Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Sorpresa: 150 treballadors informats més a Mercadona
30 set 2006

Un dels problemes més greus als què s'ha enfrontat l'empresa Mercadona aquests dies fou l'entrada laboral dels sindicalistes en vaga al centre logístic de Sant Sadurní d'Anoia. Això fou un greu problema perquè Mercadona, a través de la seva cadena de comanament, portava mesos intentant convèncer la plantilla en producció de què no hi havia cap vaga sinó que tot era un muntatge d'uns ex-treballadors acomiadats temps enrera.

Aquesta setmana hem pogut comprovar la talla moral de qui, a més a més d'amenaçar i assetjar, persegueixen violentament treballadors que lluiten pels drets legítims més bàsics als quals s'hauria d'acollir una persona dins la legislació de l'Estat Espanyol. Aquesta setmana hem sabut de la pallissa que s'ha donat a un treballador, com a nou paràmetre a mesurar en el conflicte.

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA

Donat que als repressors de Mercadona els sapiguè greu el redescobriment per part de moltes treballadores i treballadors de què el conflicte segueix en peu, i de què els treballadors segueixen de front pels seus drets, i donat que la repressió violenta s'ha posat a l'escenari com a moneda de canvi, a les comarques de Girona hem utilitzat el mateix canvi per a demostrar el pitjor que els anirà utilitzant nosaltres solament els instruments pacífics i legítims que tenim al nostre país.

Durant el dissabte 30 de setembre, dels 19 supermercats Mercadona oberts a la provincia de Girona, hem acudit a 10 d'aquests i entregat personalment i a cadascuna de les treballadores més de 150 butlletins informatius "Merca-Arroja" de la secció sindical de CNT-AIT al centre logístic de Sant Sadurní d'Anoia. Només hem tingut un contratemps a la població de Salt (establiment de l'avinguda dels Països Catalans) on una supervisora ha requisat a tots els empleats que ha pogut el document rebut (un màxim de 10 exemplars).

Confederació Nacional del Treball / CNT-AIT
Sindicat d'Oficis Varis de Figueres
Sindicat d'Oficis Varis de La Bisbal d'Empordà
Copyleft: Reconocimiento (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/)

mercadona-girona_c-barcelona_640.jpg

mercadona-girona_c-carme-vistaalegre_640.jpg

mercadona-salt_av-paisoscatalans1_640.jpg

mercadona-salt_av-paisoscatalans2_640txt.jpg

mercaarroja00.pdf
mercaarroja00.pdf (25,88 KiB)

Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/275524/index.php
http://www.cnt.es/mercacoso/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

[es] Sorpresa: 150 trabajadores informados más en Mercadona
30 set 2006

Uno de los problemas más graves a los que se ha enfrentado la empresa Mercadona estos días fué la entrada laboral de los sindicalistas en huelga al centro logístico de Sant Sadurní d'Anoia. Esto fué un grave problema porque Mercadona, a través de su cadena de mando, llevaba meses intentando convencer a la plantilla en producción de que no había ninguna huelga sinó que todo era un montaje de unos ex-empleados despedidos tiempo atrás.

Esta semana hemos podido comprobar la talla moral de quienes, además de amenazar y acosar, persiguen violentamente a trabajadores que luchan por los derechos legítimos más básicos a los que se debería acoger una persona dentro de la legislación del Estado Español. Esta semana hemos sabido de la paliza que se ha propinado a un trabajador, como nuevo parámetro a medir en el conflicto.

NINGUNA AGRESIÓN SIN RESPUESTA

Dado que a los represores de Mercadona les supo mal el redescubrimiento por parte de muchas trabajadoras y trabajadores de que el conflicto sigue en pié, y de que los trabajadores siguen de frente por sus derechos, y dado que la represión violenta se ha puesto en el escenario como moneda de cambio, en las comarcas de Girona hemos usado el mismo cambio para demostrar lo peor que les va a ir usando nosotras sólamente los instrumentos pacíficos y legítimos que tenemos en nuestro país.

Durante el sábado 30 de septiembre, de los 19 supermercados Mercadona abiertos en la província de Girona, hemos acudido a 10 de ellos y entregado personalmente y a cada una de las trabajadoras más de 150 boletines informativos "Merca-Arroja" de la sección sindical de CNT-AIT en el centro logístico de Sant Sadurní d'Anoia. Sólo hemos tenido un percance en la población de Salt (establecimiento de la avenida dels Països Catalans) en donde una supervisora requisó a todos los empleados que pudo el documento recibido (un máximo de 10 ejemplares).

Confederación Nacional del Trabajo / CNT-AIT
Sindicato de Oficios Varios de Figueres
Sindicato de Oficios Varios de La Bisbal d'Empordà
Copyleft: [http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ Reconocimiento (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/)]

Re: Sorpresa: 150 treballadors informats més a Mercadona
01 oct 2006
os pegan una paliza y repartis papelitos? No teneis ni dignidad
Re: Sorpresa: 150 treballadors informats més a Mercadona
01 oct 2006
y tu no tienes huevos y además le lemes el culo a tu jefe...
Jo De Te


Viva la lucha de la clase obrera
Viva la CNT

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more