Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
Acte polític de rebuig a l'estatut
Divendres 9 de juny a 2/4 de 8 del vespre a les Cotxeres de Sants
cartell diguem no.jpg
Intervindran:
-Jordi Soler (veí del barri)
-Oriol Jonqueras (historiador)
Projecció d’audiovisual- Actuacions musicals i de l’Indian
punjabi group

Organitza: Campanya Diguem NO-comitè de Sants:
-Assemblea de joves de Sants
-Associació Més lluny
-Casal independentista de Sants ‘Jaume Compte’
-Campanya unitària per l’autodeterminació-comitè de Sants
-Centre social de Sants
-Coordinadora d’associacions per la llengua-Sants
-Corrent Roja
-Endavant-Sants
-En lluita
-Esquerra republicana de Catalunya-Sants
-Joventuts d’Esquerra republicana de Catalunya-Sants
-Maulets-Sants
-Plataforma 12 d’octubre
-Plataforma pel soterrament de les vies

Amb el suport de la Plataforma
pel dret a decidir

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
Nosaltres no farem cap acte, pero com en totes les convocatories del parlamentarisme d'estat ens abstindrem. Al referendum de l'Otan ho varem fer i repetirem.
Sols l'abstenció activa i responsable trenca les previsions de l'estat.
CAP ESTATut ens fara lliures.
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
CALLA PENJAT/ADA AIX� US VA UN MOVIMENT SENSE CAP NI PEUS.....feu el favor de pensar un cop a la història i veure quins passos poden o no poden ser decisius pel nostre poble...apa salut

INDEPENDÃNCIA
SOCIALISME
PAÃ?SOS CATALANS
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
Dubto que la plataforma del 12 d'octubre convoqui a aquest acte amb ERC de braçet.
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
CALLA PENJAT/ADA AIX� US VA UN MOVIMENT SENSE CAP NI PEUS....."Demostració d'autoritarisme adolescent" feu el favor de pensar un cop a la història i veure quins passos poden o no poden ser decisius pel nostre poble " la Historia te moltes lectures i tu sembla que nos saps llegir"...apa salut

INDEPENDÃNCIA "de qui?, per que?"
SOCIALISME " si es el que tu defenses, ni de broma"
PAÃ?SOS CATALANS "Si pero sense estats i sense sonajas com tu"
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
Endavant de braçet amb ERC? Reformistes!!!!!!!!!!!!!!
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
"Se us ha colat la Plataforma del 12 d'octubre aquí no".- Aquesta gent parla de la "Plataforma Civica per un 12-O en llibertat", no confondre amb la "Plataforma Antifeixista". La primera no té cap mena de problema en treballar amb partits com ERC.

Els insults gratuïts per part d'"algú" i com "llibertaries" cau en el seu joc, només fan pensar que a algunes els/ens fa falta madurar molt per a poder assolir un camí cap a la llibertat i la unitat anticapitalista. El debat està obert, però siusplau, sense insults gratuïts. Caure en discursos tan simples, per a barallar-nos entre nosaltres, només facilita les coses al veritable enemic, el capital.

Hem de tenir clar que alguns dels signants d'aquest acte defensen el text aprovat el 30 de setembre del 2005, com és el cas d'ERC i en conseqüència imagino que l'Associació Més Lluny. Inclinar-se a favor d'aquell text suposa donar suport a un recull de lleis que ens lligaria a l'Estat Espanyol, al Capitalisme, a la globalització mundial, a les deslocalitzacions, etc. Això ho fa l'Estatut actual i el que es va aprovar al parlament català en aquella data. Davant d'això, alguns dels col·lectius sotasignants haurien d'oposar-se radicalment a aquest fet si fossin coherents amb els seus principis. En tant això, sembla que portar un ponent que obertament manifesta, com ja ha fet en algun altre acte de sopa de lletres similar, que l'única lluita a guanyar és la de les urnes, demostra la tendència que prendrà l'acte. Això suposa que molt difícilment un llibertari, autònom o anarquista podria arribar a assumir mai aquest discurs.

Espero que això derivi en un sà debat que porti a pensar a aquells a qui se'ns acusa de no haver pensat mai en la història i a altres que sembla ser que han pensat per nosaltres.

Salute!

CAP ESTATut ENS FARÀ LLIURES
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
alosa:
portes una empanada mental consierable. Què té a veure l'estatut amb el capitalisme? que té a veure deslligar-se d'espanya amb el capitalisme? la veritat és que pots tenir les idees que volguis, faltaria més! això si, te les hauries de currar una mica més. Això no és l'institut...
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006

Menys collonades, segur que totes d'un troll, i donem suport a tots els actes i mobilitzacions de la campanya Diguem NO arreu del territori.

Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
Jo també em considero llibertari, si més no, sóc contrari al sistema capitalista i a la dictadura del proletariat. Així, tampoc m'agrada gens que ara organitzacions com Endavant o la Cajei vagin del bracet d'un partit reformista i venut, com és ERC, quan crec recordar que fa tan sols uns mesos, el passat onze de setembre, aquestes mateixes organitzacions van impedir a aquests botiflers realitzar la seva comèdia electoralista a un lloc com és el Fossar de les Moreres. Qué passa, ahir eren botiflers venuts a Espanya i avuí són companys de lluita? no estaria malament una mica de coherència de tant en tant. Algú podria dir que això és una col·laboració puntual per simple conveniència davant aquesta consulta. Aquest argument, però, cau pel seu propi pes. Posats a fer, el PP també demana el NO, per qué no convidar-los a que ells també hi participin? Si ERC era ahir un dels vostres enemics més odiats, no s'entén que ara es col·labori amb ells, i ja que això és així, suposo que el proper 11 de setembre no els tornareu a fer fora del fossar, no?

Tanmateix, l'abstenció tampoc crec que sigui la sol·lució per a una consulta com és aquesta. L'abstenció és una opció que considero molt vàlida en unes eleccions "ordinàries", on un/a no vol delegar la seva representació dins la societat a cap partit polític. En els referèndums, però, jo sóc més partidari de votar i votaré NO en aquesta ocasió.

CAP ESTATut ENS FARÀ LLIURES!
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006

Gens coherent és votar si o abstindre's al referèndum resignant-se a que tant l'estat espanyol com la patronal espanyola [Lara, Godó, Brufau, Roig, etc.] a Catalunya, fent servir ambdos els regionalistes dels PSCiU al seu servei, s'hagin passat pels collons -o cepillado tal com l'Alfonso Guerra ha dit- el nostre Dret de Decidir democratic. Tampoc és coherent ser llibertari i votar si o abstindre's al referèndum quan l'estat espanyol i la patronal espanyola a Catalunya, amb els seus regionalistes del PSCiU, només defensen els seus interessos i els seus privilegis contra la nostra voluntat democratica i pacífica. Sent llibertari el que cal és participar activament en aquest referèndum i votar no, això és el més coherent. L'excusa del PP és la mateixa que fa servir el PSCiU per demanar el si al seu estatut, perque no tenen cap argument bo per demanar-lo, i aquest tampoc és seriòs quan el PP i PSCiU van fer campanya juntets fa poc més d'un any al referèndum sobre la constitució europea. A qui volen entabanar? A tu potser, no als llibertaris.

Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
"uuufff", jo no tinc cap empanada mental i ja veig que la teva comprensió lectiva potser si que és d'institut. Les comes serveixen per enumerar. És a dir quan dic "Inclinar-se a favor d'aquell text suposa donar suport a un recull de lleis que ens lligaria a l'Estat Espanyol, al Capitalisme, a la globalització mundial, a les deslocalitzacions, etc." vull dir que aaquest recull de lleis ens lligaria a:

1.- L'Estat Espanyol
2.- Al Capitalisme
3.- A la globalització mundial
4.- A les deslocalitzacions
5 i posteriors: etc.

"uuufff": Ves a fer el troll a un altre lloc.

CAP ESTATut ENS FARÀ LLIURES!
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
02 jun 2006
no m'agrada el que diu algú, llavors és un troll. Noi, l'empanada és més gran del que pensava. Això del nacionalisme és molt discutible, però el que és indiscutible és que lligar el no a l'estatut amb l'anticapitalisme diu poc ja no de la inteligència, sinó de nocions polítiques molt bàsiques.

Tant bàsiques que no hi ha res a dir-te, si és que penses així. A veure si us renoveu una mica a Sants, que al final sou la risa del moviment amb aquestes extranyes idees.
Re: Pel futur de tot plegat diguem NO a tot plegat
03 jun 2006
Alfonso Guerra for president!
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
03 jun 2006
l'autonomia que'ns cal és la de Portugal!!!!!

això del nou estatut jo no m'ho empasso i tu?

Si no s'hi està d'acord amb algo s'ha de dir NO!!!

penseu qe només qe hi vagin tots els electors del PSC i CiU a votar a per el Si ja haurem begut oli.

No a tot!
Re: Pel futur de Sants Diguem NO a l'estatut
03 jun 2006
Hi ha molta gent del PSC i de CiU que està disposada a votar NO a l'estatut de Mas i Zapatero, per això aquests dos fan servir el PP com unic argument per demanar el si. Perque no en tenen cap de millor. I el PP s'ofereix gustosament com excusa per tal que el PSCiU demani el si, perque el PP a Catalunya és marginal i no te res a perdre pero a Espanya fer veure que s'oposa a aquest estatut acontentarà el seu electorat.
Sindicat