Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Concentració Urgent: Palestina i Líban
14 jul 2006
SI US PLAU, FEU-NE EL MÀXIM DE DIFUSIÓ!

Concentració Urgent: Palestina i Líban

Dijous 20 de juliol, 20h, Plaça Sant Jaume, Barcelona
Aturem la massacre contra el poble palestí i la invasió al Líban!!!

Prou impunitat de l'estat d’Israel!

Prou passivitat dels nostres governs!

Convocants inicials: Comunitat Palestina, Xarxa d'Enllaç amb Palestina, Plataforma Aturem la Guerra

Dijous 20 a les 20h, totes i tots a la Plaça Sant Jaume

Feu-ne difusió · Reenvieu per llistes · Envieu als amics/amigues · Truqueu i envieu SMS...


Amigues i amics:

A l'Assemblea d’Aturem la Guerra hem valorat com a gravíssima la situació que estem veient a Palestina i la invasió del sud del Líban per part de l’exèrcit d'Israel. Cal que fem visible la indignació que sentim i que forcem als nostres governs a denunciar i a condemnar les agressions. Prou impunitat! Prou passivitat!


Encara que el temps és molt i molt just, dijous que ve, la gravetat dels fets ens exigeix un esforç de difusió a tota la gent que es revela davant la impunitat d'uns i la passivitat d'altres.

No és la millor època, però podem ser-hi molta gent, si sumem el nostre petit esforç. Et demanem que ja des d'ara mateix facis difusió d'aquesta convocatòria urgent.

El dilluns 17 de juliol a les 19h, a Sodepau (Ptge. del Crèdit 7, pral, Barcelona), reunió de tothom que pugui per continuar preparant aquesta convocatòria.

Seguim en peu de pau!

This work is in the public domain

Comentaris

Cartell concentració 20-J
14 jul 2006
20_J_Palestina_L_ban.pdf
20_J_Palestina_L_ban.pdf (54,6 KiB)
Podeu enganxar a suros, feina, ....
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
14 jul 2006
el que està passant al liban i palestina és un atemptat als drets humans. nopot ser que per culpa d´ hezbola (o hamas) hagi de pagar la població civil libanesa i palestina. el concepte de responsabilitat col.lectiva és inmoral.
boicot israel! tots a pça sant jaume el dia 20!
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
16 jul 2006
Tendrían que poner esta convocatoria en un sitio más visible, me he vuelto mica buscandola. Gracias!!
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
17 jul 2006
A Girona també hi ha concentració.
mateix dia, mateixa hora davant subdelegació govern espanyol
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
17 jul 2006
Considerant l'agreujament de la situació als Territoris Palestins Ocupats amb el subsegüent deteriorament de la situació humanitària de la població palestina, el Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència (CCAHE) va acordar en la sessió d'ahir manifestar la seva preocupació per l'evolució de la crisi, la solidaritat amb les víctimes civils i demanar el respecte del Dret Internacional Humanitari i dels Drets Humans, així com reclamar que Israel adopti les mesures necessàries per tal de garantir l'accés a les víctimes per part de les organitzacions humanitàries presents a la zona i garantir així l'espai humanitari.



La darrera ofensiva iniciada fa dues setmanes per l'exèrcit d'Israel a la franja de Gaza ha suposat un agreujament en la situació de vulnerabilitat de la població civil, que ja es trobava en una situació precària.

Aquesta ofensiva, combinada amb les mesures ja de per si restrictives que Israel imposa a la població Palestina i els retalls en els ajuts directes a la Autoritat Nacional Palestina per part de gran part dels donants internacionals, ha situat a la població palestina al llindar d'una crisi humana.

Els atacs contra objectius civils suposen una clara violació del Dret Internacional Humanitari (DIH), i en particular de la IV Convenció de Ginebra, convenció ratificada en el seu dia per Israel. D'altra banda, la destrucció d'aquestes infraestructures afecta directament a l'accés de la població a serveis bàsics com l'aigua o el sistema de salut, generant una situació d'augment de la vulnerabilitat d'una població civil ja de per si especialment vulnerable a causa de la precarietat de les condicions de vida a la franja de Gaza. Aquestes consideracions han estat manifestades pel Consell de Drets Humans de Nacions Unides i pel mateix Secretari General de Nacions Unides els dies 6 i 10 de juliol.

Les restriccions de moviments i d'entrada de material humanitari (medicaments i aliments) i de combustible combinada amb la suspensió dels ajuts directes per part de la comunitat internacional i el bloqueig econòmic imposat per Israel, està provocant una crisi humana amb efectes catastròfics en la població palestina i no s'està garantint l'espai humanitari i l'accés a les víctimes.

Per tant, davant d'aquesta crisi humana el CCAHE:

1) Expressa la seva solidaritat amb les víctimes civils;
2) Condemna les violacions que s'estan produint del DIH;
3) Sol·licita l'actuació internacional per a garantir el respecte del DIH i aturar els atacs indiscriminats;
4) Demana la restitució dels serveis bàsics a la població civil palestina;
5) Reclama el respecte de l'espai humanitari i de l'accés a les víctimes, confiant que la comunitat internacional i les organitzacions humanitàries tinguin present que la resposta humanitària no pot suposar una substitució dels serveis públics prèviament existents a la zona.
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
18 jul 2006
Què pasa que ara hem de demanar responabilitats al "nostres governs"?. Per començar, els catalans no tenim govern. El que pasa a Palestina només se solucionarà així, amb una guerra. és dur dir-ho pero mai els desgraciats d'israel els respectaran i per tant qui tingui més força guanyara. ÉS clar que els sionistes tenen el suport de les falses democracies actuals i de tots els ninots dels governs, però hi ha gent que volem invertir l'espiral. Pero no ho farem am manis sino amb altres metodes.

INTIFADA!
DESPERTA PROLETARI!
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
18 jul 2006
quins metodes? hora i lloc
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
18 jul 2006
n'estic fart de guerres.
l'únic mètode és la pau, per llarg i dolorós que sigui. per què la guerra ja no té justificació possible, i per què cada dia som més, i al final els dirigents dels països no tindran més remei que fer alguna cosa. Si no, els farem fora, com a l'asnar. encara que si han de fer com el bush i el blair, potser que els fem fora ja!!!
un món en pau és possible. paciència, falta molt, però tot arriba.
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
18 jul 2006
estaria bé que hi hagués uns minuts de cassolada per poder manifestar-nos des del balcó si no podem assistir a la convocatòria.

salut i pau!
Crida per la mobilització del jovent libanés
19 jul 2006
flyer-spanish.jpg
Els grups joves de l'esquerra al Líban criden a organitzar protestes davant dels edificis d'Israel, EUA i la ONU.
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
19 jul 2006
llibertat pel liban i per palestina...prou ja de guerres i de tortures kontra la poblacio civil..des d'aqui demano la maxima participacio en la manifestacio convocada per dema dijous...
SOLIDARITAT!!
Intifada!!
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
19 jul 2006
Tots contra el terrorisme començant per el sionisme fins i tot a l'Estat d' Israel!
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
20 jul 2006
m'he enterat tard, però intentarè anar-hi
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
20 jul 2006
Jo aniré pq crec que que la resposta d'Israel a les accions de Hamas i d'Hizbulla són un despropòsit. Tot i així vull manifestar que aquestes 2 organitzacions i Iran també son molt culpables del que està passant amb els civils libanesos i palestins. I dels civils israelis a Haifa i Tiberiades. I això és important tenir-ho en compte.
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
26 jul 2006
A més a més, amb l'objectiu de continuar donant suport al poble de Palestina i el Líban, convidem a tots i totes aquelles que vulguin a participar en les 24 HORES D'ACAMPADA PER LA PAU, que tindran lloc de les 12:00 del matí del dijous 27 a les 12:00 del matí del divendres 28, també a Plaça Sant Jaume.
Re: Concentració Urgent: Palestina i Líban
26 jul 2006
Para apoyar al pueblo de "Palestina" deberrías dejar de apoyar a los terroristas. Mientras estos corten el bacalao, los "palestinos" seguirán sin levantar cabeza. Habría que convocar manifas contra hamas para empezar.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more