Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
El desallotjament de La Krispa, suspès?
14 jul 2006
CORNELLÀ DE LLOBREGAT (Baix Llobregat)

El CSO La Krispa de Cornellà de Llobregat tenia avui divendres 14 de juliol ordre de desallotjament a les 9:30h. Així ho havia dictat la jutgessa Yolanda Rios com a resultat d'un procés judicial totalment irregular on el dret a la defensa jurídica per al col·lectiu que gestiona el Centre Social Okupat s'ha vist clarament vulnerat.
cartell desalojo krispa w.jpg
La jutgessa no havia concedit la justícia gratuïta per a una de les okupants fins pocs dies abans, amb el judici ja realitzat sense advocat d'ofici i amb la data d'execució de la sentència prevista per abans del judici. Allò més sorprenent ha estat l'actitud de l'advocat d'ofici designat en el procés com a defensa de l'espai okupat: no s'ha presentat a la hora del desnonament ni ha aparegut en tot el matí per Cornellà, a part de no poder contactar amb ell en tota la setmana. L'assemblea del CSO i les més de seixanta persones solidàries que han participat a la concentració de rebuig al desallotjament han esperat unes quatre hores una notificació oficial de la suspensió del mateix.

A les 9:30h ha aparegut la comissió judicial i advocats i responsables de la immobiliària Gadipro S.L. Després d'una estona decidint la conveniència o possibilitat del desallotjament, s'han apropat a les portes del c/Marquès de Cornellà, 153 per a verificar la situació. A més de la concentració de suport, cinc persones encadenades als balcons de La Krispa esperaven impedir l'execució de la sentència. La secretària judicial deia a la resta del seu grup: “S'ha d'intentar!�.

La comissió judicial ha marxat i s'ha donat per suposat la suspensió del desallotjament una vegada tancat el Jutjat d'Instància nº4 de Cornellà de Llobregat, a les 14h. Abans, cap a les 11h., la jutgessa havia informat sense cap garantia oficial que no hi hauria actuació policial per a executar la sentència. L'assemblea queda a l'espera de notícies respecte al procés judicial o l'advocat d'ofici desaparegut, així com a noves ordres de desallotjament..
Mira també:
http://www.moviments.net/okupaskny

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more