Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
[Lleida] L'AJILL rebateja el carrer Alcalde Areny amb el nom de Joaquim Maurín
14 jul 2006
DSC04326.JPG
DSC04339.JPG
DSC04343.JPG
Avui, divendres 14 de juliol, l'Assemblea de Joves Independentistes de Lleida ha renombrat el carrer Alcalde Areny amb el nom del destacat membre del BOC i del POUM Joaquim Maurín.



L'acció simbòlica que estava convocada a les 12, ha contat amb la presència d'un cotxe de la Guàrdia Urbana i un altre dels Mossos als quals s'ha afegit un altre posteriorment i que han estat acompanyat per policia de paisà i cotxes patrullant. La Guàrdia Urbana que en tot moment ha mostrat una actitud prepotent i xulesca, ha intentat impedir l'homenatge forcejant amb els allà presents i acusant-los de destrossar el mobiliari urbà, quan l'únic que s'ha fet es substituir una placa per una altra. En arribar la premsa els agents han optat per deixar la seva actitud i plantar-se davant dels concentrats per tal d'intimidar-los. Els joves allà presents han estat tots identificats.



Finalment s'ha pogut substituir la placa i fer un petit homenatge als lluitadors per la llibertat. Sabem perfectament que La Paeria traurà la placa immediatament i tornarà a posar la d'un franquista assassí i repressor perquè no volen recordar a Lleida La Roja, perquè malgrat que el PSC es reivindica hereu del POUM els fa vergonya recordar, perquè són uns traïdors als ideals que diuen representar i el que és mes greu fan apologia del franquisme mantenint els símbols i noms de carrers feixistes i posant-ne de nous com es el cas de Miquel Montanya i Casimiro Sangenis, que foren col·locats al 2002 per l'actual equip de govern. Mentre el Sr. Pere Alonso acusa a l'AJILL de vandàlics i diu que prendrà mesures contra l'arrancada de plaques, mentre el Sr Ros diu que no hi ha noms de carrers franquistes, mentre l'equip de govern opta per enviar policia als nostres actes d'homenatge, l'AJILL segueix i seguirà amb aquesta campanya perquè nosaltres si que ens reivindiquem hereus dels lluitadors per la llibertat i n'estem orgullosos i no recularem davant la seva repressió, prepotència i cinisme, perquè encara que ells no ho vulguin veure els ciutadans i les ciutadanes de Lleida estan amb nosaltres, estan amb ells, amb els lluitadors i lluitadores per la llibertat.


"Emergiré de mi mateix, el dia que un vent terral m'eixugui els ulls"
-Miquel Martí i Pol-

Lleida, 14 de juliol de 2006


Assemblea de Joves Independentistes de Lleida-CAJEI

ajill ARROBA cajei.net
Mira també:
http://www.simbolsfexistes.tk
http://www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] L'AJILL rebateja el carrer Alcalde Areny amb el nom de Joaquim Maurín
14 jul 2006
Felicitats al jovent independentista combatiu de Lleida.
Esteu fets uns cracks!
Re: [Lleida] L'AJILL rebateja el carrer Alcalde Areny amb el nom de Joaquim Maurín
14 jul 2006
Pel socialisme i l'alliberament nacional, aquesta era la lluita d'en Quim, els sociotecnocrates que diuen reinvidicar-lo se'n obliden per complert quina va ser la trajectoria d'un mestre dirigent cenatista, d'un dels creadors dels Comites Sindicalistes Revolucionaris, del BOC i el POUM, de l'autor de "Hacia la Segunda Revolucion", en Maurin era un revolucionari de cap a peus, els sociotecnocrates nomes son rates del sistema.
Re: [Lleida] L'AJILL rebateja el carrer Alcalde Areny amb el nom de Joaquim Maurín
15 jul 2006
Felicitats per la vostra accio. Feixisme mai mes!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more