Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
perill desallotjament als pirineus
28 ago 2006
Ens han comunicat que a partir del proper dia 1 de setembre ens volen desallotjar. Cso la Forestal d'Escós. Pallars Sobirà. Pirineus de Lleida
Ens dirigim a valtros per comunicar-vos la situació en la que ens trobem:
Som un grup de persones que fartes de com es mouen les coses al Pallars i a tot arreu, vam pendre la iniciativa d’okupar una casa a Escós, poble situat a prop de Sort i en el que es trobava una casa, “la Forestal� abandonada des de feia 15 anys i propietat de la Generalitat de Catalunya, concretament de Medi Ambient i Habitatge.
A inicis de maig ens vam ficar mans a l’obra i des de llavors són unes quantes les coses que hem fet i moltes les que ens queda per somiar i realitzar.
Aquesta zona del Pirineus, comença a estar atacada per les urpes dels interessos econòmics, polítics i immobiliaris i el C.S.O La Forestal fica cullerada per tal d’oferir resistència i donar a aquesta zona, formes de viure i relacionar-se diferents a les directrius establertes per aquest món que tanta pudor fa...i ja ho diuen que la merda de la muntanya no fa pudor, pero aqui ja fa olor a podrit; fa 4 dies se’ns comunica que hem d’abandonar la casa a partir de l’1 de setembre, així que estem en perill!!!!!
S.O.S. desallotjament inminent!!!
Des del Pirineus i via ones tecnològiques.......fem una crida a tothom a que vingui cap a Escós a disfrutar d’aquestes montanyes!!!!
......Difoneu,. passeu paraula i aparegueu!!!!!
Des d’avui mateix i fins que ens quedin forces...fem el circ de la resistència!! Porta allò que et sembli: sac de dormir, tenda, menjar, trapezi, malabars, música, instruments, alegria, pintures de guerra, ganes de fer soroll, informacions d’altres llocs, pelis, documentals, tot allò que se us ocurreixi...
Per que creiem que la terra es de qui se la treballa!!!!! Que la vivenda és un dret i no un luxe!!!!!
Perque no creiem amb el progrés que ens venen!!!!!
Salut, alegria i rebeldia!!!!
Prou repressió al moviment okupa

........................................................per + informació: Escriu-nos: csolaforestal ARROBA rusc.net
Assemblees d’okupes d’Escós, Pallars Sobirà
ADREÇA:
Pujant per la carretera de Tremp cap a Sort, passaràs per la Pobla de Segur, Gerri de la Sal i Baro, quan arrivis a Baro trobarás el desviament cap a Escós, passes el poble i la última casa a la dreta, desprès dels contenedors, la del palomar...és la Forestal !!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: perill desallotjament als pirineus
28 ago 2006
Bones companyes i companys del Pirineu.
Cada cop que pujo a la meua terra de naixença veig que l'estan destrossant encara més. Entre milicos, mossos, mafiosos (com determinats alcaldes i tinents d'alcalde...), immobiliàries, etc. ens estan destrossant el pre-pirineu i Pirineu Català.

Que torni la lluita al Pirineu!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more