Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
[Maulets] respecte la creació i arrencada del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans
02 jun 2006
Des de Maulets volem felicitar l’Alternativa Estel i la CEPC per la culminació i consolidació del seu procés de confluència i els animem a continuar la tasca feta i a tirar endavant els Sindicat d’estudiants dels Països Catalans.
El naixement del nou sindicat estudiantil, ara fa un mes: el dia 1 de maig d’aquest any, ha estat resultat del treball persistent de l’AE i CEPC en el seu procés de confluència orgànica, un treball que ha demostrat la maduresa política d’ambdós sindicats i que evidentment reforça la sectorial estudiantil del MCAN erigint un únic referent a aquest nivell que s’estructura arreu dels Països Catalans.
Cal doncs que la feina feta continuï, cal que els jovent dels Països Catalans prengui consciència de la necessitat d’organitzar-se des de les aules, de la necessitat de lluitar per un ensenyament popular, català, públic, no patriarcal i de qualitat. El SEPC ha d’assolir la força necessària per a ser, des d’ara, un referent ferm i consolidat per tot l’estudiantat català, sent conscient doncs la militància estudiantil de la feina que s’ha fet i de la que queda per fer, i rebent des de la resta d’organitzacions de l’esquerra independentista el suport necessari.

Per això, entenem imprescindible enfortir i vertebrar el moviment estudiantil des de la lluita sindical responsable i coherent i amb la perspectiva de l’Esquerra Independentista. Per tant, confiem que aquest nou referent únic a les aules, hereu del bagatge polític i la lluita estudiantil de desenes d’anys arreu al nostre territori, aconseguirà articular i organitzar la resposta davant les innombrables agressions que el capitalisme internacional i els estats francès i espanyol dirigeixen a l’estudiantat i, per extensió, al jovent i el poble català.

És necessari continuar la lluita contra el Procés de Bolonya, en tant que atac del neoliberalisme europeu que s’imposa en paral•lel a l’estratègia de Lisboa i a tants nous intents de generalitzar la precarietat i assegurar el benefici privat de les grans empreses. Cal també, seguir donant respostes a projectes estatals que pretenen implementar aquestes directrius del capital europeu com la LOU (estat espanyol) i la LOPRI (estat francès) o també la LOE, que continua amb la dinàmica d’expansió de l’elitisme i les privatitzacions en l’àmbit de l’educació secundària a l’estat espanyol. Confiem que el SEPC sabrà fer-ho com fins ara ho han fet la CEPC i l’AE.

Aquest pas en l’espai estudiantil és un pilar més en l’estructuració de l’Esquerra Independentista, un pas que denota la importància de la coherència i la maduresa, de la voluntat d’estructuració, i de la necessitat de saber atorgar el temps necessari i treballar de forma pautada i profunda.

Una vegada més volem celebrar la consolidació d’aquest referent únic i potent a nivell estudiantil i felicitar les companyes i companys de l’Alternativa Estel i la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans per la feina feta, per la voluntat mostrada i per la consecució d’un objectiu que contribueix a l’estructuració i el reforç del moviment.

A les aules, el combat maulet continua!
Endavant amb el SEPC!

Països Catalans, juny de 2006
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] respecte la creació i arrencada del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans
02 jun 2006
A les aules, el combat maulet continua!........
pffffffffffffff
Re: [Maulets] respecte la creació i arrencada del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans
02 jun 2006
el combat maulet és el combat de tota l'EI, no rajis per no res idiota intoxicador
Re: [Maulets] respecte la creació i arrencada del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans
02 jun 2006
i per quan la unió entre Maulets i Cajei??
La unió de la la lluita ens portarà al veritable poder popular!

Endavant amb el SEPC!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more