Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
paremoslapeliculasalvador.org
15 set 2006
<<Volver», de Pedro Almodóvar; «Alatriste», de Agustín Díaz Yanes; y «Salvador», de Manuel Huerga, son las tres películas españolas que optan representar a España en la 79 edición de los Oscar de Hollywood.".
http://www.paremoslapeliculasalvador.org

http://www.salvadorpuigantich.info

Aquesta Web ha nascut bàsicament amb ganes de:

1.Denunciar les tergiversacions històriques que s'han fet sobre els militants del MIL, Puig Antich i l'Oriol Solé.
* Donar a conèixer les crítiques als llibres "Compte enrera" i " Oriol Solé, el che català ", i al film "Salvador".
* Promoure debat i reflexions sobre els intel·lectuals oficials que promouen la manipulació històrica amb forts mitjans oficials, tan en la Universitat, mitjans de comunicació, editorials i co-financiant films. Així com el Puig Antich no fou un cas aïllat, com pretenen presentar, la nostre crítica tampoc és sols sobre un llibre i una pel·lícula, sinó sobre una política oficial de desinformació i entreteniment. Un veritable virus que esborra la memòria històrica, i que cal eliminar.
2.

Investigar als falsificadors oficials: Francesc Escribano, Roures, Huerga, Roglán, Paco Caminal; els seus colabordors: Rosa Regas, Sintes, Terricabres, Pepe Gutiérrez, etc. i els seus mitjans TV-3, Mediapro, Edicions 62, Avui.
3.

Donar a conèixer les aportacions teòriques pròpies del MIL, i els escrits existents sobre el MIL, GARI i AD.
4.

Informar de la situació de Jean Marc Rouillan, encara a la presó desprès d'haver complert cadena perpetua i fer campanya per a la seva llibertat i la dels seus companys.

La denuncia al film té per objectiu fer respectar la historia de la rebel·lia contra el sistema (dictadura, capitalisme, família, religió, exercit, Imperi, etc) que ha estat ignorada i segueix ignorada, com molt bé senyala en Roures (sols en la presentació a Cannes)..

La Web vol recollir les informacions i debats existents, per a que els periodistes, abans de fer lloances amb l'única informació de Mediapro, puguin contrastar les informacions que els donen.

Amb la Web volem esquivar la dictadura mediàtica existent, informant als companys de testimoniatges directes, sense intermediaris.

No es poden lloar als directius que expliquen la historia mítica catalana i llegendes oficials, mentre molt bones investigacions dels moviments socials, per exemple la revolució del 36, son silenciades, no subvencionades.

Els intel·lectuals orgànics, submisos a les polítiques de govern, es dediquen a reduir els anarquistes a gàngsters. Una cortina de fum per a ocultar els veritables gàngsters que ens segueixen robant, fins i tot el nostre passat.

Equip Boicot a Mediapro

http://nlpf.samizdat.net

http://www.action-directe.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: paremoslapeliculasalvador.org
15 set 2006
"«Volver», «Alatriste» y «Salvador», optan a representar a España en los Oscar
«Volver», de Pedro Almodóvar; «Alatriste», de Agustín Díaz Yanes; y «Salvador», de Manuel Huerga, son las tres películas españolas que optan a representar a España en la 79 edición de los Oscar de Hollywood."
Re: paremoslapeliculasalvador.org
15 set 2006
No patiu, als oscars anirà segurament Alatriste, és tan españolista que asusta, segur molts babejen quan la miren. Salvador, si consola a algú, no te cap opció als oscars a l'estar junt a Almodovar -famos perquè ja en te un- i Alatriste, española y castiza. La frase final la millor: "Gracias por vuetra oferta de rendición, pero nosotros somos SOLDADOS ESPAÑOLES" Total, que moren, però moren orgullosos de ser españols. Menuda tontería morir per un país...
+info
16 set 2006
Por cierto que anoche emitieron en La 2 de madrugada el "asi se hizo.." de esta película que ha contado con la colaboración de Luis LLach a la hora de elaborar la banda sonora, centrada en una version del tema que dedicó Llach a Puig. Asimismo, se deja entreveer la película ha contado con la supervisión de la familia. Al final del reportaje, aparece la tópica lista de los posibles mensajes finales "rebeldes" y bienentencionados de la película. Sorprende la declaración última con la que cierra el reportaje:"No sabemos si servirá de algo..Nuestro deseo es que sirva para reabrir el proceso, como quiere la familia " (más ó menos,no es literal). Me llamaron la atención estos detalles.
Re: paremoslapeliculasalvador.org
16 set 2006
en la palicula los mienbros del M.I.L. G.A.C. en ningun momento defienden la democracia sino que la critican y atacan, hay momentos manipulados como la del carcelero que juega con Puig y el militar fascista que no puede leer la sentencia de muerte de salvador, cuando lo matan al garrote tambien hay ecenas penosas.
pero no creo que sea necesario el boicot a la pelicula yo la e visto con una persona que no conoce la historia del MIL-GAC y le a impactado mucho y la reacion de la sala fue la misma, puede que esta pelicula despierte muchas conciencias contra el capitalimo.
salud y anarquia
Re: paremoslapeliculasalvador.org
16 set 2006
La historia de los leones la escribe el cazador y sus ojeadores.

He visto el anuncio de la peli y hay dos cosas que me llaman la a tencion.
Una. Que no fue el ultimo preso que asesino el franquismo.Obvian a Txiki, Otaegi y los 3 del FRAP en septiembre de 1975.
Dos. Ponen en boca de Puig, que la bomba que mato a Carrero es la que le ha matado a el.
Solamente con esas dos mentiras basta para no ir a ver semejante engendro.
Atrevanse directores de cine a decir las cosas como son y no como les marcan los que les dan de comer en el pesebre.
Sindicat