Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Video paliza a nazis
04 oct 2006
12-O

http://chicago.indymedia.org/usermedia/video/12/2_nazi_skins_getting_the

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Video paliza a nazis
04 oct 2006
els nazis em fan molt de fàstic però també me'n fan els grups de nosequantes persones que n'apallisen 2.
Per molt que l'escòria feixista faigi el mateix no em de caure tan baix la resta.
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
Doncs jo penso com el vadder. La gent que s'engresca amb coses aixi acostuma a ser la gent que mai ha fotut una ostia en sa vida, la que es covarda i se la menja la por. Es pot ser antifeixista sense ser un covard
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
Ja ja ja!!, me parto. ¿Y estos son los que van acabar con todo hijo de inmigrante? ¿los que limpiaran las calles de "rojos",judios o negros?. A la hora de la verdad cara de acojonao e intento de salir por patas.

No se puede ir por la vida amenazando de muerte al 90% de la gente y pretender salir a la calle sin que te pase nada, porque aunque lo habitual sea que en efecto la gente incluso te respete (por miedo o por una malentendida tolerancia), al final, cuando menos lo esperas, en una avenida tranquila y a plena luz del dia puedes recibir tu merecido.

Es verdad que viendo las imagenes alguno puede decir: "el ojo por ojo es malo" o "no hay que responder con sus metodos", sin embargo tratemos de ponernos en situacion: cuando dia a dia ves que desde arriba no solo no se hace nada para acabar con actitudes racistas y xenofobas sino que ademas se fomentan , cuando conoces a mas de un amigo que ha sido agredido solo por el color de su piel, cuando piensas que el racismo y el fascismo que sufrieron tus antepasados todavia se pasea por las calles en forma de hijos bastardos con total impunidad, de vez en cuando y aun asi solo de vez en cuando pasan estas cosas.

Si estos desgraciados llegaran de nuevo al poder y mandaran sobre la gente que en el video les rodeaba (latinos,negros..), en fin, no hace falta decir lo que harían con ellos. Asi que mas realismo y menos mensajes politicamente correctos. No se puede ser tolerante con gente que justifica la superioridad de una raza sobre todas las demas o defiende el exterminio de todo aquel que no se ajuste a sus fascistas criterios
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
no penso mirar el contingut del video perqué és molt previsible.

Només volia fer una petita reflexió. No vull tenir prejudicis sobre la gent que va apallissar els nazis, és cert que sempre som nosaltres els que rebem per part seva, la majoria de cops és així, però davant la passivitat de les forces d'autoritat no està malament saber-se buscar aliances i posar les coses al seu lloc. Us explicaré una experiència que em va arribar:

A Reus antigament (i encar hi són) un grup de nazis d'aquests acostumaven a intimidar a tot cristo: als gitanos, als negres, al indepes de les assemblees, als "hyppies" o "cumbes", als hiphoperos i als skeiters... etc, etc... fins que aquests un dia van pensar ¿Perquè sempre rebem sent tants i ells tant pocs? Després d'ajuntar-se tots i intimidar-los (no es va apallissar ningú) es va acabar el cuento. És així de senzill, si volen gresca que vegin que estàn aïllats i la seva ideologia només els servirà per amargar-se.

Actualment el grupuscle nazi de Reus va a Cambrils a agredir gent. Està bé sabner-se organitzar, si els cambrilencs s'ajunten potser es cansaràn de fer l'idiota o hauràn d'anar a un altre lloc.
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
a veure si m'explico, per la meva part als nazis els penjaria pels collonets en un pal, però em de pensar en la manera de desfer-nos d'aquesta escòria amb mètodes més creatius que no passin per fotre'ls una pallissa en la via pública.
Potser, molt d'aquests caps buits i rapats estarien fent altres coses més constructives si haguessin prestat més atenció a un discurs d'esquerres y no s'haguessin sumergit en l'alienació del discurs feixista.
Qui sap, és la meva opinió.
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
Si haguessin prestat més atencio´...? de qué parles ?
Aquesta gent tan sols presta atenció a la violència contra el més feble.
Anant de bó...un dia pot ser sigues tu l'apallisat per ells i veurás com son els "pobrets" alienats !
Re: Video paliza a nazis
05 oct 2006
A veure qui està més als nubols.
Jo al menys no busco la satisfacció personal sino la sol.lució al problema.
Creus que els nazis naixen essent nazis?
Quans d'aquests rapats tenen la més mínima idea del que significa el que defensen?
A part de 4 anglades sonats la resta son 'ninyatos' que no saben que fan, veuen atractiu el poder personal o simplement (la gran majoria) es senten alienats i envés de projectar el seu odi cap a dalt opten pel camí 'fàcil' i en carreguen les culpes al que poden trepitjar.
Molts d'ells ho deixarien estar si entenguessin minimament el que els està passant.
Re: Video paliza a nazis
06 oct 2006
Si si, amb mètodes creatius acabarem amb els nazis.... jajajaja!! Si a un xinès li parles en anglès no pilla un cromo no? doncs si intentes utilitzar quelcom que no sigui violència amb un nazi tampoc... a per ells!!!
Sindicato Sindicat