Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Baixa participació a Barcelona
18 jun 2006
No hi ha noves dades d'arreu el país fins les set però l'Ajuntament de Barcelona diu que a les quatre havia votat un 34 per cent dels electors a la ciutat
construimsenyera1.gif
A la una del migdia el 20,77 per cent dels electors havien dipositat la seva papereta en les urnes del referèndum sobre la reforma de l'estatut. La xifra és superior a la que hi va haver en el referèndum de la constitució europea però inferior a la que sol donar-se en les eleccions, tant nacionals com estatals. Girona i Lleida són les circumscripcions que han votat més. A Barcelona l'Ajuntament ha facilitat dades de participació de les quatre de la tarda, un 34 per cent. Aquesta és una xifra superior en tres punts al referèndum europeu però molt inferior, en tretze punts, a les eleccions al Parlament i, en vint punts, a les espanyoles.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Baixa participació a Barcelona
18 jun 2006
Vèncer i convèncer no és el mateix. Potser diumenge guanyarà el Sí, que ha fet una campanya tan ben planificada com insidiosa. Però els qui votem No, cadascun dels qui votem No, serem també a partir de diumenge una pedra en la sabata d'un sistema autonòmic que, com mai no havia passat fins ara, no serà ja acceptat per tot el catalanisme polític. Més enllà del posicionament dels partits polítics, per primer vegada, un grapat de ciutadans anem a dir que la via autonòmica no val ja. I que el nostre futur només és segur si aconseguim canviar del tot les regles del joc, això que aquesta generació de polítics no ha sabut fer. Aquesta és la força del No. Aquesta és ja avui la victòria del No.
Re: Baixa participació a Barcelona
18 jun 2006
"A" el que estas és alucinant!!! Com penses "canviar del tot les regles del joc", suposo que és per mitjans democràtics no? Doncs heureu d'ésser uns quants més.... "la força del no" "la victoria del no".... deixa de dir bestieses... i toca de peus a terra.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more