Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
des de (20minutos) S'ALENTA A BOICOTEJAR productes catalans
22 jun 2006
En el diari "20minutos", a la seva edició digital, s'ofereig la possibilitat d'afegir comentaris a les noticies. Doncs he participat en alguns i he pogut constatar com des d'aquest diari S'ALENTA A BOICOTEJAR ELS PRODUCTES CATALANS, i sinó fixeu-vos el que va succeïr ahir:
A la noticia de que Maragall havia de fer un missatge televisat, es fan anar afegint comentàris de tota mena, procatalanistes i contracatalanistes. Un d'aquests comentàris, encara es pot llegir avui, el número 155, animava a boicotejar, a partir d'avui, tots els productes Catalans. Arran d'aquest, en vaig escriure un altre que deia que la millor resposta que podiem donar des de Catalunya era boicotejar els productes espanyosls, doncs també erem capaços, arribat el cas, de fer boicots. Doncs automàticament el meu comentari va ser suprimit, però no així el número 155 què animava a boicotejar contra Catalunya. A més, va haver un altre comentàri d'una altra persona, que deia que no se sumaria al boicot contra Catalunya perquè lo que es boicotejava no era altra cosa que els llocs de treball de gen treballadora. També aquest comentàri va ser suprimit, mentre continuava el 155. Vaig tornar a enviar el meu comentàri, afegint queixa perquè s'havia suprimit el meu i no el 155. Doncs el van tornar a suprimir, mantenint el 155 i altres que s'alineaven amb aquest.. Fins i tot aquella tercera persona també els va escriure un segon comentari queixant-se que també li havien suprimit. Finalment els vaig enviar un tercer, dient-lis amb tota claretat que..... millor us adjunto els comentàris i vosaltres mateixos ho valoreu, però està més que provat que des d'aquest mitjà (20minutos) no tan sols es defensen i es donen suport a les iniciatives de boicot als productes catalans, sino que fins i tot sembla que puguessin estar direccionats. Finaltment m'han suprimit el meu tercer comentàri i ara fins i tot m'ha bloquejat l'enviament de més comentàris des de la meva IP.
Hauriem de fer ALGUNA COSA PERQUÈ S'INVESTIGUI EL PROCEDIR D'AQUEST DIARI EN AQUEST AFER, I LA SEVA RESPONSSABILITAT DAVANT D'UN ALTRA BOICTOT (a partir d'avui que es vota l'Estatut).
PODEU FER LA PROVA I VEUREU COM US ELS SUPRIMEIXEN I EN CANVI DEIXE ELS QUE ALENTEN AL BOICOT CONTRA CATALUNYA I TOTS AQUELLS QUE SE LI AFEGEIXEN I EL RECOLZEN.


* També plantejo, que si es dona un boicot contra productes Catalans, encetem un boicot, des de Catalunya, a tots els productes espanyols.

PASSEU-LO I DONEU-LI LA MÀXIMA DIFUSIÓ
De moment s'ha enviat a ERC (secretaria general), a la intersindical CSC, al MDT i a Maulets, però li hem de donar la màxima difusió possilbe arreu de catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: des de (20minutos) S'ALENTA A BOICOTEJAR productes catalans
22 jun 2006
Comentatris a la noticia: La Junta Electoral permite hablar a Maragall sobre el referéndum

(els meus comentàris són els 165, 168 i 172, a parti del qual m’han betat)


155 -
Mi propuesta es que apartir de próximo domingo continuemos con el BOICOT a los productos catalanes.BOICOT A LOS PRODUCTOS CATALANES.
Que se los metan en el mismo culo.Nadie deberia comprar ningun producto que venga etiquetado en catalán.
Esa es mi propuesta y como sé que me lo van a censurar además digo:::


VIVA LA LIBERTAD DE EXPRESION
Y BOICOT A LOS PRODUCTOS CATALANES
FUERA LA CENSURA-VIVA LA LIBERTAD
16.06.2006 - 20:59h


165 -
Sres. de 20 mintos, porqué han suprimido mi comentario que estaba en el lugar número 159 y no el del número 155. Són ustedes unos fachas partidistas, lo acaban de demostrar con este proceder. Le vuelvo a insertar íntegramente el comentario que me han suprimido:
Antes en posición 159 hasta que lo suprimieron:
La mejor respuesta al boicot a los productos catalanes: BOICOT DESDE CATALUÑA A TODOS LOS PRODUCTOS ESPAÑOLES, que se los metan en el culo. que nosotros tambien podemos hacer boicots.




168

Sres. fachas nacionalistas españoles de 20 minutos, si vuelven a quitar mi comentario y no quitan los que promueven el boicot a productos catalanes, propondré un boicot, y creanme que se como hacerlo para que triunfe, contra su periódico, desde instituciones y propaganda social adecuada y bien estudiada.
Lo vuelvo a insertar y ustedes con su proceder me diran si aceptan el reto:
Copia del suprimido que estaba en el número 159:
La mejor respuesta al boicot a los productos catalanes: BOICOT DESDE CATALUÑA A TODOS LOS PRODUCTOS ESPAÑOLES, que se los metan en el culo. que nosotros tambien podemos hacer boicots.
Copia del suprimido que estaba en el número 165:
Sres. de 20 mintos, porqué han suprimido mi comentario que estaba en el lugar número 159 y no el del número 155. Són ustedes unos fachas partidistas, lo acaban de demostrar con este proceder. Le vuelvo a insertar íntegramente el comentario que me han suprimido:
SRES. DE 20 MINUTOS SI LO QUITAN CREANME QUE SE PROMOVER� BOICOT A 20 MINUTOS Y CAMPAÑA EN CONTRA DE UN MEDIO PARTIDISTA COMO ESTA DEMOSTRANDO.




172 -
estreñido 2 del comentario 170, lo único malsonante que digo, es que los metan en el .... y no hago más que repetir la misma expresión, y con las mismas palabras, que ha utilizado el del comentario número 155, el cual no han quitado, así que las razones hay que buscarlas en que los de 20 minutos apoyan una iniciativas y van en contra de otras, así de claro, por no decir (piensa mal y acertarás dice el refrán, y motivos dan para pensar mal), que no sean ellos mismos (los de 20 minutos) los que azuzan determinadas iniciativas en esta especie de foro.
Porty
17.06.2006 - 16:36h
Re: des de (20minutos) S'ALENTA A BOICOTEJAR productes catalans
23 jun 2006
tot el que explique no m'extranyaría gent, tenint en compte com ha anat lo del estatut. En to cas estaría bé que posesis el link, per demostrar-ho, doncs aki pot penjar coses qualsevol desgraciat.
Salut!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more