Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Sopar del Pobre Anticapitalista
08 oct 2006
Sopar del Pobre Anticapitalista
soparempresari2006.doc
soparempresari2006.doc (23 KiB)
Hola a totes

Aquest dimarts a les 20h 30 tindrà lloc a al recinte firal de Terrassa el Sopar de l'empresari que cada any organitza la CECOT. En resposta, i tal i com s'ha anat fent els darrers anys, s'organitza alternativament el fins ara anomenat Sopar del pobre, que pretén posar sobre la taula totes les reivindicacions de les treballadores, ciutadans, etc. que patim dia rera dia la impunitat de la classe empresarial que els permet explotar-nos de totes les formes per tal d'omplir la seva butxaca.
Dimarts es reuniran, soparan i amb un bon got de vi, riuran i faran ostentació de poder...no ens podem quedar aturades.

Per això us convidem a trobar-nos el mateix dimarts a les 19h davant la Biblioteca central al Passeig de les Lletres,per anar cap al recinte tots plegats i deixar constància de ja n'estem farts! No hi podeu faltar!!

També us adjuntem el manifest.

No ens faran creure

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sopar del Pobre Anticapitalista
08 oct 2006
Manifest

Bon profit!!!

Us desitgem a vosaltres, empresaris modèlics que no dubteu a signar l’acomiadament de centenars o milers de treballadors/es.Us desitgem a vosaltres, emprenedors exemplars que no dubteu en deslocalitzar fàbriques i destruir el teixit industrial del país.Us desitgem a vosaltres, motors de l’economia, per fer de la tragèdia dels i les sense papers el vostre benefici privat.Us desitgem a vosaltres, escrupolosos pares de famílies, per promoure i aprofitar-vos de la discriminació salarial de les dones treballadores.Us desitgem a vosaltres, mecenes i altruistes, per trincar el territori i hipotecar el nostre futur per un grapat d’euros.Us desitgem a vosaltres, prohoms de Catalunya, per emprar diàriament el nostre país com a moneda de canvi a Madrid.Nosaltres, aturats i aturades.

Nosaltres, els i les que patim la precarietat laboral.

Nosaltres, els i les immigrants.

Nosaltres, que com a dones cobrem sistemàticament menys que els postres companys homes.

Nosaltres, que patim l’especulació urbanística.

Nosaltres, que veiem retallat el nostre dret a decidir,

us diem que ja n’estem farts/es,

que no ens alimenten molles

i volem el pa sencer.

Signem:


AJIT Alternatiu X Assemblea d'Okupes de Terrassa Associació de Terrassa per la Tercera República Brigada de Terrassa a Chiapas CGT CSO La Imprempta Dones del Sac Endavant La Sembra Solidaritat Antirepressiva de Terrassa KAOSENLARED
Re: Sopar del Pobre Anticapitalista
09 oct 2006
i perquè no intenteu de sopar a dins? jo he estat al sopar de l'empresari i no en qualitat d'empresari...y hasta aquí puedo leer...
Re: Sopar del Pobre Anticapitalista
09 oct 2006
si, jo també treballaba com a cambrerr del cattering, i cada vegada que podia, sipi-lapo al plat del empresari. Visca Catalunya Lliure!
Sindicat Terrassa