Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[La Fàbrica] Monogràfic sobre l'Estatut
12 jun 2006
La Fàbrica obrim un nou monogràfic. En aquesta ocasió el dediquem al nou Estatut d'Autonomia per la Principat de Catalunya, amb la perspectiva del referèndum que se celebrarà el proper 18 de juny.

adreça web: lafabrica.milnou.net
D'ençà de l'inici dels processos de reforma dels estatuts d'autonomia que regulen els territoris dels Països Catalans sota administració espanyola, la major part d'organitzacions i col·lectius de l'esquerra anticapitalista s'hi han posicionat de manera contrària perquè consideren que no recull ni les aspiracions nacionals ni garanteix els drets socials per a les treballadores ni els treballadors.

Des de la Fàbrica obrim un monogràfic especial per recollir les diverses opinions que té l'esquerra anticapitalista catalana sobre les reformes estatutàries. Així, recollim diversos textos que analitzen el text que se sotmetrà a referèndum el proper 18 de juny des de perspectives concretes (immigració treball o gèner), per tal de contribuir a explicar millor les conseqüències que comportarà.

També hem volgut conèixer l'opinió de les principals organitzacions polítiques de l'esquerra rupturista i per això els hem adreçat un qüestionari, que han respost Endavant, Revolta Global, MDT i Rojos i Roges. Així mateix, hem volgut donar veu a un dels portaveus de la Campanya Diguem No, on coincideixen les diverses organitzacions i col·lectius de l'esquerra independentista i de l'esquerra alternativa.

Esperem contribuir a aclarir què és el que se sotmet a referèndum i de fer-vos més accessibles les diverses opinions que el critiquen des d'una perspectiva de l'esquerra rupturista, catalanista i ecologista.
Mira també:
http://lafabrica.milnou.net/?categoria=52

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa