Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Un temilla en record als assasinats Roger Albert i Josep Maria Isanta
24 set 2006
Llagrimes...una altre vegada llagrimes als nostres ulls,llagrimes de mal aquell dolor amarg i agre que et punxa els budells i et dona nausees.Nit negre,arma blanca,ment fosca,la mort ja s'ha consumat.Ens han matat.
Ens han fet mal i som com animals ferits.Despres de plorar els nostres morts esmolem be els ganivets i ull per ull.Ull per ull,dent per dent,mam per ma,peu per peu...sang per sang.Venjança del poble:
Una navalla sera la teva amiga,fes-la servir,que no et tremoli el canell.Clavala fins que vegis els budells.Una navalla,que t'acompanyara de nit i de dia,pillaran pel que han fet.Clavala fort i torna-la a clavar,que les teves mans quedin xopes de la seva sang

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Un temilla en record als assasinats Roger Albert i Josep Maria Isanta
24 set 2006
Dos companys morts, si, pero els seus assassins no son la mateixa cosa.Els Nazis son nazis i estic d'acord amb hem de anar a per ells. Pero amb els altres que hem de fer? Anar a perseguir tota mena de garrulos amb xandall? Es de bojos. El poble no es pot venjar dels garrulos amb xandall per el sol fet de que els garrulos amb xandall formen part del poble. Encara que no ens agradi.Conciencia i cultura per acabar amb el garrulisme.La mateixa cosa + hosties per acabar amb els nazis.
Salut.
Roger i Pep no us oblidem!
Re: Un temilla en record als assasinats Roger Albert i Josep Maria Isanta
26 set 2006
autoorganització i autodefensa
Sindicat