Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Esquilada col·lectiva a Barcelona contra la precarietat i el preu dels pisos
02 jul 2006
'Que no et prenguin el pèl, fes-ho tu mateix' és el lema triat per la plataforma independent De Rapada, que s'ha imposat l'objectiu de portar el màxim nombre de persones a la plaça de Catalunya de Barcelona, avui a les cinc de la tarda, que 'es trobin en una situació de presa de pèl' i vulguin manifestar el descontentament per la mala situació laboral, l'encariment del preu dels pisos o l'actualitat política a través d’una 'esquilada, tallada de cabells, depilació o afaitada'.

Els qui es vulguin esquilar tindran a disposició material per fer-s'ho ells mateixos, tot i que també hi haurà perruquers i estudiants de perruqueria per ajudar-los. Les queixes dels presents es projectaran en una pantalla i es recolliran en un dossier per fer-les arribar al Síndic de Greuges català, juntament amb tot el pèl de què s’hagin desprès.
L'acció es fa a les cinc, dues hores abans d'una manifestació pel centre de la ciutat a favor del dret d'un habitatge digne. També n'hi ha una altra de convocada a Alacant.

This work is in the public domain
Sindicat