren petits incidents, com una estrebada de la pancarta per part d’un simpatitzant del PP només començar, o les empentes de la Guàrdia Civil. Ni un ou, ni un retrovisor trencat, ni es va voler tallar l’acte precisament perquè no ens diguessin el que després s’ha dit. Sols una bengala, que la mateixa gent que es manifestava va córrer a apagar. L’acte del Partit Popular es va realitzar sense problemes, mentre a fora arribaven cotxes i cotxes de la Guàrdia Civil, amb el cos d’antidisturbis. Piqué i Acebes van esperar fins l’hora dels telenotícies per sortir, ho podien haver fet tranquil·lament, que de fet és com ho van fer després. En aquell moment la policia va empènyer la gent, que si que es va apropar, però en cap moment ningú va agredir. Són tot mentides.



Els assistents a la concentració van anar a dormir tranquils, perquè no havia passat res, i fins i tot contents, perquè la gent de Martorell va sortir al carrer a expressar-se, i ho havia fet espontàniament, de forma pacífica, contundent i democràtica. Un fet com aquest, a Martorell, no passa quasi mai. La sorpresa s’intuïa a la nit, i la van veure l’endemà: tots els diaris explicaven una mateixa versió que es basa en fets inexistents, per tots prou coneguda: 40 jovenes independentistas agreden a Piqué y Acebes en Martorell. Portada a tots els diaris, primera notícia dels informatius, tots els polítics condemnant uns fets que no es van produir i el president de la Generalitat titllant a la gent de Martorell de feixistes. El sistema, com un bloc. La notícia ha tingut repercussió al llarg de tota la setmana, i ha acabat sent una picabaralla entre PSOE i PP. Fins i tot ha aparegut en premsa estrangera. Algú ha vist una sola imatge d’alguna agressió dels concentrats cap als dos dirigents populars, o cap als assistents al seu acte? No existeixen. La única agressió que van captar les càmeres és la bufetada d’Albiol, dirigent del PP de Catalunya. Aquest, però ha quedat oficialment perdonat. Han aparegut imatges que són gravades en altres llocs i s’han magnificat els esdeveniments.



El que ha passat i està passant amb els fets inexistents de Martorell és un escàndol. Sembla que mitjans de comunicació i polítics s’hagin posat d’acord en fer una sola versió, amb un evident significat polític, però la veritat és que no va passar res. Així de clar i així de dur. A Martorell molta gent ha vist com ha anat tot plegat, i es rebutja la versió oficial; se’ls hi ha vist el “plumero�. El problema és que qui sols s’hagi informat en els mitjans de comunicació és impossible que conegui la veritat, i això ha passat a tot arreu, tret de Martorell. Per això en Piqué ha agraït la tasca als periodistes i el posicionament de tots els polítics; un agraïment merescut.

Davant de tot aquest circ, els i les ciutadanes de Martorell han hagut de veure com el seu ajuntament es girava d’esquena a ells i condemnava uns fets que sabia perfectament que no havien succeït.



Els i les participants en la protesta han estat criminalitzats per una cosa que no han fet, insultats, i fins i tot s’ha qüestionat el dret de manifestació. Martorell, un poble quiet, ha ocupat portades, discursos i condemnes. Així doncs, els qui van participar i els qui també saben la veritat s’han quedat sense suports, sense mitjans, però amb la veritat i el convenciment de no haver fet res mal fet. El problema és tant gros que ha tingut moltes repercussions (polítiques, ètiques, de manipulació informativa, les intimidacions, etc) però allò fonamental és que es tracta, com s’ha dit, de la veritat contra la mentida i del dret a la llibertat d’expressió. La política també es pot fer al carrer, malgrat no agradi a alguns.



Aquesta ha estat la versió d’un que va estar allà, a la que se li pot donar més o menys valor que no pas a la dels mitjans d’informació. Això depèn de cadascú.







Dimecres 18 d’octubre a les 19:30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de Martorell:

Concentració pacífica i silenciosa Per la veritat i la llibertat d’expressió. Prou mentides.
Re: Concentració a Martorell
17 oct 2006
olé! makagun tot k farteta kestik!!!!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more