Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
III Acampada d'Acció Social de CGT a Montcortès
13 jun 2006
30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà)

Aquesta és la tercera edició d'aquestes jornades que vam iniciar l'any 2004 amb l'objectiu de crear un punt de trobada per al debat, la discussió i la formació entre les companyes i els companys de la CGT i dels altres col·lectius i moviments socials de Catalunya en una acampada oberta i participativa.
cartellmoncortesfinal.jpg
No entenem des del nostre sindicat l'acció social separada de l'acció sindical sinó que són dues parts indisolubles que s'han de trobar necessàriament per a la transformació social, és per això que us convidem a totes i a tots a participar i enfortir la lluita, cal obrir tots els fronts.


DIVENDRES 30 DE JUNY

19h.- Inauguració de l’exposició de documents originals de la Guerra Civil, a càrrec del sociòleg Ramon Usall, a l’Ajuntament de Gerri de la Sal.

22.30h.- Cinema a la fresca, “La Crua realitat� de Michael Moore.


DISSABTE 1 DE JULIOL

10h.- Trobada de secretaries d’Acció Social de CGT de Catalunya.

12h.- Taula rodona sobre Memoria Històrica amb Manel Perona (ARMH); Pep Cara (Marxa-Homenatge als Maquis); Pep Cruanyes (Comissió Dignitat).

14h.- dinar lliure

16.30h.- Taula rodona sobre La lluita contra l’especulació urbanística ahir i avui amb algú de l’Oficina de l’Okupació; Assamblea d’Okupes de Barcelona; CSO La Maret (Girona), CSO La Gàbia (Lleida), Can Cionzillas (Pallars); CSO La Fura (Tàrrega); CSO Can Vies (BCN), CSO La Makabra (BCN), can Kork (Terrassa).

19h.- Taller de Plantes Medicinals.

23h.- Concert a càrrec Bambol (rumba i reagge).


DIUMENGE 2 DE JULIOL

12h.- Xerrada sobre Projectes de solidaritat obrera internacionalista, més enllà de la cooperació: el cas de Guatemala; a càrrec de COISOLA.

15h.- Dinar popular


A més durant tot el cap de setmana: estenedor de revistes; exposició a Gerri de la Sal i exposició de la Lluita de SEAT a la cafeteria.


Cal que confirmeu assistència al telèfon 973 27 53 57 (de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h.). Aforament per acampar limitat a 130 places.

12 € acampada 2 dies + dinar popular / 4 € dinar popular / 3 € acampada per dia.

Com arribar-hi: des de Tremp seguir la C13 fins la Pobla de Segur, a la rotonda seguir per la N260 fins a Senterada i agafar el desviament a la dreta cap a Montcortès. Abans d'arribar al poble la carretera voreja l'estany i a la dreta trobareu la indicació.


Organitzen: CGT de Ponent i CGT de Catalunya

Més info: www.cgtcatalunya.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat