Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
El jove fou agredit durant la festa major de la ciutat i roman ingressat.
Font: El punt
La policia investiga una nova agressió racista a Sabadell: un grup de quinze persones va atacar un jove d'origen gambià quan sortia d'un concert la matinada de diumenge de la festa major de la localitat vallesana, segons que ha explicat la seva companya a El Punt. La víctima és a la unitat de cures intensives de l'hospital Parc Taulí i el seu estat és greu. L'Ajuntament de Sabadell no vol parlar de moment d'un atac racista.
Ara per ara, el consistori espera a saber quines són les conclusions de la investigació policíaca.
Sigui com sigui, els últims anys hi ha hagut diverses agressions feixistes a Sabadell i altres poblacions de la comarca, sobretot a Castellar del Vallès. Diverses entitats ciutadanes, com ara la Plataforma Castellar contra el Feixisme han demanat de manera insistent a les autoritats que frenin l'activitat dels grups feixistes.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
Això a Sabadell i a Castellar ja ens ho coneixem, diuen que espererant als "resultats de la investigació", és a dir, a que la gent se'n oblidi, per no fotre res. Hi ha gent que reclama més policia, però aquesta no moura un dit, deixara que les nostres viles i hagi agressió radera altre, perque com li va dir un guardia civil a un nazi en una ja famosa frase per aquestes terres "luchamos por la misma bandera".
Més clar, l'aigua.

Contra el feixisme caldra organitzar-se
Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
alguna convocatoria?
Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
això de "l'ajuntament no vol aprlar de moment d'agressió racista" ja és una puta costum.

Tenen total impunitat..és aixi de simple.

Això mai se solucionara.
Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
Este es el ¨valor¨ de los guerreros arios, 15 contra 1 .
Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
04 set 2006
Aquesta setmana 3 nazis a festes de Gandesa a la Terra Alta amb camisetes amb celtiques i la swastika van estar tota la nitr rodejats de punkys i ni un va fer res per aturarlos, es van fer els locos i sen van anar a fumar petas a un altre lloc i la gent passant tota intimidada, en unes festes majors! i a les 8 del mati van entrar al recinte de la disco mobil on encara quedaven unes 40 persones, entre altres bastants punks fent les ultimes birres i alli es van fer els amos, i al final una tia que no tenia mes de 22 anys nazi va apallissar a un tio que es va atrevir a dirlos putos nazis, .O sigui 3 persones en unes festes patronals fent-se respectar contra centenars de persones que no volien ficarse amb res, els punks marxant a un altre lloc, els nazis trencant botelles pels carrers i liant-la tot el que van voler i a sobre foten la pallissa de la nit a un tio i ho fa una noia de complexió normal. I si no els separen l´envia a l´hospital.Aixi de simple, 3 persones van donar mes que parlar que 25 antifeixistes.
Re: Denuncien una altra agressió racista a Sabadell
05 set 2006
si son uns covards ke tenim ke fer?

aqui el el ke sobra es tanta paraula i tan de hipiosisme i mes canya!

vergonya de punks i vergonya de festes!

massa bla bla jo soc antifa pa ke? bahh

una palliça al subnormals aquestos es el ke kalia !!

anti nazis sempre!

oi!
Sindicato Sindicat