Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Possible desallotjament inminent del CSO la Krispa de Korneyà. Concentració 14 de juliol a les 8:30 davant de La Krispa, per aturar l'ordre
11 jul 2006
Possible desallotjament inminent del CSO la Krispa de Korneyà. Concentració 14 de juliol a les 8:30 davant de La Krispa, per aturar l'ordre de desallotjament
Posible desallotjament inminent del CSO La Krispa de Korneyà
Concentració el divendres 14 de juliol davant de la Krispa, c/ Marqués de Cornellà 153-155, a les 8:30 del matí, per tal d’aturar l’ordre de desallotjament.


El dilluns 10 de juliol ens van confirmar des de jutjats de Cornellà que el divendres 14 de juliol s’executarà la sentència del judici al CSO, és a dir, l’orde de desallotjament. Convoquem una concentració davant de la Krispa per tal de fer pressió i aturar l’ordre. Patim un cop més irregularitats en el procés judicial. Aquesta data, el dia 14, la demanava GADIPRO.S.L. com a límit per a executar la futura sentència condemnatòria en la seva demanda civil contra la Krispa, en la qual també imposaven que el procés judicial no s’allargués més dels terminis que el seu advocat i la pròpia immobiliària havien acordat, possibles demores o recursos serien contemplades com a estratègies dels okupes per retardar el procés. Fins ara la jutgessa i GADIPRO.S.L. han anat de la mà en el procés contra el CSO, la jutgessa en qüestió ha seguit en tot moment les directrius de la immobiliària.
Primer : La jutgessa no va voler suspendre el procés a l’espera que ens atorguessin la justícia gratuïta, a conseqüència de les pressions de GADIPRO, que deia que eren estratègies per retardar el procés.
Segon : Així el judici farsa contra el CSO es va dur a terme, el dia 8 de juny, sense que tinguéssim un advocat que en defensés.
Tercer: La jutgessa va dictar sentència el dia següent al judici, van informar a la persona auto inculpada, per telèfon, una funcionaria va trucar al seu mòbil particular per tal que es presentés a jutjats a emportar-se la sentència, on no es contemplava cap data de desallotjament. ¿Com van aconseguir el seu nº de mòbil?
Finalment el dia 7 de juliol trobem un paper sospitós, que ve teòricament des de jutjats, on diu que em de recollir l’execució de la sentència i que la data es el dia 14 de juliol, tal i com demanava GADIPRO en la seva demanda. El paper no tenia segell, tenia part en bolígraf i moltes errades. El dilluns 10 ens presentem a jutjats amb l’advocat d’ofici, que ja ens a proporcionat la justícia gratuïta, i per la nostra sorpresa ens confirmen que el paper és legal, prové de jutjats, encara que no ens donen l’ordre de desallotjament, però la confirmen, l’avís ve tan sols amb una setmana d’antel•lació!
Tot plegat sembla molt enrevessat, però les coses han anat així. Denunciem un cop més les irregularitats que esta patint la Krispa en aquest procés judicial farsa, on GADIPRO marca els terminis a seguir amb la complicitat total de la jutgessa de Cornellà Yolanda Ramírez.

This work is in the public domain

Comentaris

[KNY] 14JUL: desallotjament del cso la krispa
11 jul 2006
cartell desalojo krispa w.jpg
La Krispa és un dels tres Centres Socials Okupats (CSO) que hi ha avui dia a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) junt amb BankaRota i Tòxics. L'any passat va ser desallotjat el Pati Blau i l'anterior l'Ateneu de Korneyà, llavors el més antic de Barcelona amb 17 anys de vida.

Quan l'immoble de dues plantes situat entre el mercat de Cornellà i el Psg. dels FFCC va ser okupat era propietat de la família Rius, descendent del penúltim alcalde franquista. El març de 2005, Gadipro S.L. compra la finca per 500.000 euros per construir-hi vivendes.

Després de ser arxivada la primera demanda penal l'any 2000, durant l'últim trimestre responsables de Gadipro han pressionat als ocupants de La Krispa amb intents d'enderroc, amenaces i agressions, fent-se passar com fills de l'anterior propietària o oferint diners per abandonar l'edifici.

Com aquests mètodes no han funcionat, inicia un nou procés judicial que l'assemblea del CSO ha qualificat d'irregular per vulnerar el dret a la justicia gratuïta i per anunciar el desallotjament abans de realitzar-se el judici. La sentència dicta el desallotjament pel divendres 14 de juliol a les 9h.
Mira també:
http://www.moviments.net/okupaskny

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more