Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Arrossada popular en suport als vaguístes de Mercadona
02 jul 2006
Arrossada Popular a Mataró en suport als vaguístes de Mercadona

El dia de 2 juny sota un sol de justicia els militants llibertaris del Sindicat de Mataró i dels Grup Anarco-Ecologista Terra Verda de Mataró han organitzat una arrossada popular en suport econòmic i moral als vaguístes del centre Logístic de Mercadona, on diumenge celebraven 101 dies de vaga indefinida,

L’arrossada ha comptat amb la participació d’una seixantena de persones, entre vaguístes, companys/es del moviment llibertàri i treballadors/es de Mataró.

Els beneficis recaudats han sigut lliurats a la Secció Sindical de CNT a Mercadona i té com a objectiu fer que la vaga sigui suficientment llarga per a què els treballadors puguin enfrontant-se com sigui a Mercadona SA.

Amb actes com aquests i els que a diari es realitzen a tot l’Estat espanyol reflexen el suport que els vaguístes reben del Sindicat de la CNT/AIT i del poble treballador de la península.


Des del Sindcat d’Activitats Diverses de Mataró adherit a la CNT/AIT valorem molt positiu l’acte, on el que a part de assolir l’objectiu econòmic per a donar suport a la Vaga dels companys, hem assolit altres fites on molt han pogut veure amb els seus propis ulls la cara més real de Mercadona SA, que explota i assetja als seus treballadors/es i que els acomiada quan obren la boca per dir el que no els sembla bé.

Mercadona no ens atura, al igual que no ens atura ni l’Estat ni el Capitalisme, en ajuntem i lluitarem tots/es junts/es contra ells moltíssimes vegades, les que calguin.

Sindicat d’Activitats Diverses de la CNT/AIT de Mataró
C/Nou de Caputxines nº10 bis
Mataró 08301
Tel/fax 93 790 98 53
Cnt_mataro ARROBA hotmail.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more